Medikai negali patikėti: Indonezijoje paauglys deda kiaušinius

Indonezijos medikai pasidalino į dvi grupes, vieni tikina, kad tai unikalus atvejis visame pasaulyje, kiti tuo tarpu ieško kokio nors kito atsakymo.

 

Keturiolikmetis Akmalas iš Govos provincijos, Indonezijoje, kreipėsi į gydytojus su pagalbos prašymu. Jo teigimu, per pastaruosius 2 metus, jis padėjo apie dvidešimt kiaušinių. Paauglio žodžius patvirtina ir jo tėvas Ruslis, kuris ir įkalbėjo sūnų nueiti pas medikus.

 

Akmalas tikina, kad kiaušinius deda nuo 2016 metų. Pirmus kiaušinius jis pats bandė tyrinėti. Jo teigimu, kiaušinių viduje yra tik geltoni tryniai, o jokių baltymų pėdsakų nėra.

 

Berniukas tikina, kad didelio skausmo dedant kiaušinius jis nejaučia.

 

 

“Tai labiau diskomfortas. Niekuomet nežinau ar aš noriu tuštintis ar tai bus kiaušinis”, – medikams sakė jis.

 

Tačiau ne visiems berniuko žodžiai skamba įtikinamai. Kai kurie medikai tvirtina, kad paauglys gali specialiai kišti į savo tiesiąją žarną kiaušinius, taip siekdamas išgarsėti visame pasaulyje. Tačiau tokius spėjimus griežtai neigia berniuko tėvas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Jie tiesiog negali to paaiškinti ir dėl to prisigalvoja įvairių scenarijų. Noriu, kad mano berniuką tirtu geriausi medikai, o ne tie, kurie mumis netiki”, – žurnalistams sakė berniuko tėtis.

 

Dar vienas medikas užsiminė, kad tai gali būti labai reta anomalija.

 

“Niekuomet negalime aklai atmesti tokių dalykų. Pasaulyje yra daug anomalijų ir tai gali būti viena iš jų. Šiuo metu berniukas paguldytas į ligoninę ir bandysime sužinoti kas jį kankina”, – sakė Indonezijos medikas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tad kas buvo pirmas: berniukas ar kiaušinis?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ABA

Nerasykit tokiu nesamoningu straipsniu

trollolol

Oho tai kiausiniai pas ji gaminasi tiesiojoj zarnoj? Biski juokdarys klounas?

Lol

Badu nemirs…

As irgi

Taip jis is Indonezijos.Bet,tai juk is Azijos,kaip tie kinieciai.

OMFG

Azijatas, yra žmogaus rasė, taspats kas juodaodis ar indo europietis, savo bukumo viešai nerodyk.

sleep

tai as bbd jeigu kiausinius deda

Pyktis.

Aaaaa ;DDDD

Kaizeris

Man patikti kai tu pyktiau dejuoji kai i tave stumia gilyn dar.

Tadas

Kaskas labai minusuoja !Matomai ir juoku nesuprant. Juk as as as,ten parasyta juoko forma.

As as as as

Gerai,kad dar NE auksinius. Tada stovetu visa Kinija eiluteje ! Tedul dar patupi ant kiausyniu,gal issiris kinieciu vaikuciu nauja veisle. Kazkaip tai man slykstu,juk kinieciai gamina kiausinius ,sudeti jie zino,sako,kad net neatskyrsi nuo vistos tikru. Siaubas,o gal bus viskas atvirksciai,vistos iseis atostogu gaidziauti,o gaidziai prades deti..juk lygybe pasauli nori..

Empty name

Viskas OK, bet prie ko ce Kinija ir kiniečiai???

Xed

Padarykit eksperimenta. Isperinkit idomu kas issiris. :D

juozas

Tai ne kiaušinis ir ne trynys.Tai vadinasi atavizmu.Tiesiog žmogus paveldėja iš prieš milijonus metų gyvenusių bendrų protėvių kai kurias savybes.Čia ypatingai retas atvejis,jeigu jis yra iš tikrųjų.Greičiausiai,apie išmatas susiformuoja kalcio-fosforo lukštas/analogiškai kaip vištos organizme/.Taigi,tegu paragauja jei nori vadinamąjį”trynį”,manau jo skonis bus kaip”kakulio”.

Soliaris

Tokiais atvejais, nebutu isgaunama taisyklingo kiausinio forma. Ir daktarai nedurni, moka tryni atskyrti nuo ismatu, sudauzius kiausini

juozas

O kodėl gi ne?Pavyzdžiui,kristalai formuojasi pagal savo dėsnius,snaigės-dar sudėtingiau,akmenukai inkstuose taip pat turi savo formą.Viskas vyksta pagal gamtos dėsnius.O ar nežinote gana dažno atavizmo atvejo kai vaikas gimsta su uodega,arba žvynuotas,arba su paukščio snapu/retesnis atvejis,bet istoriškai patvirtintas/.Ar tai ne sudėtingesni atvejai?Na,o kas to”kiaušinio”viduje,dar lyg tai neištyrė.Juokauju-net neragavo.

Pyktis.

Ka tu cia kliedi…

Empty name

Apsigimimų nelygink su paveldimumu dirneli.

Le Kusito

Mano versija. Tas jaunuolis yra iskrypelis. Kazkada su savim isdykavo ir i subine susikiso kiausini. O kai pamate kad negali isimt, labai issigando. Bet pagalvojo ka dabar daryti, i ligonine juk nenueisi be tevu. Su tevais nuvare i ligonine, gyditojas patare issikt kiausini. O po to laiko kad pries tevus neatrodyti iskrypeliu, karts nuo karto susigruzdavo kiausini, ir kaip jau mokino gyditojas issikdavo ji. Netmetu versijos kad jam tai net teikia malonuma

Taip pat skaitykite