Įpročiai vedantys link skurdo: net pavydas gali neleisti praturtėti

Ekstrasensas Aleksandras Šepsas savo asmeniniame tinklapyje paskelbė sąrašą įpročių, kurie veda žmones link skurdo ir neleidžia jiems pasikeisti materialinės padėties, rašo infa.lt.
 
Pasirodo, viskas, kas genialu yra paprasta! Aleksandras Šepsas tvirtina, jog savyje sunaikinus šešis įpročius, galima greitai pakelti savo gerovės lygmenį.

 

Štai šie įpročiai:

 

Įprotis skųstis

 

Jeigu žmogus nuolatos skundžiasi, pavyzdžiui, savo nelaimingu gyvenimu ar tuo, kad neturi pinigų, tai jo sąmonėje susidaro negatyvios nuostatos, vedančios į vargus ir pinigų trūkumą. Pasakodamas kažkam apie savo nelaimes, žmogus pats save nuteikia negatyvui.

 

O juk seniai žinoma, jog žodžiai ir mintys materializuojasi. Žmogus, skųsdamasis savo gyvenimu tampa dar labiau nelaimingu, nes galvoja apie blogus dalykus ir skleidžia negatyvumą. O pinigai pas verkšlentojus, pasak Aleksandro Šepso, niekada neateis.

 

Įprotis norėti visko ir iškarto

 

Tam, kad uždirbtume pinigų ir gyventume pasiturinčiai, būtina įdėti pastangų. O vargstančiam žmogui rezultatas reikalingas akimirksniu. Žmogus niekada negalės prakusti, jeigu bijos darbo, papildomų pastangų, klaidų ir rizikos. Reikia prisiminti, jog taip paprastai neduodama niekas.

 

Įprotis dirbti nemėgstamą darbą

 

A. Šepsas tvirtina, jog negalima pasiekti sėkmės toje veiklos sferoje, kuri neteikia džiaugsmo ir yra visiškai neįdomi. Tam, kad pritrauktume sėkmę būtina užsiimti tuo, kas džiugina dvasią. Tik tokiu atveju žmogus iš tikrųjų sieks aukštumų darbe ir sugebės praturtėti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įprotis pavydėti

 

Pavydas ne tik kad nenuves link turto, bet ir suės žmogų iš vidaus, susargdins ir pasmerks visiškai vienatvei. Žmogus, pavydėdamas svetimos sėkmės, randasi bjaurioje būsenoje, kuri neleidžia jam veikti ir eiti link savo planų įgyvendinimo.

 

Įprotis taupyti

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Yra dalykų, kuriems kategoriškai negalima taupyti: tai sveikata, vaikai ir išsilavinimas. Be to, būtina atsikratyti įpročio viską pirkti tik pigiausią. Pergyvendamas dėl kiekvieno cento žmogus niekada nepritrauks pinigų.

 

Įprotis „tempti laiką“

 

Žmogus turi pats valdyti savo laiką, o ne laikas turi valdyti jį. Pinigai nekris ant galvos tam, kuris veltui švaisto savo gyvenimo minutes ir valandas. A. Šepsas rekomenduoja neeikvoti laiko ir neatidėlioti to, ką galima įgyvendinti tiesiog dabar.

 

Įprotis laukti

 

Yra tam tikras kontingentas žmonių, kurie nuolatos laukia tinkamo momento ir ieško priežasčių to, kodėl neįgyvendina savo planų būtent dabar. Pavyzdžiui, žmogus turintis tokį įprotį ir svajojantis užsiimti verslu, nuolatos ieško kažkokio momento, kuris tuoj tuoj turi ateiti.

 

O kol kas, jis nesiryžta imtis veiksmų, nes ne sezonas, ar remontas namuose neužbaigtas, ar paskolos kažkas nesuteikia. Tačiau tinkamas momentas niekada neateis. Jeigu yra tikslas, jo reikia siekti dabar, priešingu atveju jis niekada nebus pasiektas. įprociai, įprotis skustis, įprotis pavydėti, ipročio vergas

 

Pasak A. Šepso, visi paminėti įpročiai, žmonių gyvenime, didžiąja dalimi, yra skurdo ir nelaimių priežastimi.

 

Parengė: Edita Sabaitė

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mili jardierius

Taip, čia būtų maždaug teisinga stabilioje išsivysčiusioje šalyje: ten pakanka pasistengti, tam kad gautum tai, kas jau yra. Gi blokuojamoje šalyje iš rytų, ir iš vakarų bei vidaus plėšikų – čia tik pasiteisinimas “kaip aš garbingai gavau milijardą”, atsiprašau “užsidirbau milijardą”!

:(

cortesas

labai teisingas komentaras ir dėl to straipsnis netenka aktualios prasmės,nes Lietuvoje situacija dirbtinai sudaroma palanki tik turtingiems asmenims

Ogi

Va va esi tas, kuris niekada nebus turtingas.Nes turi išankstinę nuostatą, kad tau kažkas trukdo, nesudaro tau palankios situacijos. Teisingai rašė autorius. Tokie kaip tu niekada nieko gyvenime nepasieks. Vienżo, įjunk pozityvą!

Taip pat skaitykite