Ezoterikė Ingrida Poccia: kaip atpažinti Visatos siunčiamus ženklus

Mes kasdien iš Visatos gauname įvairiausių ženklų ir simbolių. Tačiau, kad tai Visatos siųstas ženklas, ne visada pamatome ar suprantame, rašo astrologė ir ezoterikė Ingrida Poccia.

 

Jei mes mokėtume pamatyti tokius ženklus ir pasikliautume savo intuicija, suprastume, kad aukštesnės jėgos – angelai sargai visada mus palaiko ir padeda mums. Deja, mes taip būname panirę į mūsų problemas, gyvenimišką tempą, nerimą, kad net nepastebime akivaizdžių mums iš Visatos siunčiamų ženklų ir patarimų.

 

O jie juk yra visur! Žinoma, daugeliui kyla klausimas, kaip išmokti pastebėti informaciją, kurią siunčia Visata. Yra keletas būdų, kaip atpažinti mums siunčiama informaciją ar įspėjimą.

 

Tai gali būti vaizdas – ką pamatote akimis. Pavyzdžiui, jus negalit nuspręsti, ar jums priimti naują darbo pasiūlymą ar ne? Staiga atverčiate žurnalą ir jūsų akis patraukia kokia nors įdomi frazė, kuri būna tarsi atsakymas į jus taip kamuojantį klausimą apie darbą.

 

Tai ženklas iš viršaus, kurį „pametėjo“ Visata! Taip pat atsitiktinę ir reikšmingą frazę jus galite perskaityti ne tik žurnale, bet ir reklaminiame stende, knygoje, internete, gatvėse platinamuose lankstinukuose ir pan. Paprastai mus informacija pasiekia „netyčia“, neprognozuojamai ir atsitiktinai. Todėl, nereikia visko ką matote suvokti kaip Visatos ženklus.

 

Visatos informaciją galima gauti ir per gamtos reiškinius, gyvūnus, paukščius ir pan. Atsakymu į jūsų klausimą ar situaciją, gali būti debesis, medžio lapelis, gėlė… Pavyzdžiui aš, jau prieš kelias dienas žinau, kad gausiu, kažkokią tai informaciją ar žinią, laišką – man tai išduoda paukščiai, aš nuolat juos regiu, jie tiesiog priskrenda prie manęs.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei matau šunį – tuomet mane aplanko ar paskambina senai matytas draugas. Jei tik išėjus iš namų pajaučiu vėjo gusį, lengvą nosies pakutenimą – žinau, kad ši diena atneš netikėtumų. Gamtos reiškinių gali būti įvairių. Dar vienas pavyzdys : tuo metu, kai mano vienos draugės gyvenime atsirado mylimas žmogus, kuris dabar jau yra jos vyras, jos akys nuolat matydavo dvi širdis. Tai būdavo debesys širdžių pavidalu, kavos puoduke nuo kavos nuosėdų susidariusi širdies forma, asfalto įtrūkimai širdžių formos ir pan. Tokie malonus sutapimai ir atsitiktinumai pranešė apie dviejų žmonių būsimą ryšį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Garsas. Tai – užuominos, kurias galite tiesiog išgirsti. Tai gali būti bet kur : televizoriaus ekrane, arba jus galite būti atsitiktinai įtraukti į pokalbį, tai gali būti atsitiktinai iš praeivio lūpų išgirsta frazė, pokalbis telefonu su drauge ar kolega.

 

Svarbiausia – ne tik klausytis, bet ir išgirsti. Pavyzdys: turiu tokia nuostabią draugę, pavadinsiu ją „Vilkiuku“ , kaskart kai kalbu su ją telefonu, ji visada man pateikia Visatos ženklų garsine forma, arba jei nerandu ar nesuprantu kokie ženklai man siunčiami, po pokalbio su ja būtinai išsiaiškinu.

 

Mamos, kurios augina mažesnio amžiaus vaikus, atkreipkite dėmesį į savo mažųjų vaikų garsu reiškiamą informaciją. Kadangi mažų vaikų informaciniai „kanalai“ dar nėra nutraukti nuo „Visatos informacinių laidų“, jie dar nėra taip stipriai paveikti sociumo, dažnai vaikai iki 7 metų pateikia ir išsako tokią garsinę informaciją, kuri gali būti labai naudinga ir perspėjanti. Todėl, rekomenduoju įsiklausyti į mažuosius suflerius.

 

Intuicija. Daug informacijos gauname ne tiesiogiai stebint pasaulį ir ne samprotaujant ar darant išvadas, o tiesiogiai iškylant „fix“ idėjai, netikėtai minčiai. Intuicija yra pagrįsta empatija, ankstesnės patirties apdorojimu pasąmonės lygyje. Tai vidinis mūsų balsas. Šiuo atveju tiesiog paprastas patarimas, klausytis savo jausmų, o ne logikos.

 

Daugelį dalykų mes tiesiog žinome ir jaučiame. Čia priskirsiu dar ir emocijas. Kartais žmogus jaučia netikėtą džiugesį arba blogą nuojautą, liūdesį ir panašiai. Svarbu gerai įsiklausyti į save ir, jeigu atliekant tam tikrus darbus turite blogą nuojautą, tuomet ieškokite atsakymo, dėl ko taip yra. Viskas kas vyksta su mumis yra įrašyta mūsų pasąmonėje. Mūsų pasąmonė duoda ateities sprendimų variantus, ir visa tai žinome intuityviai. Didžiausias darbas – visą tai išlaisvinti.

 

Per simbolius ir formas, žmones. Pavyzdžiui netikėtai rasti daiktai. Sakykim, kad nežinote, kuriuo keliu geriau eiti: rinktis vieną ar kitą darbą pasiūlymą, skirtis ar taikytis, arba gal esate sunkioje finansinėje padėtyje.

 

Netikėtai atrasti ar įsigyti daiktai, gali pasirodyti pačia įvairiausia forma, ir gali jums atskleisti tikrąjį kelią, kuriuo geriau eiti ir nepasiduoti. Taip pat prie Visatos ženklų galima priskirti sutiktus žmones, nes jie visada suvaidina tam tikrą vaidmenį mūsų gyvenime. Tai, kad kartais jus apima toks jausmas, kad kažkas stabdo jus ar atitolina nuo tikslo -neignoruokite to, nes tai taip pat gali būti Visatos ženklas.

 

Sapnai. Tai tokie Visatos ženklai, kurie vyksta mūsų pasąmonėje, todėl, bet kokiu atveju jie negali būti ignoruojami! Sapnai, kurie labai aiškiai ir ryškiai įsirėžia į mūsų atmintį, sukelia ypatingas emocijas ir įspūdį – tai ženklai iš viršaus. Kai kurie sapnuoja pranašiškus sapnus, kai kurie sapnuoja sapnus su simboliais, kuriuos vis dar reikia iššifruoti. Bet kuriuo atveju, jei sapnas ryškus ir Jūs negalite jo pamiršti, tuomet tai galimai yra Visatos ženklas.

 

Kiti reiškiniai. Tai gali būti prisiminimas ar sutapatinimas iš praeities, pasikartojanti situaciją, taip pat tai gali būti Deja’vu. Pavyzdžiui, man konsultuojant klientą, iškyla kažkokie prisiminimai ar situacija, kuri nors ir nėra tiesiogiai susijusi su mano konsultuojamu žmogumi, tačiau iš pasąmonės gauta informacija vis tik yra svarbi žmogui su kuriuo kalbu.

 

Kai kurios situacijos ar įvykiai, kurie įvyksta ar įvyko mūsų gyvenime, yra tam, kad galėtume perduoti tam tikrą informaciją kitam žmogui. Šiuo atveju kažkokia tai gyvenimiškos situacijos patirtį. Nesakau, kad turite besąlygiškai klausytis žmonių patarimų, kurie dažnai buna ne vietoje ir ne laiku. Tačiau, kartais kitų žmonių patirtis ir patarimas, gali būti jums kaip Visatos perspėjimas ar ženklas.

 

Norėdami išmokti ir pastebėti Visatos ženklus, suprasti apie ką kalba ir apie ką įspėja aukštesnės jėgos, pirmiausia turite tikėti jomis. Neužtenka tik klausytis aplinkinių garsų, juos reikia dar ir išgirsti. Tai galima išmokti – tiesiog reikia sąmoningai gyventi. Tačiau, tik pats žmogus gali suprasti, ką jam sako jo Globėjas Angelas, nes kiekvienas simbolius šifruoti gali savaip. Tai labai individualus dalykas.

 

Siunčiami Visatos ženklai laiku gali padėti sustabdyti ir pakeisti tam tikrus gyvenimo įvykius. Todėl suskubkite, gyvenimiškus reikalus tvarkytis tada, kai ženklai, dar tik vos pastebimi. Apie ilgalaikes ir įsisenėjusias situacijas, jums praneš pikti žmonės, ligos ir kitokie labai jau aštrūs ir nemalonūs dalykai, tokie kaip išsiskyrimas su artimu žmogumi ir autoįvykiai, artimojo liga…

 

Visatos ženklai – tai būdas su mumis užmegzti dialogą. Dėka, šių ženklų, per mūsų pojūčius, mus tarsi savaime aplanko tam tikri atsakymai iš vidaus.

 

Parengė: Ingrida Poccia (Asmeninės astrologinės ir parapsichologinės konsultacijos)

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite