Padėkite anomalija.lt portalui SMS žinute

parama“anomalija.lt” tai populiariausias (pagal ipv6.lt duom.) portalas Lietuvoje apie paranormalius, nekasdienius ir anomališkus reiškinius pasaulyje. Kiekvieną dieną savo skaitytojams stengiamės parengti straipsnius ir naujienas, kurių tematika retai sutinkama kasdienėje žiniasklaidoje.

 

Tam, kad galėtume Jus ir toliau džiuginti naujais straipsniais, naujienomis ne tik iš viso pasaulio, tačiau ir iš Lietuvos, mums labai padės bet kokia Jūsų finansinė pagalba.

 

Kaip galite mums padėti?

 

Norėdami padėti anomalija.lt, siųskite SMS žinutę su vienu iš žemiau nurodytų tekstų. Rašyti galite didžiosiomis arba mažosiomis raidėmis, žodžius atskirkite tarpu. Visos lėšos bus panaudotos portalo išlaikymui bei tolimesniam plėtojimui.

 

Pastaba: žodis “strife” tai portalo anomalija.lt kliento vardas pas hostingo tiekėją. Žinutėje neparašius “strife” Jūsų dovana nebus užskaityta. SMS žinutės turi būti siunčiamos tik iš Lietuvos operatorių.

 

Tel. nr. Žinutės tekstas Žinutės kaina = dovanojama suma
1679 iv1 strife 1.00 EUR
1679 iv2 strife 2.00 EUR
1679 iv3 strife 3.00 EUR
1679 iv4 strife 4.00 EUR
1679 iv5 strife 5.00 EUR
1679 iv6 strife 6.00 EUR
1679 iv7 strife 7.00 EUR
1679 iv8 strife 8.00 EUR

Pvz. Jeigu norite anomalija.lt portalui padovanoti 2 eurus, tiesiog išsiųskite SMS žinutę su tekstu iv2 strife numeriu 1679. Jūsų sumokėti pinigai bus iš karto skirti portalo išlaikymui, o Jūs gausite patvirtinimą, kad žinutė sėkmingai pasiekė tikslą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atsižvelgiame į kiekvieną Jūsų užgaidą ar pastabą, tad jeigu norėtumėte portale matyti daugiau straipsnių tam tikra tematika ar turite mums pastabų, o gal palinkėjimų, SMS žinutėje galite papildomai įrašyti savo pranešimą, pvz., “iv2 strife linkiu visokeriopos sėkmės!“.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iš anksto esame labai dėkingi kiekvienam už geranorišką pagalbą. Jūsų dovana – labai svarbus indėlis į tolimesnę sėkmingą ir kokybišką anomalija.lt portalo veiklą.

 

Anomalija.lt kolektyvas

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ini

Paremiau!

Savas Svetimas

Kaip paremti is uzsienio ? Butinai palaikysiu.

Anomalija

Iš užsienio paremti galite ir per Paypal: anomalija@anomalija.lt – Dėkojame! :)

Šalavijas

Beveik 80% žmonių blokuoja reklamas. Iš reklamų gyvena puslapių kūrėjai. Kiekvienas iš mūsų, kuris užeina į anomaliją ar kitus portalus blokuodamas reklamas, savotiškai apvagia tuos puslapius. Kai mes juos apvagiame, mažėja ar blogėja puslapių turinys. Todėl prieš reikšdami kažkokias pretenzijas, paklauskime savęs: o kaip aš prisidėjau, kad galėčiau matyti kažką geresnio?

Hiden name

Aš nieko nevagiu, nemokamai prieinu šį turinį, abonento nemoku, o reklama tik patikliam dėmesiui. Kino teatre moki pinigus už filmą, bet 18 minučių žiūri reklama, nors susimokejai už filmą, nesijauti apgautas?

Frit

Būtent – nemokamai. Tad kaip kažkas gali kažko reikalauti?

John

Žinok gali ateiti po reklamos į filmą, niekas nesupyks.

Nugi

Bisky gaidiskai būtų per visus žmones grūstis iki savo vietos manau, jai eit po reklamos:D

John

Visuose?

Nežinau kokiam kino teatre lankaisi, bet visuose ne sovietmečiu įrengtuose, vietos praeiti pilna, tad grūstis nereikia, o jei labai nepatinka yra įvairių būdų, pvz.: pirk bilietą pirmoj eilėj/eik į rytinį seansą/eik darbo dieną ir t.t. geriausios vietos viduryje, praeiti kelis žmones nesunku, jei ir tie dar yra, prigrūsta tik per premjeras būna, tada gali pasiaukot ir pažiūrėt reklamas.

Nuspangai

Nesiaukociau dėl reklamos, nes MOKEJAU PINIGUS UZ filmą už reklamą gavo atskirai pinigus filmo administracija. Akropolyja, virukas tikrinantis bilietus po 10 min užrakina duris ir savais keliais nueina.

Nuspangai

Kuriame kino tetere galima eit y sensa po 20 minučių? Vilniui bent jau tokio nėra.

Elvis

Paremiau :) Matau zmonems cia vaidenasi vienas str per savaite, o kadangi as kiekviena diena kazka atrandu, tai man tikrai nesunku. Sekmes!

Arunas

As cia radau geros info apie amerikos nusikalstama politika. Galetu musu pusprociai suprasti kad jav yra nuodas zemeje

Atsakau

Politikuoji pusproti, visur yra nusikaltimų. Lt mama brolius nuskandino, užmušė vaiką vytas su žmona, ne nuotas Lt?

...

Kad būtų galima remti, reikėtų paties šiek tiek užpakalius pajudinti. Per savaitę vienas straipsnis, ir tas seniena. Kiti straipsneliai – antys. Prašote paramos, bet už tai nieko neduodate, faktiškai tas pats, kas benamį paremti. O benamiui niekada neduodu pinigų, o maisto nuperku. Jei reikia maisto, parašykit savo adresą, atsiųsiu.

Elvis

Tai aisku, geriau ijungti adblocka, kurejams neduoti uzdirbti is reklamu ir veliau rasyti pretenzijas :D

Briedis

nebutu anomalijoj tokiu veikeju kaip didybes ir teisumo manijom srganciu klimeiku ir ju subinlaiziu tikrai paramciau siuo atveju tegu patys save pasiramsto

Droniukas

Kaži vyriausybes paprašius paremti tiek milijonu prisitaupe turi

sara

Zmones geriau ne gerti ar rūkyti, o anomalija paremti. Galvokite kam jusu lėšos yra naudingesnes, o gera portalą paremti yra jėga!

Zigmas

Pritariu sarai! O ypatingai siais block adsu laikais :)

Lcd

Nrgeriu ir nerūkau, bet geriau manau savo vaikui nupirksiu koky žaislą.

Paypalas

Gal paypala turite?

Anomalija
Anomalija

Nuoširdžiai dėkojame Jums už paramą – tai skatina mus judėti į priekį!

Taip pat skaitykite