Šiandien 11.11 – diena, kai Visata pildo norus

Numerologų teigimu, vienetas yra stipriausias skaičius ir skleidžia stipriausią energiją. Numerologai skaičius ir jų derinius skirsto į laimingus ir nelaimingus, o du vienetai skaičiuje 11 reprezentuoja itin galingą kombinaciją.

 

Pasak jų, skaičius 1 yra skaičių karalius, todėl natūralu, kad jis veiks žmoniją, o tie kurie žino kaip pasinaudoti šių skaičių kombinacijos galia, gali į savo gyvenimą pritraukti tai, ko jiems taip trūksta.

 

11.11 – diena, kai Visata pildo norus

 

Nuo lapkričio 11 dienos iki pat lapkričio 12 dienos vidurnakčio galite Visatos prašyti to, ko labiausiai trokštate. Noras gali būti tiek materialus, tiek nematerialus. Noras gali būti tik vienas, kadangi jis prisijungs prie kitų keturių vienetukų.

 

Savo norą užrašykite ant balto popieriaus lapo. Lapas turi būti “vienetuko formos” (plonas stačiakampis). Praėjus valandai nuo noro užrašymo, dar kartą mintyse perskaitykite jį ir sudeginkite virš ugnies. Tai gali būti žvakė, židinys ir pan.

 

Atminkite, kad rašydami norą, jis turėtų būti Jums svarbiausias ir apie Jūs. T.y. negalima prašyti ko nors kitam žmogui. Taip pat noras negali būti negatyvus, kuris kenkia kitiems. Tokie norai sukels tik dar didesnį bumerango efektą ir visi blogi dalykai, sugrįš Jums. Todėl Visatos prašykite tik gerų dalykų.

 

Sėkmes norų išsipildyme!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dubose

noreciau su savo suniuku i Meksika

Droniukas

Taip reikia truputy laimes ir stenktis pačiam tai relu

Taip pat skaitykite