Į kosmosą paleistas “Tesla Roadster” turi paslėptą žinutę ateiviams

Tokių kompanijų įkūrėjas kaip „SpaceX“ ar „Tesla Motors“ Elonas Muskas, panašu irgi tiki, kad kažkur tolimame kosmose gali egzistuoti gyvybė.

 

Prieš kelias dienas „Falcon Heavy“ raketa iškėlė milijardieriaus automobilį „Tesla Roadster“, kuriame šis, paslėpė žinutę ateiviams.

 

Savo “Instagram” paskyroje E. Muskas paviešino nuotrauką, kurioje galima pamatyti elektroninę plokštę, o ant jos puikuojasi užrašas anglų kalba: „Made on Earth by humans“, kas išvertus iš anglų kalbos reiškia “Sukurta žmonių, Žemės planetoje”.

 

 

Tai daugeliui tapo tikra sensacija, kadangi dažniausiai viešai Elonas nekalba apie kitas nežemiškas civilizacijas.

 

Kas paskatino palikti visoms galimoms kosmoso gyvybės formoms tokį užrašą, Muskas neatskleidžia.

 

Kaip kosmose skrenda Elono automobilis galite pažiūrėti žemiau:

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
eNeso el te

Juokas juokais. Muskas per daug neatvirauja, yra jo senu video kur galima paanalizuot. Man rodos jis tiesiog viesas geradario veidas, taip pradejau galvoti po kadru is to kas vykto falcon paleidimo metu… kazkokios keista vaidybos atmosfera… gerai zmogus sudo nemala, elektro automobiliu revoliucija, …, saules kolektoriu stogai ir t.t atrodo zmoniems padeda, bet ar tai negali butu centu vertas triukas sudaryte gerai nuomoniai ir toliau daryti grandiozinius planus. Kaip politikai numeta kelis simtus tukstanciu kazkur viesai kad zmones pajustu, visi pradeda dziaugtis, o jis tokiau sau ramia sazine sau ir savo ratui kapitala stato kitu saskaita…

pabudęs

earth is flat. video fake

Droniukas

Vaiku žaidimai

Taip pat skaitykite