Kaip nesugerti aplinkinių žmonių skleidžiamos negatyvios energijos

Išmokti nesugerti aplinkinių žmonių daromo neigiamo poveikio yra gana sudėtinga, rašo vmarkus.lt.

 

Empatija – tai sugebėjimas atskirti ir pajausti kitų žmonių jausmus. Simpatija – tai emocinis palankumas kitiems žmonėms. Neretai būti empatiškam reiškia sugerti didžiąją aplinkinių žmonių skausmo ir kančios dalį, o tai gali blogai paveikti jus patį.

 

Jeigu jums yra tekę pabuvoti viename kambaryje su blogai nusiteikusiais žmonėmis, turėtumėte žinoti, kokią toksišką energiją jie gali skleisti. Gebėjimas jai atsispirti yra didis mokslas. Štai jums, kelios pamokos.

 

1. ATMINKITE, KAD NEGALITE BŪTI GERAS VISIEMS

 

Jeigu kažkas jumis skundžiasi, nebandykite tam žmogui patikti. Tai tik sekins jus ir privers priklausyti nuo to žmogaus nuomonės. Ne visi jus mylės. Žmonės šioje žemėje gyvena dėl kitų tikslų. Pirmiausia mylėkite save ir taip sukursite jėgos lauką, o jis apsaugos jus nuo pašalinių žmonių nuomonės įtakos.

 

Taip pat atsiminkite, kad negalite visų pakeisti. Nedarykite iš to savo misijos. Kartais geriausia, ką galite padaryti, – tiesiog nesugerti tos energijos, kurią į jus nukreipia žmonės.

 

2. ATSARGIAI KVIESKITĖS Į SAVO GYVENIMUS NAUJUS ŽMONĖS

 

Jūsų kūnas, protas ir tiesioginė aplinka yra jūsų šventovė. Ką į jį pasikviesite? Ar tai yra atviras pakvietimas? Ar turi žmonės valytis kojas, prieš įeidami, ar normalu, kad jie atneša purvo į jūsų sielą? Jeigu vieną nuostabią dieną duodate žmogui duonos gabalą, kitą dieną jis prašys viso kepalo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu jūs leisite kažkam pasilikti savaitgaliui, jis bandys pasilikti ir savaitei (ar netgi dviem!) Būti dosniam yra puiku, bet yra plona riba, kurios reikia laikytis, kad jūsų nesumindytų. Išmokite pasakyti „ne“ ir nesijausti dėl to blogai.

 

3. NUSTOKITE KREIPTI DĖMESĮ Į “MULKIUS”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tam, kad parazitas galėtų išgyventi, jam būtinas šeimininkas. Kai kreipiate dėmesį į kažką kitą, suteikiate jam energijos. Energetiniai vampyrai vogs jūsų mintis ir sekins jūsų energijos atsargas.

 

Kai kurie žmonės tiesiog išsikraus ant jūsų ir pereis prie kitos aukos. Draugiška ausis galbūt yra geras dalykas, tačiau vėlgi yra riba, kurios niekas negali peržengti.

 

Galbūt kitas žmogus išlieja jums savo nusivylimus darbu, santykiais arba netgi pasidalija savo laimėjimais. Visos šios emocijos gali išsekinti ir pakeisti jūsų gyvenimą nelabai gera kryptimi. Mylėkite save, stabdykite žmones arba sakykite jiems, kad esate nepasiruošę dabar to klausytis. Taip nustosite sugerti jų toksišką energiją.

 

4. ĮKVĖPKITE GAIVAUS GAMTOS ORO

 

Išeikite pasivaikščioti gamtoje, medituokite, ilsėkitės ir kvėpuokite. Valykite savo vidų ir atlikite fizinius pratimus. Judėkite kaip drugeliai: minkštai, bet greitai.

 

Kvėpavimas pagerina kraujotakos cirkuliavimą ir užkerta kelią aplinkinių žmonių energijos pasisavinimui. Vaikščiokite pasitikėdami savimi, kelkite galvą aukščiau ir neleiskite niekam sugadinti jums nuotaikos. Vikšrai valgo viską aplink save ir tampa stori ir nejudrūs. Tam, kad galėtų skristi, jie turi tapti lengvi.

 

5. VISIŠKAI PRISIIMKITE ATSAKOMYBĘ UŽ SAVO MINTIS IR EMOCIJAS

 

Jūsų savijauta visiškai priklauso nuo jūsų pačių. Visata į mūsų gyvenimus atsiunčia žmonių, norėdama mus išbandyti. Mūsų pačių savęs suvokimas yra daug stipresnis už kitų suvokimą. Jūs nesate auka ir niekas jūsų negali valdyti.

 

Pagalvokite, kaip jūsų mintys arba lūkesčiai veikia situacijoje, kuri verčia jus nerimauti? Ką daryti, jeigu viskas priklauso nuo jūsų kantrumo, irzlumo arba gailestingumo lygio? Vos tik prisiimsite atsakomybę už savo reakcijas, atsiras daug gilesnis ryšys su savimi.Sukurkite sau situacijų, kurios suteiktų jums energijos. Ar jaučiatės gerai su šiuo žmogumi? Ar šiam žmogui yra gerai su jumis?

 

Esate verti nuostabios patirties, ir atėjo laikas tai suvokti.Apsaugos nuo kitų žmonių energijos mokslas prasideda nuo meilės sau. Atminkite, kad esate nusipelnę laimės ir taikos. Atminkite, kad sakyti „ne“ yra normalu ir tik jūs patys esate savo energinės savijautos kūrėjas.

 

Šaltinis: vmarkus.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite