Kūnas pasakoja apie pinigus: kokios mūsų kūno zonos atsako už pinigus?

Kūne yra keturios pinigų zonos. Viena jų susijusi su pinigų gavimo būdais, kita – su tuo, kaip jie išeina, trečia – su kaupimu, ketvirta – su gebėjimu pinigus paversti turtu, rašo tinklalapis sveikatinimocentras.lt.

 

Pirma zona, pinigų gavimo – sprandas

 

Įvertinkite jo būklę. Ar galite laisvai, be įtampos ir traškėjimo sukioti kaklą ir galvą? Jei taip – taip pat lengvai galite pamatyti įvairius pinigų gavimo būdus.

 

Kaklas, sprandas – tai galimybių ir laisvo pasirinkimo zona! Laisvas, lengvai judinamas ir neblokuotas sprandas sako, kad su pasirinkimu pas jus viskas tvarkoje. Jūs matote daugybę įvykių vystymo variantų ir nekuriate probleminių scenarijų gyvenimo pokyčiams.

 

Lengvai priimate tiek save, tiek kitus žmones. Neturite griežtų neigiamų nuostatų. Lengvai priimate kompromisus. Laisvai reiškiate mintis ir jausmus. Lengvai išsakote savo nuomonę. Laisvas, nesukaustytas sprandas suteikia kūnui gyvumo, o pačiam žmogui greitą reakciją. Užblokuotu sprandu žmonės žiūri tik į priekį. Tai pavaldinio ar kareivio sprandas.

 

Išanalizuokite savo finansinius scenarijus. Galbūt jūs užsispyręs ir nepasitikintis, linkęs dažnai priešintis. Naudojatės vienomis ir tomis pačiomis technologijomis? Ar nevaldo jūsų viena ir ta pati finansinė schema, kurią jūs aktyviai visiems peršate? „Žiūrėk ten ir tik ten“ – rodos sako jūsų kūnas.

 

Antra zona, pinigų paskirstymo – rankos

 

Ne be reikalo sakoma – pinigai išteka pro pirštus. Įsivaizduokite, kad kažkas duoda jums kupiūrą. Ištieskite ranką ir paimkite ją. Kaip jūs tai padarysite? Įvertinkite ar nekilo rankoje įtampa. Jei kilo, tai kur? Rieše? Reiškia, jums svarbu kaip jums duoda pinigus, kas juos duoda, su kokiais žodžiais. Jūs suteikiate svarbią reikšmę pinigų gavimo ritualui. Nepatiks kaip duoda- jūs galite atsisakyti uždarbio. Ar tai gerai? Ar neperdaug sąlyginumų ir ceremonijų?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dilbyje? Jums sunku priiminėti sprendimus dėl pinigų. Kaip sakoma, nei ten, nei šen. Jums sunku imti, sunku duoti, sunki pirki ir investuoti. Prieš nusprendžiant ką nors, jūs dešimt kartų pagalvosite ir būtent dėl to jūs pralošiate. “Kas nerizikuoja, negeria šampano” – kartkartėm tai prisiminkite ir pinigai patys pasipils į rankas.
Petyje? Jums sunku įsileisti pinigus į savo gyvenimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Paimti tai jūs galite, o paskui pradideda dvasinės kančios. Gal būt jūs iš tų, kurie mano, kad pinigai yra purvas, pinigai gadina žmones. Pasąmoningai jūs laikotės per atstumą nuo pinigų. Pinigai stovi prie jūsų namų slenksčio, bet į namus jūs jų neįsileidžiate. Pagalvokite, juk jiems gali nusibosti ten stovėti ir ką jūs tada darysite?

 

O kaip jūs paduodate pinigus? Plačiu rankos mostu tiesiate išskleistą kupiūrą – jūs dosnus ir savimi pasitikintis žmogus. Laikote kupiūrą prie saves ir laukiate kol žmogus išties ranką ir pats ją paims – jūs neįsitikinęs, kad tuos pinigus verta atiduoti. Gal būt jūs drovus, nepasitikintis savimi ir sunkiai išsiskiriate su pinigais.

 

Trečia zona, pinigų kaupimo – pilvas ir dubuo

 

Ne be reikalo turtuolis visad vaizduojamas storas su dideliu pilvu.

 

Bet didelis pilvas – tai laikinumo ir daugybės baimių požymis. O baimės neleidžia mums laisvai naudotis pinigais. Baimė netekti pinigų, turto virsta gobšumu, o gobšumas – kūno pilnumu…

 

Minkštas, bet nepilnas, įtemptas pilvukas, laisvi judesiai dubeniu, lengva, kaip rytų šokėjos eisena liudija, kad prieš mus žmogus, patenkintas savo gyvenimu, žmogus, sugebantis džiaugtis ir gauti malonumo iš kiekvienos akimirkos, besigundantis visais kūniškais malonumais ir nekompleksuojantis padidindamas savo turimus turtus. Todėl, jei siekiate turtų, mokykitės rytietiškų šokių.

 

Įdomu, kad viena iš nesąmoningo pinigų kaupimo zonų – tai liūdnai garsėjančios “galife” (ant dubens, iš nugaros). Jas turi gobšūs, gobšūs net svetimiems pinigams, žmonės. O pas tuos, kurie lengvai leidžia pinigus net ir dėl kitų žmonių, su šia kūno dalimi viskas tvarkoje.

 

Ketvirta zona, turtų didinimo – kojos

 

Kuo stipresnės kojos, tuo lengviau žmogui kaupti turtus. Namas, stabilus verslas, tvirtos pajamas, prabangos daiktai. Tai charakterizuoja ne pinigus, o turtus. Kad išlaikyti pinigus, reikia tvirtai stovėti ant kojų. Jei turite silpnas kojas, dažnai klumpate, nikstelite koją, turėjote netikėtų, žioplų lūžių, turit varikozę ar kitokias kojų ligas, visa tai rodo, kad nėra stabilumo, o gal jūs jo bijotės?

 

Išmokite tvirtai stovėti ant kojų. Išdirbkite nugalėtojo eiseną. Ženkite visa pėda spyruokliuodami per kelius ir perkeldami kūno svorį ant atraminės kojos. Nustokit vaikščioti su aukštakulniais, kol nepajusite tvirtos žemės po kojomis. Vasarą dažniau vaikščiokite basomis. Stiprinkite kojas ir atstatinėkite prarastą ryšį su žeme.

 

Šaltinis: sveikatinimocentras.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

pinigams visi lygus, tik ne kiekvienas sugeba ju uzdirbt.. o tam reikalingos ne tik rankos ar kojos, bet ir proto galvoj turi but.. na nebent koks diedukas palikima solidu bus uzrases.. yra dar vienas praturtejimo budas- nelegalus tiek pries Dieva, tiek pries zmones= va siuo budu tapo didzioji dalis turtingais. juk nera tokio verslo ar darbo, kur milijonus galetum uzdirbt== pasitarnauja samdomi darbuotojai uz atlyginima [neproporcinga uzdirbtam pelnui] lenkiantys nugaras.. apgaulem, suktybem pagristi turtai.. bet Dievulis nebaudzia, viska leidzia.. .. ne visiem zydras dangus, ne visiem ta pati siluma, nors saule viena..

makaka

Už pinigus atsako smegenys :D o ne kojos, ar rankos :)))

Droniukas

Rašleva ir tiek

cortesas

šitas komentaras labiau turi prasmės nei viršuje patalpintas straipsnis

Taip pat skaitykite