Kaip paprasta bibliotekininkė tapo žiauriausia pasaulio moterimi

Ilse Koch galbūt nėra tokia garsi Holokausto lyderė, tačiau savo piktadarystėmis ir žiaurumu ji pralenkia ne vieną myriop nuteistą Hitlerio Vokietijos vadą. Moteris garsėja savo siaubingais kūriniais iš kalinių odos.

 

Sadizmu ir barbarizmu pasižyminti Ilse pelnė Buchenvaldo raganos, Buchenvaldo kalės bei Frau Gaubtu vardus. Vieno Vokietijos koncentracijos stovyklų komendanto žmona kadaise buvo tik paprasta bibliotekininkė, tačiau tapo viena žiauriausių moterų.

 

Gimusi nieko neišsiskiriančių darbininkų šeimoje, ji labai stengėsi gerai baigti mokyklą. Supratusi, kad yra protingesnė už daugumą aplinkinių, ji akivaizdžiai tai demonstruodavo. 1932-aisiais Ilse įstojo į Vokietijos nacionalsocialistinę darbininkų partiją, kurioje susipažino su Karlu Kochu, savo būsimu vyru.

 

Savanoriškai prisijungusi prie koncentracijos stovykloje siautėjančio vyro, I. Koch atskleidė savo tikrąjį veidą. Jos bijojo ne tik kaliniai, bet ir kareiviai. Moteris užsiundydavo šunis, rimbu plakdavo pro šalį einančius belaisvius.

 

Jau žinoma, kad Buchenvaldo ragana vadinama moteris užsakydavo nužudyti tatuiruotus kalinius, kad, vėliau nudyrusi jiems odą, galėtų pasidaryti pirštinių, apatinių, piniginių, knygų aplankų ar net lempų gaubtų. Labiausiai jai patiko kankinti rusus ir romus, mat šie savo kūną puošdavo įdomiausiomis tatuiruotėmis.

 

Sklinda gandų, kad, sužinoję apie keistą komendanto žmonos pomėgį, kai kurie belaisviai suraižydavo arba nudegindavo savo tatuiruotes, kad Ilse neužsinorėtų jų mirties.

 

Prasidėjus oficialiam karui, 1942-asiais Kochų porelė buvo nuteista mirties bausme, mat iš aplinkinių pasipylė įvairių kaltinimų. Vis dėlto Ilse greitai buvo paslaptingai išteisinta.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirmąjį sušaudė vyrą, o moteris išgyveno net iki 1947-ųjų. Stojusi prieš teismą, I. Koch neigė savo žiaurius poelgius, tačiau kai jai parodė jos pačios namuose rastą įvairių daiktų iš žmonių odos kolekciją, ši nebeturėjo ką pasakyti.

 

Už grotų pasodinta moteris ten išbuvo tik kelerius metus, nes JAV generolas Lucius Clay patikino, kad įrodymų neužtenka. 1951-aisiais Ilse buvo vėl suimta ir nuteista kalėti iki pat mirties. 1967-aisiais Ilse Koch rasta pasikorusi savo kameroje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
apgailėtinas melas

Visiški kliedesiai ir prasimanymai,paremti vien tik liguista autoriaus fantazija-net bobučių pasakose daugiau tiesos.

Budulajus

ka tu cia kliedi, niuchas?

Asilai jus

Is kur zinai kad jis kliedi? As irgi netikiu sia nesamone

Nextday

Apie Ilze? Tai tikra tiesa. Pasizvalgykite po dokumentika. Sita moteris isties kolekcionavo tatiuruotus,is zmoniu odos pagamintus daiktus. Tarp ju buvo ir sviestuvas. Net nuotraukos buvo paviesintos spaudoje,knygose,internete. Karas buvo ne vaiku zaidimas ir baisesnis,nei vaizduote gali nupiesti.

Taip pat skaitykite