Apie Sielos persikūnijimą: tai daug ką paaiškina

Jei Visata yra tobula, tai viskas ką turime šiame gyvenime yra mūsų praėjusių gyvenimų nuopelnas, taip teigia ezoterikai.

 

Jei visata yra tobula, tuomet neišvengiamai ir sielų persikūnijimas yra tikrovė. Kaip kitaip paaiškinti tai, kad visi gimstame turėdami skirtingas galimybes? Juk tai būtų taip nesąžininga, netobula, jei gyventume šį vienintelį gyvenimą. Ypač tiems, kas turi tam tikrų negalių ar kitų dalykų, kas juos varžo gyventi kaip tai gali kiti.

 

Persikūnijimas, ezoterikų teigimų, puikiai paaiškina tokius įgimtus galimybių skirtumus. Sakoma, kad gimdami gauname tokį kūną, šeimą, vietą, aplinkybes, savybes ir t.t. pagal tai, kokia yra mūsų karma.

 

Jeigu mirėme praėjusiame gyvenime pakankamai sąmoningi, tai prieš gimdami, kaip filmą galime pažiūrėti visą savo būsimą gyvenimą ir patys išsirinkti tiek šalį, tiek šeimą, tiek norimą kūną.

 

Būtent todėl manoma žmones dažnai aplanko De-Javu jausmas, ar pojūtis, kad kažką atpažįstame, nors nesame prieš tai to matę. Ar kaip tik atvirkščiai, jaučiame labai didelę priešpriešą.

 

Tibete nieko nestebina faktas, kad vienuoliai atgimsta ir buvusiems praėjusio gyvenimo draugams, praneša kur jie atgimė. Tuomet juos, dar vaikus, atveda į vienuolyną vėl tęsti mokytis įvairių praėjusiame gyvenime pradėtų praktikų.

 

Kai kurie Tibeto dvasininkai teigia, kad siela gali persikūnyti ne tik į žmogų. Jei žmogus gyveno vadovaudamasis daugiau gyvuliškais instinktais, buvo agresyvus, jis kitą gyvenimą gali gimti liūtu ar kitu plėšrūnu.

 

Jei gyveno vadovaudamasis aukštomis moralės normomis, galbūt jis atgims kitose planetose, kur gyvena šviesesnės būtybės, kur daugiau laimės, daugiau dvasiškumo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Manoma, kad Žemė yra “vidutinė” planeta – čia nei labai gerai, nei blogai. Tačiau kažkam čia gali lemta ir kentėti už praeityje padarytą žalą, o kažkam džiaugtis.

 

Žmogaus kūnas palankus tuo, kad galima užsiimti dvasine praktika ir sąmoningai valdyti savo elgesį, kuris nulemia ne tik mūsų sekantį gyvenimą, bet ir mūsų būsenas ir aplinkybes dar gyvenant šiame.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

O kaip tada su rojumi ir pragaru? Juk pragaras irgi negali būti visiem vienodas, nes “bausmės tai skirtingos”. Taigi, persikūnijant būtų galima skirti bausmę žmogui skiriant jam gimti žemėje, tačiau turint kažkokių įgimtų bėdų. Tai leistų tiksliai paskaičiuoti bausmę pagal praeities veiklą.

 

Lygiai taip ir su rojumi. Juk visi nusipelnė skirtingai. Persikūnijimas puikiai leistų tiksliai sekantį gyvenimą suteikti nusipelnytas aplinkybes.

 

Juk būtų nesąžininga, jei mes tik už viename gyvenime padarytus veiksmus būtume amžiams nukelti į Rojų malonumams, arba pragarą patirti skausmą? Ypač tuomet, jei gimėme tokioje aplinkoje, kur mūsų niekas neišmokė kaip laimingai gyventi. Kaip tuomet už tai galime būti visai amžinybei siunčiami į pragarą?

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
tfu

Tai kad pasaulis nėra nei teisingas, nei tobulas

alvydas

Pasaulis tai tobulas, o va, tu > didelis klausimas. Atsimink, pasaulio tobulumas priklauso ir nuo tavęs.

nesvarbu

viskas teisinga

Lietuvis

Ir kokio durnumo turi būti ta siela, kad pvz. kad gimtų neįgaliu vaiku. Juk jei ji gali rinktis, tai turėtų rinktis geresnį gyvenimą.

Lietuvis

Kliedesiai. Sakykim gimė neįgalus vaikas. Tvarkoje. Jis buvo negeras. Bet kuo kalti jo tėvai, kad dabar turi kentėti? Gal sakysit, kad jie irgi blogi? O kaip tada paaiškinsit paveldimas genetiškai ligas. Kodėl vieno žmogaus vaikai turi tam tikrus genus, dėl kurių paveldi tam tikras ligas? Tai ką dabar reiškia , kad visi to žmogaus vaikai buvo negeri, o gal jis buvo toks negeras, kad dabar turi kentėti ir susilaukti nesveikų vaikų? O gal jam dėl jo nuopelnų praeitame gyvenime dabar lemta turėti tokius vaikus. Bet ir to žmogaus artimieji matydami tokius jo vaikus irgi kažkiek kentės. Vadinasi jie irgi buvo… Skaityti daugiau »

Marija

Mes tikrai to nesuprasime,nes per daug nezinomybiu. O kad mes turime SIELA,tai ir mokslas tai zino.

Hmm

Nors vienas straipsnis ne apie “orą”… Apie tai jog žmogus gyvena ne vieną gyvenimą įrodymų ne vienas tūkstantis, keista kaip mokslas vis “nepastebi”? Iš kitos pusės nieko keisto, tektų perrašyti visus vadovėlius ir visas teorijas… Atsimenu jau kokiais 1978 metais rašė apie atsitikimus,kai žmonės po didelių sukrėtimų pradėdavo kalbėti ne sava kalba, pasakoja kur jis gyveno, kokia pavarde, patikrinus pasitvirtindavo. O kaip paaiškinti, kad gimė vaikas ir jau gabus dailei, muzikai, sportui… o kitas niekam negabus? Būtų pasaulis labai neteisingas, jei vienas žmogus gyvena sąžiningai, o kitas vagis, sukčius ir koks pedofilas, numirė abu ir viskas pasibaigė??? Bet va jei… Skaityti daugiau »

Pyktis.

;D gal konkreciau apie savo patirti?
Beje taip,pasaulis (gyvenimas) yra labai neteisingas…

Mode

Gyvenimas toks koks tu.

vesta

o kokia jusu patirtis?

Taip pat skaitykite