Kaip susikurti veidrodinę apsaugą nuo negatyvo ir pavojų

Veidrodinės apsaugos privalumai ir ypatybės slypi tame, jog tokia apsauga gali apsaugoti ne tik nuo žmonių, kurie linki jums blogo, bet ir nuo kai kurių maginių esybių, tokių kaip vampyrai. Dar vienas svarus veidrodinio skydo privalumas yra jo veikimo laikotarpis. Jis veikia penkis metus net prie reguliarių atakų, rašo ezoterikė Roma Vičienė.

 

Prieš pradėdami kurti veidrodinę apsaugą, patikėkite savimi ir nustokite bijoti priešų. Prisiminkite, kad veidrodis atspindi jūsų emocijas. Todėl imtis darbo tada, kai esate agresyvus, pilnas negatyvo, negalima. Laikykitės visų ritualo atlikimo taisyklių, nes jeigu jas pažeisite, magija nesuveiks.

 

Ir taip, veidrodį reikėtų užsisakyti dirbtuvėse arba nupirkti parduotuvėje. Dydis – 3х4 centimetrų. Jį galima naudoti norint apsisaugoti nuo pagadinimo, nužiūrėjimo ir bet kokio neigiamo maginio poveikio. Dar jums reikės trijų žvakių. Lygiai vidurnaktį uždekite žvakes, sustatykite jas trikampiu veidrodžio centre. Paimkite jį į rankas ir žiūrėkite į savo atspindį. Įsivaizduokite, kad jūs ir veidrodis susiliejate, tampate vienu. Jis tikrai tampa jūsų skydu, kuris atspindi bet kokią neigiamą energiją.

 

Būkite tikri, jūs tikrai pajausite, kada maginis atributas sutiks jus ginti. Būtinai reikia pasidaryti apvalkalą iš odos, kuriame jūs veidrodį laikysite. Nešiokitės jį visada kartu su savimi.

 

Jeigu pajausite, kad kažkas iš žmonių stengiasi jus neigiamai paveikti ar siurbti jūsų energiją, paimkite veidrodį į rankas, įdėmiai į jį pažiūrėkite ir mintimis surinkite visą negatyvą, kuris buvo į jus nukreiptas. Po to grąžinkite visas neigiamas emocijas tam, kuris jas pasiuntė. Panašias manipuliacijas galima daryti tik tada, jeigu jūs tikrai žinote kas stengiasi jums pakenkti ir norite, kad negatyvas grįžtų tam žmogui. Kitu atveju veidrodis pats gaudys neigiamus srautus ir atspindės nuo jūsų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Veidrodinė apsauga nuo vagystės

 

Jeigu jūs bijote tapti vagystės auka, taip pat galite naudoti veidrodinę apsaugą. Jums reikės pasiruošti du veidrodžius. Jie turi būti nauji, kad nesaugotų savyje pašalinės energetikos. Pageidautina, kad jie būtų vienodo dydžio. Be veidrodžių dar reikės vienos vaškinės žvakės. Ritualas atliekamas vidurnaktyje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atsisėskite ant grindų, pasidėkite priešais save žvakę, o veidrodžius iš žvakės šonų, kairėje ir dešinėje pusėje. Veidrodžiai, esantys skirtingose žvakės pusėse, turi suformuoti taip vadinamą veidrodinį koridorių. Žiūrėdami į žvakės liepsną tris kartus tarkite tokius žodžius:

 

„Tas, kas mano gero gviešis, tas iki manęs neprisikas. Tas veidrodiniame koridoriuje pasimes, kelio į mano namus neatras, prie mano turtų jo niekas neprives.“

 

Kai užkalbėjimas bus pasakytas, žvakę užpūskite, o veidrodžius kruopščiai sudėkite atokioje vietoje. Tol, kol jie nesusigadins, apsauga veiks. Prisiminkite, kad po penkių metų reikėtų viską pakartoti.

 

Namų veidrodinė apsauga

 

Ji padės apsaugoti namus nuo neigiamos energijos ir padės juose išlaikyti teigiamas jėgas. Jums prireiks:

 

– Apvalaus ar ovalinio veidrodžio,
– Žalios medžiagos skiautės.
– 7 žalių žvakių,
– Vandens,
– Druskos.

 

Druską ištirpinkite vandenyje ir nuplaukite veidrodžius. Nušluostykite juos žalia medžiaga (ne sintetine). Nakčiai veidrodį palikite uždengtą ta medžiaga. Ryte apverskite veidrodį spindinčia puse į apačią, sustatykite aplink jį žvakes ir tarkite:

 

„Mėnuli ir saule, vandenyje atsispindėk, šviesa ir šešėli stikle atsišauk, bėda nuo mano namų nusisuk, jėga ir džiaugsme, čia pasilik.“
Žvakes užgesinti, veidrodį pakabinti priešais išorines duris.

 

Veidrodinė apsauga nuo priešų

 

Jums reikės paimti vieną veidrodį, švintant pastatyti jį ant palangės ir atsistoti priešais jį. Pasistenkite pajausti, kad šio maginio atributo dėka jums pasiseks apsisaugoti nuo bet kokio blogio. Po to tris kartus pasakykite tokius žodžius:

 

„Nuo šiol joks priešas man nebaisus, būtent tu mano skydas, kuris apsaugos nuo bet kokių puolimų.“

 

Viską atlikę, palikite veidrodį ant palangės dar parai. Dabar galite jį naudoti. Šis atributas turi būti jūsų namuose visą laiką. Jeigu sugalvosite persikraustyti, tai jį pasiimkite tada, kai naujuose namuose liksite nakvoti. Toks skydas apsaugos jus nuo nemalonumų.

 

Naudodami veidrodinę apsaugą jūs galite apsisaugoti nuo juodosios magijos, energetinių vampyrų, vagysčių, pavydo ir priešų. Nepamirškite valyti maginių atributų ir ritualą pakartokite kartą per penkis metus.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
cortesas

Veidrodžio efektas kaip apsauga puikiausiai veikia,tačiau jokio ritualo,jokių veidrodžių nešiotis nereikia ir juo labiau degti žvakių-taip jūs prišauksite tamsiąsias jėgas,meluoja ši būrėja,neaiškūs jos tikslai

barmalejus

tai ka daryti?

sara

Svarbiausia yra Dievas. Žinoma mes išbandome visokias magijas bet galų gale išaiškėja kad svarbiausias yra Dievas. Ir viskas.;-)))

Tyta

Sara,bet juk ir dievas naudojo magija ! !

Rolka

Hmmm, pabandykite sustatyti tris zvakes ant 3x4cm veidrodines sukes vidurio… stipru, ka ir besakyti…

Taip pat skaitykite