Po nepaaiškinamo įvykio, tikiu, kad reinkarnacija įmanoma

Skaitytoja Anželika dalinasi nutikimu iš savo gyvenimo, kuris privertė ją patikėti, kad reinkarnacija tikrai egzistuoja.

 

Nėštumo metu mirė mano vaikiukas. Mergytė. Turėjo būti Emilija. Po jos susilaukiau sūnaus.

 

Kai sūnus buvo dar mažiukas, esu keletą kartų tarsi jautus, kad ir mano mergytė kažkur šalia. Negaliu to jausmo paaiškinti, bet pamenu kažkada naktį labai aiškiai pajutau ir supratau, kad ji atėjo savo brolio aplankyti. To jausmo nupasakoti neįmanoma. Tarsi žinai, kad yra taip, o ne kitaip.

 

Po kurio laiko, sūnui jau mokantis kalbėti sakau jam: mažiuk, tu jau paaugai, gal reikėtų mums brolį ar sesę “pasikviesti”, kad linksmiau būtų. Tada jis lovytėje atsistojo ir ėmė šaukti: Emute! Tą akimirką net pašiurpau.

 

Sėkmingai pastojau ir trečią kartą – “prišaukėm” sesę. Dukrytei daviau Ingos vardą. Dabar jai keturi.

 

Kai maža buvo ir kai jos paklausdavau: ar tu grįžai pas mane? Ji labai linksmai reaguodavo ir visuomet galvyte linksėdavo šypsodamasi. Pamenu vieną dieną vardus mokėmės: brolio, mano, tėvo, senelių ir kt. Sakau jai: o tu žinai, kas yra Emilija? Ji linkt galvyte ir sako: sesė ir plačiai nusišypsojo.

 

Klausiu jos: kokia sesė? O ji ramiai atsako: mano.

 

Mane tarsi kažkokia emocijų banga iš kojų nuvertė. Klausiu jos – kur ji dabar? O mažytė atsako man: buvo. Išėjo. Ateis. Vos iš klumpių neišvirtau.

 

Įdomu tai, kad sūnus jau nebeatsimena, ką šnekėdavo. Dabar pamažu ir šita jau užmiršta.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Anželika

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Aleks

Viskas tikra, mano dukra 3 metu, sėdėdama supynes ir žiūrėdama į daugiaaukšti sako.:as ten gyvenau, mačiau mama begiojancia kieme, turėjau daug vaikų (anuku), ten numiriau. Kai ta pasakiau žmonai, ji patvirtino. Abu buvome šoke.. Dabar reinkarnacija tikiu.

cortesas

maži vakai daug ką mato ir jaučia,retkarčiais jie bando tai parodyti šalia esantiems,tačiau suaugusieji taip sugadinti materialaus gyvenimo,kad apskritai nesugeba suvokti net elementariausių visatos dėsnių,todėl kai kažkurie “atsibunda” palytėti vieno ar kito reiškinio,tada ir prasideda “stebuklai”

Trollolol

Yes, bet esam ugdomos aveles nuo mazens, kad buti ir sekti didele banda kitu jau seniau isugdytu aveliu. Nemanau, kad tamsta labai butumet patenkintas, jei is darzelio ar mokyklos kas diena gautumet pranesimus ar pakvietimus apie Jusu vaika ir jo/s isgalvotus ar tikrus, bet nematomus personazus ar butybes. Butu ivelta vaiku teise, psichologai, chujologai ir tt… Tokiems kitus matantiems vaikams reikia augti pas kitus matancius tevelius.

Peleda

Mano Mamytė mirė prieš 10metų,eina11buvom geros.draugės…labai labai glaudus ryšys.Po jos mirties kai man kas nors gerai ar blogai prieš tai užuodžiu Jos kvapą…tikiu,kad Ji ispėja mane…

Menkysta

Prieštaravimas jau antraštėje. Jei įvykis nepaaiškinamas, vadinasi atsargiai su interpretacijomis iki gausim pagrįstą informaciją :) Panašiai, kai žmonės šneka kažką keisto pamatę danguje. “Aš nežinau kas tai, bet tai- ateiviai su NSO.” Jei nežinai, tai kodėl tiksliai NSO? O jei NSO (t.y. NEATPAŽINTAS skraidantis objektas), tai kodėl būtent ateiviai. Žmonės mato tai, kas kiems jau įrašyta į programą. Stebiuosi, kodėl šiais laikais Marija neapsireiškia, dėvėdama mini sijoną ar timpas. Gal dėl to, kad dabar kiekvienas po ranka turi filmavimo kamerą ir apsireiškimų šiaip sumažėjo.

Tadas

Taip,kad mazi vaikuciai…lyg tai iki 1…1,5 metuku ,mato SIELAS,bet jie to nesupranta.Nes juk jie patys dar angeliukai,todel geriausia krykstyti 2-4.. menesiu.Mes nezinome visatos desniu,na Dievo sutverejo.As tikiu…

pompa

Cia ne reinkanacija tiesiog mazi vaikai kartais mato mirusiuosius ir kitas dvasias.

Trollolol

Ir nebutinai mirusiuosius…

sara

Biski naivu bet siaip labai idomu.:-)))

eNeso el te

Oi Sara Sara, rimtuole tu musu.

Taip pat skaitykite