Žinomas JAV medikas Samas Parnia: po mirties tikrai kažkas yra

Ar egzistuoja kažkas po mirties? Ar mūsų sąmone kažkur persikelia? Ar tiesiog užmiegame ir mūsų gyvenimas pasibaigia? Šie klausimai kankina daugelį žmonių. Dažniausiai manoma, kad apie tai kalba tik religijos, tačiau mažai kam žinoma, jog medikai puse lūpų apie tai irgi kalba.

 

Medicinos atstovai dažnai susiduria su tuo, ko patys negali paaiškinti, bet labai retai jie drįsta apie tai viešai prabilti, kadangi bijo dėl savo ateities darbe.

 

Tačiau žinomas JAV medikas Samas Parnia tvirtina, kad negalima ignoruoti akivaizdžių faktų ir medicinos atstovai privalo garsiai apie tai kalbėti.

 

Medicinos daktaras Samas Parnia iš Niujorko teigia įrodęs, kad žmogaus sąmonė po mirties vis tiek funkcionuoja. Kokiu būdu ji tai daro kol kas nežinoma.

 

S. Parnia kartu su savo komanda kelis metus tyrė žmonių, kuriems buvo atsitikusi klinikinė mirtis potyrius.

 

“Šie žmonės, nors ir buvo mirę, galėjo detaliai atpasakoti viską kas dėjosi palatoje tuo metu, kai juo gaivino medikai. Jie ne tik viską matė, tačiau ir girdėjo. Ir viską suprato nepaisant to, kad jų smegenys nefunkcionavo”, – žiniasklaidai pasakojo medikas.

 

Šią informaciją patvirtina ir ligoninės personalas, kurie stebėjo viską iš šalies.

 

“Aš nebijau viešai apie tai kalbėti. Ši informacija netrukdo man ir toliau gelbėti žmonės. Aš tik noriu pasakyti, kad ne viskas šiame pasaulyje yra aišku ir žinoma”, – sakė viešai prabilti nusprendęs JAV gydytojas.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Visai neseniai mokslininkams iš Kanados pavyko užfiksuoti smegenų veiklą po to, kai buvo paskelbta, kad žmogus kliniškai yra miręs. Kol kas mokslininkai negali paaiškinti kodėl tai vyksta ir kokią informaciją smegenys tuo metu apdoroja.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
juozas

Seniau tikėjau viskuo-ir ekstrasensais,ir ateiviais,ir pomirtinio gyvenimo patyrimais.Kai dabar pažiūriu į įvarius “ekstrasensus”,kaip Gordejevas,kuris mulkina naivius lietuvius savo neeiliniais artistiniais sugebėjimais,noriu pasakyti:”Žmonės-jūs netikėkite šiomis nesąmonėmis,nes niekas nėra grįžęs iš pomirtinio pasaulio,ir niekas niekada nesupras kas bus po mirties.Kai kurie pavieniai atvejai nereiškia,kad tai buvo realija,o tiesiog haliucinacija,kuri paveikia žmogų tiek,kad jis palieka įsitikinęs viskuo,ką “matė”.Nenoriu tvirtinti kad esu teisus,noriu diskutuoti ,ir noriu,kad būtų taip,kaip visi norime,būtent tuo,kad gyvensime ir toliau po mirties.Vis dėlto gera tikėti ir gyventi,ir nebijoti.Ar ne taip?

Kamazas

Po mirties zmogaus siela grysta vel i zeme.. persikelia i kita kuna arba gyvuno kuna… ir tiap sukasi ratu viskas iki tol kol ivyks tikroji pasaulio pabaiga….

Lietuvis

Klinikinė mirtis tai ne mirtis.

ABA

Po mirties jums pasirodys sviesa kaip magnetas, bet neikit i sviesa nes ten atjunks jus kaip su elektros srove ir atims jusu Atminti, liksite tik paprasta pasiklydusi siela. Apie tai ir daugiau; Robertas Mackevicius youtube kanale.

ABA

Dar apie tai kodel krikstijami ir skiepijami vaikai.

Taip pat skaitykite