Būrėja Roma Vičienė atskleidė, kokie magijos ritualai padeda prisivilioti meilę ir sėkmę

Vienas garsiausių Lietuvos būrėjų Roma Vičienė atskleidė, kad magijos ritualų reikėtų atlikti kuo mažiau. Ji teigė, kad svarbiausia yra pakeisti savo mąstymą, požiūrį į pasaulį ir susitaikyti su likimo siunčiamais išbandymais.

 

Vis dėlto, moteris atskleidė, kad yra būrimo žaidimų, kurie ne tik pralinksmina žmones per šventes, bet ir iš tiesų padeda sužinoti reikiamus atsakymus.

 

„Jeigu norite, kad svajonės išsipildytų greičiau, kad nutiktų kažkoks gyvenimą keičiantis įvykis yra keli būdai tam pasiekti. Galite pasiimti baltą žvakę, ją užsidegti kiekvieną vakarą prieš miegą ir susikaupus žiūrint į liepsną įsivaizduoti, kaip viskas keičiasi, kaip vyksta norimi įvykiai, pildosi svajonės.

 

Žvakę deginti reikėtų apie 15-20 minučių, vėliau ją užgesinti, tačiau nieku gyvu nebandyti jos užpūsti – reikia gesinti pirštais. Žvakę deginti reikia tiek vakarų, kol ji sudegs visiškai – na, tada dažniausiai jūsų noras ir išsipildo“, – atskleidė Roma Vičienė.

 

Moteris pridūrė, kad taip veikia minties galia, kurią panaudojus tinkamu metu, tinkamoje vietoje galima pasiekti labai gerų rezultatų, arba atvirkščiai.

 

Jeigu pagrindinis jūsų tikslas yra meilė, yra dar keletas magijos ritualų, padėsiančių sužavėti jus dominantį asmenį, tačiau R. Vičienė perspėjo, kad tokia magija yra tamsi, nes paminama žmogaus valia.

 

Jeigu norite sulaukti išrinktojo žmogaus skambučio, reikėtų pasiimti baltą popieriaus lapą, jame užlenkti dešinį kampelį, o viduryje parašyti trokštamo asmens vardą. Tai atlikus, reikia padėti lapelį priešais save ir kartoti žodžius: viskas prasideda nuo skambučio, nuo balso malonaus – tegu neužsibaigia per amžių amžius. Pagalvok apie mane, apie mano likimą. Numerį surink, mano balsą išgirsk. Kitai neskambink ir žodžių nesakyk. Tau lemta būti su manimi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasakius šį užkalbėjimą, lapelį su vardu reikėtų sulenkti keturis kartus bei padėti atokioje vietoje. Kartą per dieną, vėl pasiėmus lapelį į rankas reikėtų ištarti: išsipildys. Mano pasakyta, tavo padaryta.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tokį užkeikimą galima kartoti tol, kol jūsų telefono ekrane visgi pasirodys išrinktojo žmogaus vardas. Magijos užkalbėjimus geriausia atlikti giedromis naktimis, sekmadieniais.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
KASEKAS

Sveiki, noriu pabandyt ta burta su skambučiu, bet ar buna kokiu pasekmiu ?

Rolka

Ziureti susikaupus i liepsna 15-20 min… trumpas patarimas kaip greitai apakti…

Nuolat skaitantis

Liepsna tai ne saule. Neapaksi.

Rolka

Sakai? Teko ziureti i zvakes liepsna arti 5min – dvi dienas juodas taskas is regejimo nedingo, gydytoja tiesiai sviesiai paklause- per gerai matai? Problemu ieskai?

Kamera

Žvakės deginimas iš tiesų yra naudingas, nes natūrali liepsna sudegina kambaryje sklandančias pelėsių sporas bei mikrobus, todėl pagerėja savijauta ir tuo pačiu sveikas protas, ko ir linkiu “būrėjai” bei jos kolektyvui.

p.s.
.. Lietuvių kalboje “būrėja” reiškia tą asmenį, kuris moką kažką surinkti, suburti į krūvą, tai nesusiję su magija.

Taip pat skaitykite