Šokas būsimiems tėveliams: moteris laukiasi iš karto devynių kūdikių

Meksikoje gyvenanti būsima mama, laukiasi iš karto devynių kūdikių – trijų berniukų ir net šešių mergaičių, praneša pagrindinė Meksikos televizija „Televisa“.

 

Moteris vardu Karla Vanessa Perez, gyventi šiaurės rytų valstijoje Koahuila, šiuo metu guli ligoninėje valstijos sostinėje Saltiljė, o jos amžius neatskleidžiamas. Žinoma tik tai, kad ji buvo gydoma nuo nevaisingumo.

 

Valstybinei naujienų agentūrai „Notimex“ moteris davė interviu, kuriame prisipažino, kad yra šoko būsenos.

 

„Kol kas dar labai anksti galvoti apie vaikų vardus, – agentūrai sakė K.V.Perez. – Prisipažinsiu esu šokiruota kaip ir mano vyras. Labai norėjome vaikų, suprantu jeigu tai būtų dvynukai, trynukai, bet čia gimdysiu beveik visą mokyklinukų klasę.“ – vaizdžiai pasakojo moteris.

 

Sėkmės atveju devynetukas būtų vienas rečiausių atvejų per visą istoriją.

 

Žiniasklaida taip pat sužinojo, kad vyras pradėjo gerti antidepresantus nes kol kas, pats nepajėgia atsakyti į klausimą kaip tai galėjo įvykti.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
jihele

jei negali pastot, tai negali. kam tas dirvtinis apvaisinimas ?

CNN

Kad turėtum palikuonių durneli.

Taip pat skaitykite