Astrologinė 2018 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

2018 metų horoskopas Liūtams

 

Metai žada pakilimą darbo ir profesinėje srityje. Galimi rimti finansiniai pokyčiai, žinoma, jei tam sutelksite savo jėgas ir mintis. Nors esate iš prigimties tingūs ir norite gyvenime viską gauti lengvai, 2018 metai bus sėkmingi tik veikliems ir energingiems.
Jei metų pabaigoje nieko ypatingo nepasieksite, tai tik jūsų paties nuopelnas. Sėkmė myli darbščius.

 

Meilė

 

2018 metais Liūtai meilės reikaluose bus šiek tiek lengvabūdiški. Ieškantys poros bus nusiteikę labiau flirtui ir dėmesiui, nei rimtiems pokalbiams apie ateities planus. Įsipareigoti tikrai nesiverš, tik mėgausis procesu. Esantys santykiuose kažkokių rimtų pokyčių nepatirs. Gyvenimas tekės įprasta ir nusistovėjusia vaga. Žvaigždės pataria skirti dėmesio savo antrajai pusei, kad ši jaustūsi svarbi ir reikšminga jūsų gyvenime.

 

Darbas, pinigai

 

Liūtai 2018 metais bus nusiteikę rimtai ir daug dirbs. Tai susiję su didelėmis finansinėmis ambicijomis, kurių šiais metais tikrai nestigs. Metai bendrai palankūs finansinei rizikai, naujų pelningų šaltinių paieškoms. Tam skirsite daugybę savo jėgų ir laiko. Rezultatai tikrai bus, tik metų gale jie džiugesio nekels, tik nuovargį.

 

Sveikata

 

Sveikatos problemos gali kilti tik tuo atveju, jei persidirbsite ir netausosite savo jėgų. 2018 metais numatomos didelės energijos sąnaudos, kurios gali rimtai pakenkti jūsų širdžiai. Gali būti veiksminga iš anksto pasirūpinti šio organo stiprinimu. Kita galima problema- svorio problemos. Dietos 2018 metais teigiamo poveikio neduos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2018 metų horoskopas Mergelėms

 

Ateinantys 2018 metai palaikys tuos, kurie yra iniciatyvūs ir drąsūs. Mergelės iš prigimties yra labiau orientuotos į kitus žmones, ir dėl šios priežasties dažniausiai savo gyvenimus tvarko paskutinėje vietoje. Artėjantys metai ne kartą mokys jus imtis atsakomybės už savo asmeninius pasirinkimus, skatins atsigręžti į save ir savo poreikius, kitus žmones nustumiant į antrą planą. Tai puikūs metai tiems, kurie nori įtvirtinti savo pozicijas ir sustiprinti savo pasitikėjimą.

 

Meilė

 

Nors Mergelės iš prigimties labai atsidavusios savo porai, 2018 metais ši taisyklė greičiausiai negalios. Jūsų pačių didžiai nuostabai į santykius imsite žiūrėti visiškai kitu kampu. Jums būdingą pastovumą keis nenuspėjamumas ir nesibaigiantis flirtas. Ieškantys sau poros bus nusiteikę laisviems santykiams, todėl įsipareigoti neskubės.

 

Darbas, pinigai

 

Yra didelė tikimybė, jog ateinančiais metais jūsų darbinė padėtis gerokai pasikeis. Žvaigždės numato galimą karjeros šuolį, darbo vietos sąlygų gerėjimą, harmoningus santykius su kolegomis ir vadovybe. Lengva ir paprasta to pasiekti nebus, teks rimtai ir atsakingai dirbti. Sukaupę kantrybę ir rimtai nusiteikę pasiekti savo tikslų, metų gale jausitės tikri nugalėtojai. Finansinė situacija gerės proporcingai jūsų darbo rezultatams.

 

Sveikata

 

Pagrindinė negalavimų priežastis gali būti nervinis išsekimas. Jūsų iš prigimties silpna ir pažeidžiama nervų sistema 2018 metais patirs nemažai išbandymų ir stresų, todėl yra didelė tikimybė jog patirsite to pasekmes. Žvaigždės numato melancholijos, apatijos periodus. Turėtumėte būti dėmesingi savo miego kokybei, poilsiui, mitybai.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2018 metų horoskopas Svarstyklėms

 

Ateinatys 2018 metai jums bus sudėtingi ir painūs. Vis dar esate stipriai įtakojami sunkiai prognozuojamos planetos poveikio, todėl jus rimtai vertinti aplinkiniams bus sunku. Patys stebėsitės polinkiu konfliktuoti ir intriguoti, tačiau savo tokio elgesio paaiškinti neturėsite logiškų argumentų. Žvaigždės rekomenduoja visas jėgas ateinačiais metais koncentruoti į darbą. Taip pasieksite daugiau, susikurste pamatą po to būsiantiems metams.

 

Meilė

 

Ateinančiais metais meilės fronte pūs nepastovūs vėjai. Tačiau dėl jūsų pačių nepastovumo ir kintamumo. Tai jei kažkas nepavyks ar nesusiklostys, kaltinkite save. 2018 metais daug savo jėgų ir laiko skirsite darbui, todėl šeimyninis gyvenimas gali rimtai stokoti jūsų dėmesio. Tiems, kurie vis dar ieško sau poros, žvaigždės suteiks nemažai galimybių. Stenkitės ieškoti tokio žmogaus, kuris bus geras draugas/ė, tuomet tikimybė išlaikyti santykius ilgiau padidės.

 

Darbas, pinigai

 

Metai labai palankūs darbui ir finansinės situacijos gerinimui. Pinigai kaip niekad jums rūpės, tai net gali tapti pagrindiniu metu tikslu. Žvaigždės pataria rizikuoti, investuoti stambias sumas. Yra išreikšta sėkmės galimybė, todėl turėtų pasisekti. Gali būti naudingų bendradarbiavimo pasiūlymų iš užsienio piliečių, įmonių. Drąsiai sutikite ir priimkite visus pasiūlymus.

 

Sveikata

 

Pagrindinis sveikatos priešas 2018 metais bus poilsio ir miego stygius. Labai daug dirbdami kartais net pamiršite tinkamai maitintis, o miego valandos taps minimalios. Metų gale organizmas jausis visiškai išsekęs, todėl galite rimtai sirgti. Žvaigždės net numato tikimybę gydytis ligoninėje. Būkite dėmesingi savo kūnui!

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Man ir 2018 nereikia, jau viskas atitiko

Taip pat skaitykite