Yla lenda iš maišo: Pentagonas NSO tyrimams kasmet išleidžia po 20 milijonų dolerių

Nors JAV valdžia oficialiai neigia ateivių egzistavimą, o viešai apie NSO stengiasi nekalbėti, „The New York Times“ pavyko sužinoti, kad Pentagonas kasmet išleidžia apie 22 milijonus dolerių NSO tyrimams.

 

Šią naujieną pripažino ir Jungtinių Valstijų gynybos departamentas, nors dabar pareigūnai teigia, kad programa nebevykdoma nuo 2012 metų.

 

Pasak jų, slapta neatpažintų skraidančių objektų (NSO) tyrinėjimo programa veikė veikė nuo 2007 iki 2012 metų, tačiau JAV žurnalistams pavyko sužinoti, kad ji vystoma iki šiol ir pareigūnai vis dar tyrinėja incidentus, į kuriuos dėmesį atkreipia JAV kariškiai.

 

„Ši aviacijos grėsmių indentifikavimo programa buvo pabaigta dar 2012 metais. Tuomet buvo nuspręsta, kad yra kitų, svarbesnių klausimų, kuriems reikėjo finansavimo“, – nurodė JAV gynybos departamentas.

 

„The New York Times“ praneša, kad slapta programa pradėta specialiai to paprašius ankstesniam senatoriui Harry Reidui, kuris buvo kosmoso fenomenų entuziastas.

 

Pranešama, kad nors JAV kasmet skiria beprotiškus pinigus NSO fenomenui tyrinėti, iki šiol nerasta atsakymų kas tai galėtų būti.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Eris

Eikit jus klounai vieni susirinke nso”istai blmb xDD

Šventasis.

Koks informacijos šaltinis?

Elvis

Visos uzsienio ir LT ziniasklaidos priemones. Pentagon ufo 20 millions – stai tau raktiniai zodziai googlinimui

Droniukas1

Pagaut ta NSO reikia o jei nepagaunamas dada kažkas mistiško yea ir nerelus .

Taip pat skaitykite