Zodiako ženklai: kas linkęs į neištikimybę, o kas labiausiai tinka rimtiems santykiams

Sužinokite, ką žada astrologija renkantis partnerį, kuris linkęs į neištikimybę, kuriam jūsų užteks vienos.
 
Avinas
 
Net negalvoja apie neištikimybę, kol yra įsimylėjęs – visiškai pasineria į savo jausmus, nepalikdamas vietos naujam susižavėjimui ar lengvam flirtui. Kol nešioja tave ant rankų, apiberia dovanomis ir dėmesio ženklais, žada raškyti žvaigždes nuo dangaus, jo ištikimybe galima neabejoti. Apie Avino neištikimybę lengviausia sužinoti iš jo paties: apgaudinėti jis nemoka ir nemėgsta, o žiaurią tiesą pasako lengvai, net su slaptu pasitenkinimu.

 

Jautis

 

Vyrai, nesiekiantys Kazanovos laurų ir ne taip lengvai pametantys galvą. Tačiau neskuba pasirinkti „tos vienintelės.“ Jei Jautis netyrinėja tavęs per mikroskopą, analizuodamas tavo privalumus ir trūkumus, jei neklausia apie menkiausius įvykius, nesidomi šeimos istorija ir ateities planais, nesiekia apiberti patarimais bet kokiais klausimais – vadinasi, nustojai būti jo gyvenimo dalimi. Reikia taip pat turėti omenyje tai, kad skirtingai nuo daugelio kitų vyrų, Jautis nesididžiuoja savo pergalėmis, juolab neištikimybe.

 

Dvyniai

 

Pats patikimiausias šio ženklo vyrų nepastovumo požymis – tai jų pastovumas. Taip, nieko keisto čia nėra. Prisimink, kaip dar visai neseniai jis kasdien tave stebindavo, demonstruodamas naujus charakterio ypatumus, kardinaliai keisdamas savo pasaulėžiūrą, apversdamas gyvenimą aukštyn kojomis. Tik tuomet jis tau atsiskleisdavo visiškai, dalijosi su tavimi savo džiaugsmu ir liūdesiu. Kai tik atrodo, kad tavo amžinas kūdikis subrendo ir atėjo į protą – tai reiškia, kad jis jau kažkieno kito kūdikis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vėžys

 

Šio zodiako ženklo vyrams neištikimybė nėra labai būdinga, juk jie labai nori būti idealūs šeimos galvos, patikimi partneriai. Be to, jie suvokia, kaip skaudu būti apgautam ir nenori priversti kentėti to, kas jiems neabejingas. Jei vis dėlto netyčia aplankė naujas susižavėjimas, jis abejoja ir ieško sau pateisinimo, dalijasi nerimu su draugais, ieško išeities, kuri patenkintų visas puses, ir noriai perkelia atsakomybę už tai, kas nutiko, ant svetimų pečių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Liūtas

 

Nemoka slėpti neištikimybės, juk kiekvienai savo išrinktajai jis įprato ir puikuotis, ir girtis. Jis nesugeba susilaikyti nepasirodęs su savo eiline širdies dama visuomenėje, pademonstruoti visiems jos grožį, ir nesusimąsto apie tai, kad viską gali sužinoti ankstesnioji. Apie Liūto nepastovumą praneš tie, kuriems jis kada nors perėjo kelią, juk priešų šio ženklo atstovai turi nemažai.

 

Mergelė

 

Garsėja savo pastovumu, o ir sužavėti vyrą, gimusį po šiuo zodiako ženklu, pavyksta ne kiekvienai. Tačiau jei vis dėlto jis buvo neištikimas, apgautajai yra tikimybė niekada to nesužinoti. Mergelės išsiskiria atsargumu. Jei Mergelė sutiko tą, dėl kurios pasiryžtų rizikuoti savo laiko patikrintais santykiais, jis vis dėlto vargu ar tai padarytų, o jei ir padarytų – paslaptis liktų apgaubta rūko.

 

Svarstyklės

 

Retai juos galima apkaltinti nepastovumu, nors nemažai laiko praleidžia tarp dviejų ar daugiau ugnių. Šio ženklo vyrai moka kontroliuoti savo jausmus, skirdami savo išrinktosioms tas dalis, kurių jos nusipelnė – ir tu gali ilgai nepamatyti, kas vyksta. Jie nesistengia slėptis, tačiau tiesa vis dėlto neiškyla į paviršių: paradoksas, įmanomas tik dėl to, kad Svarstyklės sugeba kurti visus tenkinančius santykius. Apgavikas gali būti išaiškintas tik nesėkmingai susiklosčius aplinkybėms.

 

Skorpionas

 

Net pačius ištikimiausius Skorpionus dažnai įtarinėja jų pernelyg pavydžios ar ne itin supratingos išrinktosios. Ir iš tikro nenoromis susimąstysi, kai ant tavo galvos paeiliui liejasi tai rožių žiedlapiai, tai priekaištų kruša. Skorpionai sudėtingi, ir jiems patiems sunku išsiaiškinti savo jausmus.

 

Taip, atsiranda norinčių jiems padėti – naivios, patiklios būtybės, neįtariančios, kokią naštą užsiverčia ant savo pečių. Po neištikimybės Skorpionai pasidaro tokie gudrūs, kad patenka į savo pačių spąstus: jie kuria neįtikėtinai klastingus planus, tačiau emocinio atvirumo akimirką visai gali išsiplepėti.

 

Šaulys

 

Net pats rimčiausias Šaulys širdyje nenuorama. Jo nuotykių troškimas nenumaldomas, ir romantiniai nuotykiai čia ne išimtis. Daugeliu atvejų apie neištikimybę jis nė nesusimąsto, todėl ir nesijaučia kaltas – taip jau nutiko. Dar likus nemažai laiko iki pergalės Šaulys gali papasakoti kam nors tai, ką ruošiasi padaryti – tiesiog tam, kad jį atkalbėtų. Uždraustas vaisius jį vilioja jau vien dėl to, kad kabo aukštai – paslapties skonis šio ženklo atstovams nepatinka.

 

Ožiaragis

 

Ilgai kuria planus ir kruopščiai juos apgalvoja, tiek kalbant apie romantinius santykius, tiek apie kitas gyvenimo sferas. Dar ilgai iki tol, kol ima žvilgčioti į kairę, Ožiaragis pasveria visus už ir prieš, susidaro savo nuomonę apie tai, kaip klostysis jų santykiai ir kaip jis juos laikys paslaptyje.

 

Prieš susitardamas su kita moterimi dėl susitikimo, jis ims pratinti tave prie to, kad yra užimtas ir negali skirti tau daug laiko, jis apgalvos pasivaikščiojimų maršrutus ir parinks vietas, kur vyks pasimatymai, jis apgalvos viską… Ožiaragį lengva išsiaiškinti, juk jis užsispyrusiai vieną po kitos daro klaidas, širdyje suprasdamas, kuo viskas baigsis, tačiau vildamasis, kad išlips iš balos sausas.

 

Vandenis

 

Nemėgsta slėptis, o jei yra priverstas tai daryti, jaučiasi nejaukiai. Slapti santykiai nesuteikia šio ženklo atstovams didelio pasitenkinimo, juk tenka dėti rimtas pastangas, o apdovanojimas už šias pastangas kur kas kuklesnis, nei jis tikėjosi. Tačiau įvairovės troškimas vis dėlto ima viršų, ir Vandenis suartėja su moterimi tik dėl to, kad ji visai nepanaši į tą kitą.

 

Žuvys

 

Šio ženklo atstovas – klastingas neištikimautojas. Jis gerai žino, kur nuveda panašios svajonės, ir veikia slaptai, panaudodamas visą savo fantaziją abejotiniems žygiams slėpti. Jis didžiuojasi savo nepakaltinamumu neįtardamas, kad kiekvienas sutiktas – ir juo labiau jūs – mato jame avantiūristą ir vargu ar norės palaikyti rimtus santykius.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite