Stulbinanti minčių įtaka mūsų gyvenimui

Norėdami sutvarkyti savo gyvenimą, turime nuolat stebėti kur link krypsta mūsų mintys. Atsisakyti galvoti apie tai, ko nenorime pritraukti į savo gyvenimą.

 

Kiekvieną dieną mes kalbame apie įvairius reiškinius, žmones, įvykius, daiktus… Kiekvienas mūsų ištartas žodis, jausmas, mintis ir emocija yra signalas visatai, kad mums tai įdomu. Tad, ji parūpins mums dar ir dar to paties.

 

Galbūt dabar susimąstėte, apie ką pagrinde galvojate ir kalbate. Būtent. Tai ir plaukia į Jūsų gyvenimą. Jei kažkas sukelia susidomėjimo jausmą jumyse, visata tenkina Jūsų norą vėl tą jausmą iškelti, net jei tai pyktis, pavydas, baimė ir t.t. Emocija reiškia judėjimą, visatai nesvarbu, teigiama ar neigiama kryptimi – nes Jums duota laisva valia!

 

Kryptį pasirenkame patys, o visata tiesiog duoda mums tai, apie ką kalbame ir galvojame.

 

Pagalvokite kiek daug minčių mums kyla kiekvieną dieną. Ant kai kurių tiesiog “užsikabiname” ir pradedame apie jas galvoti nuolat. Kuo daugiau emocijų sužadina toks galvojimas, tuo intensyviau ir ilgiau apie tai galvojame – visatai tai pats tikriausias signalas dar parūpinti Jums to, apie ką galvojate, nes Jums tai įdomu.

 

Kad tai veikia, visai nesunku įrodyti. Jau vien tai, kad Jūsų draugai žino, kad Jums kažkas įdomu ar reaguojate emociškai, nuolat bandys Jums kalbėti ta tema. Nes juk neįdomu kalbėti tuomet, kai kitas žmogus visiškai abejingas Jūsų kalboms? Lygiai taip ir visata elgiasi, ji duoda tik tai, į ką Jūs sureaguojate.

 

Taigi, ne tik visata Jums duoda tai, apie ką galvojate ir kalbate, bet ir aplinkiniai žmonės. Jūs kaip magnetas turite tam tikrą dažnį traukti tai, kas Jus emociškai veikia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ką daryti, jei emociškai veikia neigiami dalykai?

 

Jei niekaip negalime paleisti to, kas mus veikia neigiamai ir kasdien tai sutinkame, tai nuolat blogina mūsų gyvenimą ir verčia mus gyventi slogiomis būsenomis. Tai tiesiogine prasme gadina Jūsų ir aplinkinių gyvenimą, todėl tai problema, kurią reikia sutvarkyti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Turite visiškai susitaikyti su tuo, kas vyksta aplink Jus. Todėl, kad tokia Dievo valia – Jums duotos pamokos, o mes tam prieštaraujame tik dėl savo ego, jei tai susiję su mumis arba dėl neišmanymo kaip veikia Dievo dėsniai, tad vietoje to, kad prieštarautume ir eikvotume savo energiją, priimkime tai ir toliau kurkime gėrį.

 

Atsisakykime visiems laikams galvoti apie tai, kas mus nuteikia neigiamai. Bent jau tol, kol išmoksime galvodami apie tai išlaikyti teigiamą būseną.

 

Pritraukti, ko norime

 

Norėdami sutvarkyti savo gyvenimą, turime nuolat stebėti kur link krypsta mūsų mintys. Atsisakyti galvoti apie tai, ko nenorime pritraukti į savo gyvenimą. Galvoti apie tai, ką norėtume pritraukti. Apie tai, kas suteikia laimę ir džiaugsmą, čia ir dabar.

 

Kalbėdami, galite ieškoti kituose gerų savybių, girti, nes tai ką sakote apie kitus ateina į Jūsų gyvenimą dėl to pačio traukos dėsnio. Ta paminėta žmogaus savybė yra signalas visatai, kad ji jus traukia. Tas signalas atneša dar to pačio, ką paminėjote. Tad, jei kituose nuolat bandote įžvelgti gerų savybių, net nepastebėsite, kai tos savybės ateis ir į Jūsų gyvenimą.

 

Ir atvirkščiai, jei matysite blogas savybes, jos ateis ir į Jūsų gyvenimą, maža to, vis prisiminsite ir sutiksite tuos žmones, kurie jų turi. Visata Jums duos tai, kokį signalą siųsite.

 

Galvodami apie aplinką, savo miestą, darbą, namus ir t.t. taip pat ieškokite to, kas gera. Todėl, kad kiekviena surasta ar apgalvota aplinkybė taip pat yra signalas visatai to duoti dar. Pradėję sekti tai, kas Jums patinka, matysite vis daugiau. Jūs ten netyčiom pasuksite į tas gatveles, kur to kas Jums patinka bus dar daugiau. Galbūt netikėtai išvyksite į miestą ar šalį, kur to bus labai daug. Tai nuolat kartosis Jūsų gyvenime pačiais įvairiausiais būdais.

 

Kai kalbate apie savo gyvenimą, lygiai taip pat, pamirškite tai kas buvo negero. Atpalaiduokite visas neigiamas emocijas, paleiskite jas. Tai itin svarbu, nes tai ką galvojate apie savo gyvenimą, visata klauso tiesiog įsitempus.

 

Jei minite blogus dalykus, ji duoda ir vėl tai, kas bloga, nes emocija dar nepaleista. Ji kaip ir Jūsų pašnekovas, nenori su Jumis kalbėti apie tai, kas nesukelia Jums emocijų. Kaip žiniasklaida, kuri duoda tik tai, kas įdomu, nesvarbu tai teigiama ar neigiama. Todėl ji duoda tai, kas Jums rūpi, visai nesvarbu ar pykstate ar džiaugiatės dėl to. Svarbu, kad rūpi!

 

Taigi, tiesiog sekite tai, ką šnekate, kaip intensyviai šnekate ir kiek ilgai. Žinokite, kad kiekvienas Jūsų žodis ir mintis formuoja Jūsų likimą. O juk Jūs galite formuoti savo žodžius ir mintis, taigi, galite kaltinti tik save, jei to nedarote.

 

Atkreipkite dėmesį, kaip bendrauja tie žmonės, kuriems sekasi. Neišgirsite ar išgirsite itin retai juos kalbančius apie kažką blogai. Vien todėl, kad jei jie taip elgtųsi, jie sėkmingi nebūtų, nes visata Jiems parūpintų visų tų neigiamų dalykėlių, kurie jiems rupėtų.

 

Tačiau jų dėmesio centre likę tik pageidaujami dalykai, tad nepageidaujamų jie tiesiog nebepritraukia, nes visata nebegauna tokių signalų.

 

Atminkite, Jūs veikiate kaip magnetas ir pats save įmagnetinate!

 

O įmagnetinate tuo, apie ką galvojate ir kalbate. Todėl būkite atsargūs ir sekite tai, ką kalbate. Kiekvieną žodelį ir mintį. Tai veikia kaip sniego gniūžtė – rutuliojant vis didėja ir didėja. Tad apverskite savo mintis ir kalbas taip, kad jos suktųsi tik apie gerus, norimus pritraukti dalykus. Pamatysite, kaip viskas pasikeis.

 

Tai veikia ne tik mūsų gyvenime. Tai veikia visoje visatoje. Visata pagrįsta norais. Jei nebūtų norų ir mūsų nebūtų čia, nes niekas nieko nenorėtų. Tačiau norai paskatina visatą reikštis įvairiausiomis formomis. Kiekviena mūsų mintis tai išreikštas noras. O noras visatai – tai įsakymas, kurį reikia jį išpildyti.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Berita

AS Taip gyvenu..:nemaTyk blogo kitame..Jug Jis ,kita gyvybe..kita molekule.Kodel JIS TURI to noret,taip GALvot…kaip Aß..Duokit kitam BUTI..kuo jis ESA..O JEIGU ..MAN TAS ZMOGUS IR JO MASTYMAS IR GYVENIMO BUDAS NEPtinka…NEBENDRAUK..TU ESI SAVO…DIEVAS…KAIP PASIDARAI IR TAIP TURI…IR NERA TAI SUNKU…TURI ATVIRAS BUTI..PATS SAU..TADA ZINOSI KAS IR KODEL TAU TINKA…LAISVAS ZMOGUS VISIEM TURI VERTE..BET PATS GALE, ESI LAIMINGAS IR MINTYS YRA POZITYVIOS DAR IR KAIP…Negailek gerumo…Kita…ja Ta minus ..Tikrai sugrys Pacia ATGAL…GERUMO ..NE OKI DURNUMO

as as ir ne

jo cia sapaliones absoliucios,labai panasu i religijas,pavizdziui i islama kad numirisi pasitiks 7 nekaltos mergeles ir tau bus amzina erekcija ir galesi dulkintis kiek nori.Tai cia lygiai tokia pasaka.

Tomas

Na jo cia variantas visada galvoju kad mano sumpatija mane nori palikti ir seip ji su manim nepergeriausiai bendrauja nors tiek gero darau padedu visaip jai bet nemanau jei jau teigiamai kazka galvosi kas klostisis nuo to

cortesas

galbūt parašyta tiesa,tačiau vienas sakinys kaip šaukštas deguto sugadino visą medumi pateptą straipsnį: “… Atkreipkite dėmesį, kaip bendrauja tie žmonės, kuriems sekasi. Neišgirsite ar išgirsite itin retai juos kalbančius apie kažką blogai. Vien todėl, kad jei jie taip elgtųsi, jie sėkmingi nebūtų, nes visata Jiems parūpintų visų tų neigiamų dalykėlių, kurie jiems rupėtų..”Visiška nesąmonė.Tokie žmonės yra savo pinigų dėka yra aukščiau kuklaus” minimumo” žmogelio ir juos jaudina tik dar didesnio kiekio pinigų gavimas.Jie apie nieką tiek negalvoja kaip tik apie tai ir dėl to nesibodi meluoti,apgaudinėti aplinkinius.Jei toks “sėkmingas žmogus” permokės 10 eur,tai jis naktį neužmigs.Žinau ką rašau,todėl nesivarginkite aiškinti… Skaityti daugiau »

ezoterikas

visokiu varijantų yra nuo A iki Z. Matomai duota yra karminių programų būti prie pinigo, ir geri žmonės ir blogi žmonės būna gerai prasisukę, verslininkai ir t.t. Pylna blogų žmonių , pvz. vyrukai prost.. tii. utėmis naudojasi kiekvieną savaitę, narkotikai, alkoholis, turi verslus…Moralinį dvasinį žemą lygį turi stiprų, bet pinigų turi. Pinigai pas juos 1 pirmoje vietoje, pasakyk tu jiems kad už pinigus yra svarbesnių dalykų, tave paskaitys psich. nesveiku

Taip pat skaitykite