Mokslininkai patvirtino: laimę už pinigus nusipirksi

Visiems žinomas ir girdėtas posakis “laimės už pinigus nenusipirksi” pasirodo yra klaidingas. Taip mano britų specialistai, kurie atliko ne vieną apklausą.

 

Jų tyrimas atskleidė, kad laimė žmonių sąmonėje vienaip ar kitaip priklauso nuo finansinės gerovės.

 

Buvo apklausiami įvairaus amžiaus ir įvairaus dydžio pajamas gaunantys žmonės. Apklausos atskleidė, kad žmonių, kurių pajamos buvo ganėtinai didelės, dažniausiai save laikė laimingesniais už ne tiek daug uždirbančius.

 

Labiausiai laimingi jautėsi nekilnojamojo turto, vertybinių popierių ir akcijų savininkai.

 

Tačiau pasirodo ir materiali laimė turi savo ribas. Prinstono apklausų specialistai nustatė, kad kai žmogaus uždarbis pasiekia apie 80 tūkst. dolerių per metus, toks žmogus jau nebejaučia didesnės laimės uždirbdamas dar daugiau.

 

Manoma, kad būtent todėl labai turtingi žmonės bando laimę rasti pirkdami šimtus tūkstančių kainuojančius automobilius, jachtas ar namus. Tačiau labai retai tai atneša jiems papildomą laimę. Dažniausiai tai būna trumpalaikis džiaugsmas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis.

Aaaaaa ;DDD ir cia tipo reikejo tu sarlatanu patvirtinimo??? Iseinu i lauka ir matau ubagais paversta tauta. Matau kokie jie pykti,liudni ir pan nes nera finansikai stabilus ir sunkiai gyvena.
Paziurejus i vakarus ten vaizdas visiskai kitas.

fre

Nuo kada mokslininkai – šarlatanai?

Taip pat skaitykite