Pavyduolių reitingas pagal Zodiaką: kelintoje vietoje esate Jūs?

pavyduoliaiZodiako ženklai surikiuoti pradedant mažiausiai ir baigiant labiausiai pavydui pasiduodančiu ženklu, rašo “DELFI Gyvenimas“.

 

12 vieta – Vandenis

 

Vandenio ženklo atstovės ne tik nelinkusios pavyduliauti, bet kuo puikiausiai sugeba elgtis taip, tarsi apskritai nepastebėtų, galima sakyti, panosėje vykstančios išdavystės. Jų manymu, pasaulyje yra ne mažai kur kas įdomesnių dalykų, kurių sąraše, beje, kartkartėmis gali atsidurti ir jų pačių neištikimybė.

 

Taigi tiems, dėl kurių šios damos nepavyduliauja, ypač atsipalaiduoti nepatartina. Svarbu atminti ir tai, kad Vandenio ženklo moterys ne tik nepavyduliauja, bet nesupranta ir visiškai nesureikšmina joms keliamų pavydo scenų.

 

11 vieta – Mergelė

 

Mergelės ženklo atstovės pavydėti nesugeba todėl, kad pavydas visada prasideda nuo įtarinėjimų, o šio Zodiako ženklo moterys tiesiog neįtarios. Tiesą sakant, savo išrinktąjį Mergelės ženklo moterys permato kone kiaurai ir apie gresiančią išdavyste išvadas pasidaro gerokai anksčiau nei vyriškis pats susigaudo turįs kokių nors slaptų kėslų.

 

Barnių ir vaidų tokia moteris tikrai nekels: tiesiog iš šalies, dargi su didžiausiu įdomumu stebės, kas vyksta mylimojo širdyje. Suvokusi, kad ištikimybė tikrai įvyko, ji be didelių ceremonijų padovanos draugužiui paskutinį bučinį ir visiems laikams su juo atsisveikins. Kelio atgal toks vyras, žinoma, gali nė neieškoti.

 

10 vieta – Svarstyklės

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Apskritai Svarstyklių ženklo moterys nori tik dviejų dalykų – kad jas mylėtų ir kad viskas jų gyvenime būtų jauku, ramu ir gražu. O pavydas juk toks negražus! Juk jis neatsiejamas nuo persekiojimo, svetimų laiškų skaitymo, ašarų, skandalų…

 

Svarstyklių ženklo moterys, ko gero, vienintelės iš visų Zodiako ženklų, sugebančios susėsti su varžove prie puodelio arbatos ir gana taikiai pasišnekučiuoti, nejausdamos jokio pavydo dėl mylimojo išdavystės ir suvokdamos savo pranašumą. Jos neretai laikosi įsitikinimo, kad rimta konkurencija vis tiek negresia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

9 vieta – Jautis

 

Pavydas Jaučio ženklo atstovių gyvenimą sudrumsčia itin retai: jos mano, kad žvalgytis į kitas moteris, kai jų širdis jau užkariauta, galėtų nebent paskutinis kvėša.

 

Jaučio ženklo moterys laikomos iš prigimties idealiomis meilužėmis, puikiomis šeimininkėmis, be to, pasižyminčiomis sumanumu ir neginčytinu grožiu. Net tuo atveju, jei partneriui visgi šautų į galvą žvilgtelėti į šalį, Jaučio ženklo moteris vargu ar sutriktų: viso joms atseikėto gėrio pasiglemžti vis tiek neįmanoma.

 

8 vieta – Dvyniai

 

Nors Dvyniams žvaigždės lėmė būti ypač pavydiems ir linkusiems į savanaudiškumą, iš tiesų pavydžių Dvynių ženklo atstovių tektų su žiburiu paieškoti ir ne tik todėl, kad jos puikiai moka slėpti tikruosius savo jausmus. Dvynių ženklo moterys paprasčiausiai nespėtų pirmos pradėti pavydėti, mat pavydo scenos paprastai kyla dėl jų elgesio.

 

7 vieta – Vėžys

 

Vėžio ženklo moterims pavydas nėra svetimas. Tiesa, apie tai sunku įtarti, nes atvirai šios damos jo nedemonstruoja, mat kone nuo vaikystės laikosi nuostatos, kad visais gyvenimo atvejais svarbiausia išlaikyti orumą. Tik ar tai reiškia, kad jų partneris gali kiek tinkamas lakstyti paskui svetimus sijonus ir nesulaukti nė menkiausio priekaišto? Tikrai ne. Tiksliau, iki tam tikros ribos.

 

Mat Vėžio ženklo moterys laikosi nuostatos, kad tas, kurį pavyko prisivilioti, į pinkles pakliuvo kartą ir visiems laikams. Vis dėlto suvokusios, kad neginčytina jų nuosavybė ima kelti daugiau rūpesčių nei malonumų, šio Zodiako ženklo atstovės tampa rūsčios ir negailestingos.

 

6 vieta – Ožiaragis

 

Ožiaragio ženklo moterys linkę nuduoti, kad kuo nuoširdžiausiai nesuvokia, kam apskritai reikalingos tokios kvailystės kaip pavydas. Jos paprastai išsiskiria inteligencija ir ypač geru išsiauklėjimu, o pavydą vienareikšmiškai sieja su žemais jausmais, galima sakyti, instinktais, kuriems pasiduoti sau jokiu būdu neleidžia.

 

Kita vertus, šios pastangos nebūtinai pasiteisina, nes pavydą Ožiaragio ženklo moterys jaučia, tik visomis išgalėmis slepia, be to, yra įsitikinusios, kad apie jį niekas neįtaria. Jų viduje gali kilti tikros audros, o išorėje švytėti meili šypsena. Tik įdėmiau pažvelgus galima pastebėti, kad tai pro sukąstus dantis išspausta grimasa.

 

5 vieta – Šaulys

 

Šaulio ženklo atstovių pavydas – klaikus ir visa apimantis, tik labai uoliai slepiamas. Apimtos pavydo šios moterys tampa irzlios, įžeidžios, linkusios į konfliktus, ima priekaištauti dėl kiekvienos smulkmenos. Paklausti, ar kartais taip elgiasi ne todėl, kad pavyduliauja, yra blogiausia, ką tokiu atveju galima padaryti.

 

Nes Šaulio ženklo moterys, žinoma, pavydi ir trokšte trokšta kaip nors pakenkti savo varžovei, tačiau niekada ir jokiomis aplinkybėmis to nepadaro, nes varžovė, galų gale, nėra joms nei įsipareigojusi, nei ko nors prisiekusi – kitaip nei partneris. Būtent jam ir gali tekti patirti, ką reiškia šio Zodiako ženklo atstovės įsiūtis.

 

4 vieta – Avinas

 

Avino ženklo moterys savo išrinktojo pavydi kone kiekvienai pro šalį žengiančiai personai. Pavydo sceną jos gali iškelti dar neįvykus neištikimybei.

 

Santykius su mylimuoju griaunančiai klastūnei jos atvirai linki kuo blogiausios kloties ir visų įmanomų negandų, be to, visiškai nesidomi, ar tą siaubingą moterį bent kiek domina jų išrinktasis. Būtina paminėti, kad Avino ženklo moterys nusiramina taip pat greitai, kaip ir užsiplieskia, o tada su įkarščiu prašo atleidimo.

 

3 vieta – Liūtas

 

Bronzos medalis pavyduolių lenktynėse atitenka Liūto ženklo atstovėms. Vyrą, kuriam leidžiama priartėti prie karališkos savo personos, jos laiko geranoriškai iki amžių pabaigos pasidavusiu į vergovę, todėl į kitą moterį mestą jo žvilgsnį vertina ne kaip įžeidimą, o kaip kuo aiškiausią išdavystę.

 

Tokią, už kurią gali grėsti tik pati didžiausia bausmė. Visgi Liūto ženklo moterys sugeba elgtis garbingai ir net būti gailestingos, todėl vietoj mirties nuosprendžio gali pasirinkti kad ir viešą išplūdimą.

 

2 vieta – Skorpionas

 

Antroje vietoje pagal polinkį pavyduliauti – Skorpiono ženklo moterys. Jos ne šiaip sau pavydi, o tarsi mėgaujasi pavydu. Šis jų polinkis gali pasireikšti bet kurią akimirką. Kurstyti savo pačių pavydą jos gali imti net iš nuobodulio.

 

Su tokiomis pavydo apraiškomis, žinoma, dar būtų galima susitaikyti, tačiau bėda ta, kad šitaip Skorpiono ženklo atstovės pavydi tada, kai nėra jokio pagrindo. Tačiau jei pagrindas yra, savo sielvarto kaltininkams jos pasiryžę širdis iš krūtinių išplėšti. Gerai dar, kad bent ne tiesiogine prasme. Mat baisiausia, kad savo keršto ketinimus jos neretai įgyvendina.

 

1 vieta – Žuvys

 

Garbinga pirmoji vieta pavyduolių reitinge atitenka Žuvų ženklo moterims. Šiukštu nevalia pamiršti, kad jos tyli, jokių scenų nekelia, nei žodžiu, nei žvilgsniu neduoda suprasti, kad pavydi.

 

Tačiau visą laiką galvoja. Tik nereikia manyti, kad tokia tyla ir įdėmūs žvilgsniai tęsis amžinai. Neabejokite, kad mintyse pavydžioji Žuvų ženklo moteris rezga patį baisiausią keršto planą.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Va taip

Eikit šiknon su savo zodiakais

!!!

Tai ką tuomet cia veiki?

svarstyklės

Tikra tiesa

Taip pat skaitykite