Ričardas Auglys. Kaip žmogaus vardo skambesys atsiliepia jo gyvenimui?

Ričardas Auglys

 

Ar tikrai žmogaus vardas tūri “galią”? O gal tai tik prasimanymai? Kaip sužinoti ir įrodyti? Juk kol neįrodyta, tai tėra hipotezė.

 

Tada pagalvojau: kas nutinka kai Tibeto vienuoliai kalba mantrą? Tam tikrose vietose pradeda vibruoti vienuolyno varpai, tačiau skirtingi – skirtingose mantros vietose. Iškart kilo mintis, juk ir tariant vardą garsai padaro savo vibracinį įrašą. Tačiau kaip jį pamatyti? Pabandžiau įrašyti į garso įrašymo programą.

 

Po to įrašą skenavau įvairias filtrais. Nieko panašaus į atsakymą nebuvo. Buvau matęs filmuką kuriame einanti sinusoidė suformuoja šėtono atvaizdą. Šiuo atveju, nesiformavo jokie man pažįstami atvaizdai. Tada prisiminiau dar vieną bandymą su garso bangų pavertimą į vaizdą. Ir man nusišypsojo laimė. Tai galite padaryti ir jūs.

 

Jeigu domitės garso tyrimais, žinote, kad uždėjus ant garsiakalbio metalinę plokštelę ir ant jos pabėrus smulkių miltų, įjungus melodiją, iš miltų susidaro įvairios formos. Vibracija, sukuria gan įdomias formas: vienos panašios į mandalas, taisyklingų formų, kitos netaisyklingos formos ir kažkokios kreivos. Prie šito pridėjau dar vieno tyrėjo bandymus.

 

Prisiminiau vieno japonų mokslininko tyrinėjusio garsą su vandeniu. Jo tyrimuose taisyklingos snaigės susidaro, jei muzikiniai garsai yra gėrį atspindinčius jausmus, pvz. Mocartas. O roko muzika sukuria netaisyklingas figūras snaigėse. Taip kilo idėją ištarti vardus pasitelkus garsiakalbį, metalinę plokštelę ir smulkintą jūros putą. Tai ką pamačiau mane apstulbino.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tariant vardą, ant metalinės plokštelės ne tik formuojasi figūros, bet kai kuriose garsu samplaikose, jos darosi trimatėmis. Išanalizavau nemažai vardų. Pabandžiau iššifruoti kaip garsu samplaika, gali paveikti žmogų.

 

Tada prisiminiau dar vieną ištirtą dalyką, kad vanduo tai labai geras informacijos “surinkėjas”. Teigiama, kad mūsų planetoje vanduo atlieka būtent tokį vaidmenį, t.y. įrašo į savo molekules informaciją, o juk kiekvienoje mūsų ląstelėje vanduo užima daugiausiai vietos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Be jo ląstelės membraną taptų neelastinga ir negalėtų perduoti elektrinių impulsų ir nurodymų kaip klonuotis sekančiai ląstelei, pirmosios klonui. Taip kas tam tikrą laiką visos mumyse esančios ląstelės klonuoja save. Tačiau kuo toliau klonuojasi tuo labiau nukrypsta nuo matricos. Todėl mes senstame ir mirštame.

 

Vardas tariamas daug kartų, ląstelėse palieka įrašą. O tai, tarsi kodas, mūsų gyvenimo kelio rakto dalis. Todėl vertėtų labai atsargiai parinkinėti savo atžalai vardą. Jo galia labai didelė, ir daug lemia žmogaus gyvenimo keliui.

 

Ričardas Auglys

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lex

Kaip žmogaus vardo skambesys atsiliepia jo gyvenimui?

Autorius nežino.

pamestinukas

autorius žino. Jis labai gerai žino. tik visiems , to žinoti nereikėtų. Straipsnyje duotos visos užuominos, net kai kurios instrukcijos. jai jūs jų neradote, reiškia jums per anksti tai žinoti

Zumzum

Labai jau mintys autoriaus sokineja, nors tema idomi

Taip pat skaitykite