Jidiš kalba kalbantis poltergeistas gąsdina amerikiečių šeimą

28 metų Arizonoje gyvenantis Rudy Calderon socialiniame tinkle “Facebook” papasakojo apie paranormalius reiškinius vykstančius jo namuose, kur jis gyvena su savo teta, dviem pusbroliais ir seneliu.

 

Pasak Calderono, visa tai prasidėjo gruodžio 21 d. Tą dieną jis pastebėjo, kad pliušinis Kalėdų Senelis dingo iš jo kambario, o atsirado miegamajame. Visa tai įvyko, kai visa šeima ėjo apsipirkti. Vėliau tą pačią dieną vaikinas pastebėjo, kad iš jo kambario dingo monetų dėžutė, o atsirado ji virtuvėje.

 

Po kurio laiko šeimos nariai užėję į virtuvę, pamatė, kad visos spintelių durys buvo atidarytos.

 

“Žinoma, iš pradžių manėme, kad tai buvo vieno iš šeimos narių pokštas, bet netrukus tai tapo visai nejuokinga”, – rašė vaikinas.

 

 

“Po to, kai mes radome šį užrašą ant vonios sienos, rimtai sunerimome. Mano teta dėl streso net nusilpo, jai prasidėjo drebulys ir vos galėjo kvėpuoti”, – Rudy Calderonas rašė Facebook.

 

Kai po Kalėdų vonios kambaryje rado perpildytą vandeniu vonią, šeima vėl paklausė vienas kito ar čia nepokštauja kas nors iš saviškių, nes viskas nuėjo jau per toli. Tačiau visi teigė, kad jie neturi nieko bendro su šia veikla.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Antradienį vakare, kai Calderonas su teta pradėjo melstis, į duris kažkas pasibeldė. Bet atidarius duris, už jų nieko nebuvo.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dauguma “Facebook” komentatorių išreiškė užuojautą Kalderono šeimai ir davė jam keletą patarimų, tačiau buvo ir kitų, kurie manė, kad visa tai yra apgaulė. Pastabose taip pat išverstas užrašas, kuris, pasak vieno iš komentatorių, pateikiamas jidiš kalba ir reiškia “pavojų”.

 

Rudy Calderonas tvirtina, kad jie neturi žydų šeimoje, tad jiems jidiš kalba svetima. Vaikinas sako, kad jie net negali kreiptis į policiją, nes šeima neturi įrodymų, kad kažkas pašalinis buvo jų namuose.

 

“Ką mes jiems pasakytume? Kad dingsta daiktai ir atsiranda užrašai? Juk jie tik pasityčios iš mūsų ir pasijuoks”, – rašė Rudy.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mer

Mano katino vardas Rudis :DDD

juokdariai

Neteisinga antraste, turejo buti taip:
“Jidiš kalba kalbantis poltergeistas gąsdina invalidu šeimą”

Ruberoidas

Bet kai pagalvoji tai joptvaimat

CNN

Šiurpoka

Galvos Remontas

Nu visko pasitaiko

Taip pat skaitykite