Šimtai negyvų paukščių krito iš dangaus: vietiniai gyventojai tiki, kad tai NSO kaltė

Socialiniuose tinkluose paplito keista vaizdo medžiaga. Joje užfiksuota, kaip negyvų paukščių pulkai tiesiog krenta iš dangaus į Jutos gatves, rašo alfa.lt.

 

Mokslininkai vis dar neranda paaiškinimo šiam keistam reiškiniui, todėl žmonės netruko susigalvoti savo priežasčių. Kai kurie dalijasi teorija, kad dėl to kalti ateiviai. Kadangi paslaptingų įvykių Jutoje netrūksta, internautai net nerodo noro surasti šio mįslingo reiškinio logišką priežastį.

 

„Danguje paukščiai į nieką neatsitrenkė. Jų sužeidimai skyrėsi nuo tokių, kokie aptinkami, kai paukščiai tiesiog atsitrenkia į įvairius objektus ar žemę. Gatvėje rasti paukščiai nebuvo sužeisti, – „Youtube“ paviešintame vaizdo įraše kalbėjo vienas vyras. – Žmonės kalba, kad paukščiai atsitrenkė į kažkokį plika akimi nematomą objektą. Praeityje buvo ne vienas panašus įvykis.“

 

Į šio reiškinio tyrimą įsitraukęs policijos seržantas taip pat mano, kad paukščiai atsitrenkė į didelę oro transporto priemonę. Vyras patikino, kad gyvūnų organizmuose nebuvo rasta jokių nuodų, jie buvo visiškai sveiki. Apie tai pranešė naujienų kanalas „Fox13“.

 

Gera žinia, kad iš šimtų nukritusių paukščių išgyveno 17. Jie buvo nugabenti į vietinę gyvūnų kliniką.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Meh

Užneša į serijalą “Dark. Tik ten nuo radijacijos krito.

cortesas

Na taip,ir visos ekonominės krizės taip pat ateivių darbas…

Tadas

Tikriausiai kokie kariniai experimentai…

Krabas

Apklauskit tuos 17 išgyvenusių paukščių. Manau papasakos kas jiems nutiko :)

ABA

Reiskia ne nso kalte o haarp

Taip pat skaitykite