Parapsichologas: įpratę prie negatyvo, žmonės nesuvokia, kad gali gyventi kitaip

Portalas anomalija.lt kalbina Lietuvos parapsichologą Kęstutį Dubicką.

 

– Sakykite Kęstuti, kaip parapsichologija atsirado Jūsų gyvenime?

 

Nuo vaikystės susidurdavau su įvairiomis parapsichologijos apraiškomis ir fenomenais. Tai buvo įvykių eigos numatymas, ar savitaiga sukelti sau temperatūrą, kad į mokyklą eiti nereikėtu. Bet pats parapsichologijos pagrindas atsidaro susirgus inkstų tuberkulioze. Komisija tada nustatė antrą invalidumo grupę.

 

Gyventi norėjau todėl ir pradėjau kreiptis pas ekstrasensus, kol neatsidūriau Kijeve. Ten gydžiausi netradicinės medicinos pagalba ir ten man patarė pačiam tai studijuoti, nes turėjau tam polinki ir įgimtų sugebėjimų.

 

– Kaip pats aiškinate parapsichologijos fenomeną?

 

Vieni tai pasiekia ilgų treniruočių pagalba, kitiems tai įgimta. Kiekvienu atveju yra individualu ir skirtingai. Tereikia tas galias pažadinti ir išmokti valdyti.

 

– Tai visgi parapsichologu tampama ar gimstama? Gal tai Dievo dovana ar tiesiog įgytos žinios?

 

Viskas kartu. Profesoriumi negimstama, bet išsilavinimas be prigimto potraukio studijuoti taip pat nepadarys profesoriumi. Reikia noro, pastangų ir atsidavimo šiam reikalui, kad pasiektum rezultatą. Įgimti, ar paveldėti sugebėjimai, tai karminis paveldas darantis įtaką gyvenime.

 

– Kuo užsiima parapsichologai?

 

Parapsichologijos sąvokos apibrėžtis, jei žiūrėtume į paties termino reikšmę, tai sritis užsiimanti viskuo, kas yra „šalia psichologijos” (mokslas apie sielą ar psichiką).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Ar parapsichologai turi kažką bendro su psichologais?

 

Tai viena papildanti kitą mokslo šakos. Tik parapsichologiją įvardina kaip pseudomokslą.

 

– Daug žmonių parapsichologus tapatina su šarlatanais. Ką tokiems žmonėms galėtumėte pasakyti?

 

Tai stereotipinis traktavimas to kas jiems yra nesuvokiama. Buvo laikai, kai inkvizicija naikino visus parapsichologijos pradininkus, nes tai buvo nesuprantama. Dabar kabinamos šarlatanų etiketės, nes vėl iš nesugebėjimo tai suprasti. Seniau iš tamsumo, dabar iš tingėjimo suprasti parapsichologinius fenomenus visa tai neigiama ir vadinama pseudomokslų. Būna parapsichologijos neigimas vardan neigimo, net nenorint argumentuoti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Ar dažnai į jus kreipiasi žmonės dėl nužiūrėjimų, prakeiksmų?

 

Kreipiasi net tada, kai to nėra. Vėl iš nežinojimo ir žinių trūkumo. Būna žmogus pats savo elgesiu prisidirba, bet kaltina kitus. Tai labai lengva perkelti atsakomybę ant kitų. Taip žmogus kaltina kitus, o jei nėra ko apkaltinti, tai nurašo ant prakeiksmo, nužiūrėjimo, ar dar kokio negatyvo. Bet yra ir tokiu, kurie nekreipdami dėmesio įpranta gyventi negatyvios energijos veikiami ir nebesuvokia, kad gali būti kitaip. Net nebenori suprasti kitokio gyvenimo teikiamu malonumų.

 

– Ar visuomet pavyksta padėti?

 

Svarbiausia, kad pats žmogus norėtu, kad jam padėtu. Būna tokiu, kad sutvarkius jis pats nieko daryti nenori ir vėl priverstas ateiti, kad jam padėtum. Tokiems yra sudėtinga padėti, nes jie nori stebuklo, kad prilietei ir jis pasveiko. Deja net Biblijoje aprašyta kai Kristus iš piemens išvarė demonus juos perkeldamas į kiaules ir po to tos kiaulės nugarmėjo į prarają.

 

– Kaip tai vyksta? Ką dažniausiai darote seanso metu?

 

Kiekvienu atveju tai yra skirtingai, nes vienam užtenka ritualo, kitam reikalingas ir fizinis poveikis (masažų rinkinys pagal asmenį). Dar kitiems reikalingas kompleksas, kur būna ir fizinio poveikio ir meditacijos su čakrų aktyvacija. Būna, kad reikalingas busto išvalymas ir apsaugos uždėjimas, kad žmogus galėtu atsistatyti ir gerai jaustis.

 

– Visuomenėje parapsichologus kartais vadina raganiais. Ar toks požiūris klaidingas?

 

Sakyčiau kad taip senovėje vadino parapsichologus, todėl tai ir yra adekvatus pavadinimas. Gal ne užvadinime, o specialisto teikiamose paslaugose esmė.

 

– Šiuo metu Klaipėdoje vadovaujate parapsichologijos centrui “Lotoso žiedas”. Kuo ten padedate žmonėms?

 

To išvardyti neįmanoma, nes kreipiasi su įvairiomis problemomis kur patys neįgali susitvarkyti. Yra tokia paslauga “konsultacija” kurios metu ir žiūrimas kas per problema ir kuom padėti galiu asmeniškai. Yra Fengšui konsultacijos, bioenergetinė Reiki pagalba, suderinamumas ir šeimyninių problemų sprendimas, parapsichologijos studijos, bei daug kitų dalykų mokinimai. Dirba profisionali būrėja, kuri suteiks informacija ne tik apie jus, bet ir kitą asmenį.

 

– Ir pabaigai, kaip parapsichologijos amato profesionalas, gal galėtumėte anomalija.lt skaitytojams pateikti kokį nors patarimą, kaip žmogus galėtų save apsaugoti nuo pikto?

 

Nenoriu būti banalus su visokiais protingais pasisakymais, bet galiu pamokinti kaip atstatyti energetinį balansą ir apsisaugoti nuo energo vampyrų.

 

Kai bus apsiniaukę ir pro debesys prasimuš pluoštas saulės spindulių, įsivaizduokite, kad jūs sėdite apšviesti to pluošto. Pajuskite kaip jus užpildo ta geltonos spalvos šviesa. Kaip visas kūnas nuo kojų užsipildo ta geltona ryškia auksine šviesa. Kai pajusite, kad pilnas kūnas tos geltonos šviesos, tai trečios čakros srityje (ji randasi per dviejų pirštų plotį virš bambos) įsivaizduokite prožektorių. Dabar ta perteklinė energija iš dangaus, ar saulės, per tą prožektorių paleidžiame į aplinką su žodžiais: “prašau energijos, kam jos reikia, prašome imkite visatos energija“.

 

Šiuo mažu ritualu atstatysite savo balansą ir atbaidysite visus vampyrus, nes jie paprasčiausiai bijos tos energijos.

 

– Dėkojame Jums už pokalbį.

 

Kęstučio Dubicko Facebook: facebook.com/kestutis.dubickas.vadovas, parapsichologijos centras “Lotoso žiedas”: lotosoziedas.blogspot.lt

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
barmalejus

plovimai sm..ge.nų, visokiuose portaluose pvz DELFIS. Išbalancuoja energetinę sistemą, ten psichiniai žmonės renkasi, užkalkėjusiomis čakromis. Skatinama agresija, neapykanta. tamsos jėgos tokių žmonių energija maitinasi, iš jų dar daugiau atima energijos

barmalejus

koliojimasis, piktu kom. rasymas, čia su psichika ne kas , tokiems žmogeliams

Lotosinis

Gali būti ir jaunatviškas neišprusimas, bei žinių stoka. O kur dar noras pasirodyti prieš kitus.

Ateivis Dantistas

juozaseikalo – tiesiai į dešimtuką . Šarlatanai nauduojasi žmonių nesupratimu , užgriuvusiomis bėdomis ir t.t. Beje šis veikėjas , net tarp studijuojančių puikiai žinomas ir traukiamas er dantį , o parapsichologija visada liks pseudomokslu , nes nenauduoja mokslinės metodikos . Iki šiol nėra nė vieno įrodyto atvejo , nė vieno žmogaus neva turinčio antgamtinius sugebėjimus . Rusijoje tokių kaip Lotuso būrelis po vieną ant kiekvieno kampo , o naudos – 0 .

Lotosinis

Socionika ne taip senai buvo įvardyta, kaip pseudo mokslas. Dabar ji yra pripažinta. Tai gal po kiek tai laiko ir parapsichologija bus pripažinta? Na dėl “antgamtinių” sugebėjimų, tai jie kaip tik yra gamtiniai, o suprasti bandome antgamtinių būdų. Kaip suprasite talentą, jei bandote jį išmatuoti liniuotės pagalba?

juozaseikalo

Pažiūrėkite”Ekstrasensų mūšius”ir pagalvokite,kiek ten parodo visokiausio plauko “stebukladarių”,o realiai,ar kas matėte bent vieną išaiškintą nusikaltimą.Paskutinis pavyzdys-Gordejevas.Kol jis gastroliavo Lietuvoje įvyko daugybė nusikaltimų,o jis tik sekė pasakas naivuoliams apie įvykius,kurie greičiausiai nebus išaiškinti ir kūrė visokiausias versijas,kurių taip pat neįmanoma patikrinti.Tiesa,tai kad jis yra neeilinių gabumų aktorius.Pikta žiūrėti,kaip jis krenta žemėn”pamatęs”ano pasaulio fantomus ir apgaudinėja naivuolius,tragiškai nukentėjusius ir todėl labiau psichologiškai pažeidžiamus žmones.Jeigu toks kiekis ekstrasensų iš tikrųjų turėtu bent kiek galių,tai tikrai nebeliktų tokios gausybės neišaiškintų nusikaltimų.

Lotosinis

Eilinis stereo tipažinis požiūris ir nesuprantant esmės teikiami reikalavimai, bei primetamos subjektyvios sampratos ir kaltinimai. Dievas suklydo kurdamas angelus, taip atsirado Liuciferis. Kadangi žmogus sukurtas pagal dievo pavyzdį, tai ir jam klysti būdinga.

Pyktis.

Nu kadangi moderatoriai privales patikrinti komentara kuri jau parasiau tai parasysiu dar viena nes anas greiciausiai dienos sviesos nebeisvys.

Silpnaproti. Pirma rimciau pasidomek apie angelus ir Liuciferi. O tada kazka rasyk. Jeigu butu imanoma su tavo komentaru nusivalyciau ten kur saule nesviecia.

Lotosinis

Ačiū už diagnozę, Teko studijuoti teologija, bet parašiau paprastai ir suprantamai. Jei ko tai nesupratote tai galiu asmeniškai išaiškinti. Jūs gal delfi sumaišėte su šia svetaine, kad taip delfiškai išsireiškėte? Nesinervuokite, išgerkite pipirmėtės arbatos, padarykite kelius gilius įkvėpimus, o dabar jau rašykite.

barmalejus

ne visi savo tas galias demonstruoja, nes tai ainama link puikybes manijos. jei pats pradesi girtis koks kietas esi ekstrasensas ir viską sugebi! puikybė ezoterikos dėsniais jei kalbant yra blogis, mediumai irgi būna mato, nemato. Kaip jis tą dieną jauciasi, nuo to priklauso, juk jūs irgi dyrbat darbe, būna kokią dieną kad kažkas nesiseka. …as buves pas mediume tai matymą turi galiu pasakyt. o su viena iš siaulių tel. kalbėjau – ragelis čiut iš rankų neiškrito …..!

VIOLETA

Gerb. Kestutis puikus zmogus! Pazistu ji asmeniskai

Aost

Idomus interviu. Anomalija galetu daugiau ju rengti

Taip pat skaitykite