Motinos palaiminimas: ką jis atneša mūsų gyvenimui ir kaip jį gauti

Daugelis bandė gauti Palaiminimą, pakalbėję su mama. Bet, kaip taisyklė, toks Palaiminimas nedavė jokių rezultatų. Jeigu jūs būtinai norite gauti Palaiminimą asmeniškai nuo motinos, tai jums teks išsakyti jai į akis ir viską kas gera, ir viską kas bloga yra susikaupę jums per daugelį metų. Tik po to, ji turi duoti jums savo palaiminimą, rašo ezoterikė Roma Vičienė.
 
Yra paprastesnis ir prieinamas būdas išspręsti šią problemą – tiesiog parašyti mamai laišką ir sudeginti jį. Ir neturi reikšmės, gyva ji ar ne, gyvena toli nuo jūsų ar tame pačiame name. Sakyti mamai apie tai, kad jūs prašote jos Palaiminimo ne tik nėra būtina, bet net nepageidautina. Dargi tada, kai jūsų santykiai su mama labai artimi, tai turi likti jūsų maža paslaptimi. Jūsų laiško užtenka, kad mama jus išgirstų.

 

Visų pirma jums reikia išrinkti vietą ir laiką taip, kad laiško rašymo metu jums niekas netrukdytų. Ant stalo pastatykite mamos fotografiją, o jei fotografijos neturite, įsivaizduokite, kad mama sėdi priešais jus, o jūs norite su ja pasikalbėti. Galima uždegti žvakę.

 

Perskaitykite “maldą – kreipimąsi” ir “vadovavimo” maldą (straipsnio apačioje), ir, susigraudinę pradėkite savo laišką: ” Labas, mama. Rašau tau iš tolių tolybių…Rašau tau šį laišką su prašymu: duok man, mama, Palaiminimą gyvenimui, materialiai sėkmei ir gerovei. Gyvenu aš, mama, be tavo motiniško Palaiminimo…” O toliau jūs turite parašyti savo mamai viską, ką kažkada norėjote pasakyti, bet negalėjote dėl kažkokių priežasčių. Tai gali būti skriaudos ir kaltinimai, pradedant nuo ankstyvos vaikystės, o taip pat neišsakyti meilės ir padėkos žodžiai. Viskas, ką norės parašyti jūsų ranka ir širdis, turi būti parašyta.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tokį laišką rašyti nelengva, ir ašarų gali išsilieti daug. Verkite, nestabdykite savęs – tai palengvėjimo ašaros. Jeigu norite, galite papasakoti mamai apie savo gyvenimą, apie džiaugsmą ir liūdesį. Kai rašysite, nekreipkite dėmesio į klaidas, savo raštą ir minčių užbaigimą. Šio laiško niekas niekada neskaitys, jums jo perskaityti taip pat nereikia. Jūsų pagrindinė užduotis – iškrauti ant popieriaus viską, kas neišsakyta, kad galėtumėt atkurti, atitaisyti ploniausias jūsų su mama santykių gijas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rašyti reikia tol, kol išseks mintys, o jūsų ranka, lyg pati savaime, išraitys: “Laiminu”.

 

Baigę rašyti, sudeginkit laišką, jo neperskaitę. Užsirašykite datą ir laiką, kada jūs užbaigėte rašyti.

 

Ką reikia daryti, kad motinos Palaiminimas ateitų į jūsų gyvenimą?

 

Būtina prisiminti, kad motinos Palaiminimas tiesiogiai susijęs su Atsakomybe už savo gyvenimą. Taip jau sutvarkytas mūsų gyvenimas, kad ne kiekvienas pasirengęs pasiimti šimtaprocentinę atsakomybę už visas aplinkybes savo gyvenime. Dažniausiai žmogus išvengia atsakomybės, nes bijo savo sprendimo pasekmių. Kaip taisyklė, jis galvoja, kad bus atsakingas už visus savo poelgius ir neš kaltės naštą. Noriu priminti, kad atsakomybė visiškai nesusijusi su sąvokomis “kaltė” ir “našta”. Atsakomybė – tai gyvenimo energija. Ji susijusi su pasitikėjimu savimi, ir ta gyvenimo energija, kurią gauna žmogus gimdamas.

 

Reikia pažymėti, kad kaip žmogus disponuos tomis energijomis, taip jis ir gyvens. Jeigu jis atiduos šias energijas kitam žmogui, jam neužteks energijos įvykdyti savo pareigą ir misiją. Įsivaizduokite, kad jūs beveik atvykote į paskirtą vietą. Jūs jau matote miestą, bet jums neužteko benzino, kad įvažiuotumėt į jį. Jūs galite paprašyti nedaug benzino iš važiuojančių pro šalį vairuotojų. Bet, jei jie duos benzino, neužteks patiems. Kaip taisyklė, mažai kas sustos, kad jums padėtų.

 

Kad motinos Palaiminimas ateitų į jūsų gyvenimą, būtina per septynias dienas neišeikvoti atsakomybės. Todėl pasistenkite atlikti sekančias rekomendacijas:

 

1. Negailėti, nekaltinti ir nepriekaištauti kitiems.
2. Užsirašyti visus reikalus, ką jūs turite atlikti, ir atlikti po 2 -5 per dieną, taip, kad liktų ne daugiau trijų.
3. Kiekvieną dieną garsiai ištarti: Aš pilnai atsakingas už visas savo gyvenimo aplinkybes.
4. Nustokite abejoti. Padarėte todėl, kad padarėte. Jei abejojate savo poelgiais, tai yra baimė, kaltė ar apmaudas.
5. Daugiau pasitikėkite žmonėmis ir nustokite juos kontroliuoti. Padeda frazė: “Kuo mažiau maišausi, tuo geriau gaunasi”.
6. Vakare prieš miegą paskaitykite “maldą – kreipimąsi” ir “vadovavimo” maldą.

 

Kaip atsekti Palaiminimo gavimą?

 

Viskas gyvenime paklūsta atitinkamiems ciklams. Materialinės gerovės įžeminimas vyksta pagal schemą 777. Šiuo atveju – tai 7 dienos, 7 savaitės, 7 mėnesiai. Todėl sekti turėsim tuos etapus.

 

Pirmas etapas

 

Septintą dieną po laiško parašymo jums būtina pasekti, kas vyksta jūsų materialiniame gyvenime. Jeigu mama atsišaukė į jūsų prašymą ir davė savo Palaiminimą, tai septintą parą jūs gausite kažkokį pelną. Tai gali būti išreikšta pinigais, dovanomis ir t.t.

 

Jeigu jums atidavė skolą ar jūs gavote pinigų, ar radote centų gatvėje, o gal jums perdavė grąžą parduotuvėje ar padovanojo bilietus į teatrą – visa tai gali būti ženklu, kad Palaiminimas yra. Labai svarbu atsekti, kas buvo pirmiau – pelnas ar nuostolis. Jeigu jūsų paprašė pinigų – tai ženklas, kad Palaiminimo nėra. Ir nereikia specialiai padaryti “pelno” situacijos – tai jums nepadės.

 

Dėmesio!
Jeigu septintą dieną nėra ženklų, patvirtinančių Palaiminimą, nieko neatsitiko kad kažkaip pasikeistų jūsų materialinė gyvenimo pusė, tai būtina vėl rašyti laišką. Nesustokite pusiaukelėje. Užtempę su papildomu rašymu laiško, jūs galite prisitraukti nuostolius.

 

Ir taip, daleiskim, septintą parą po laiško parašymo jūs gavote “pelno” ženklus. Tai reiškia, kad pirmasis Palaiminimo etapas praėjo.

 

Antrasis etapas

 

Dabar reikia atsekti septintą savaitę po laiško parašymo. Jeigu jums tikrai duotas motinos Palaiminimas, tai išlaidos šią savaitę bus kur kas mažesnės nei pajamos. Vėl gi, ne todėl kad jūs tyčia taupysite, o todėl kad taip susiklostys aplinkybės. Pajamos gali pranokti visus jūsų lūkesčius.

 

Na, o jeigu septinta savaitė neatnešė norimų rezultatų? Dargi atvirkščiai – jūsų paprašė paskolinti pinigų, ir elgetos pro jus nepraėjo, ar aplinkybės buvo tokios, kad turėjote daug išlaidų? Nesijaudinkite – mūsų mamos labai retai “paleidžia” mus į savarankišką gyvenimą po pirmo prašymo. Apsišarvuokite kantrybe, ir, ilgam neatidėjus šio reikalo į skrynią, savo mamai parašykite vėl Palaiminimo gyvenimui.

 

Tegul kaskart jūsų laiškai bus trumpesni – tai neturi reikšmės. Svarbiausia – jūsų prašymas turi būti išdėstytas raštu, o viskas, kas nebuvo išsakyta, turi būti iki paskutinio lašo “išlieta” ant popieriaus. Kiekvienas toks laiškas turi būti sudegintas.

 

Trečias etapas

 

Po sėkmingos septintos savaitės, jūs turite atsekti septintą mėnesį po laiško parašymo. Septintą mėnesį jūs galite ir negauti didelių pinigų.

 

Bet, jei Palaiminimą tikrai gavote, šį mėnesį kažkokiu būdu bus padėtas tvirtas pagrindas jūsų gerovei. Tai gali būti nauja perspektyvi pažintis, naudingas pasiūlymas bendradarbiauti, pakilimas karjeros laiptais ir t.t. Jūs pajusite, kad stovite tvirtai ant kojų.

 

Malda – kreipimasis

 

Šiandien aš stoju į sąmoningo harmonijos priėmimo kelią. Išsivaduoju nuo tiek praeities, tiek ateities rūpesčių. Visa, kas mane supa yra harmonijoje. Man patinka žmonės, su kuriais aš gyvenu ir dirbu. Visos mano pastangos dosniai apdovanojamos.

 

Nuo šiol aš atiduodu visą savo Meilę ir Gerumą ir su pasitikėjimu pasitinku visus savo Kelyje. Visatos jėgos palaiko mane mano siekiuose. Slaptos Visatos Meilės energijos srovės įdvasina mane, ir viskas susijungė į draugišką sąjungą mano gerovei. Dieve! Tu gailestingas, atleisk man. Padaryk nuolankų mano protą, kad išgirsčiau Pranašišką Balsą.Dieve mylintis! Išmokyk mane Tau tarnauti, kad įvykdyčiau Tavo Valią, Tavo Įsakymus ir Įstatymus. Išmokyk mylėti, išmokyk tikėti, išmokyk priimti Amžinybę ant mirties slenksčio.

 

Išmokyk gyventi kiekvieną akimirką. Išmokyk dėkoti už viską, kas duodama. Dieve! Koks džiaugsmas tarnauti Tau, ir viskam, ką Tu sutvėrei. Dieve! Kokia palaima, kad mano Taurėje dega tokia Šviesa ir Išmintis, kuriai kiekviena kliūtis – trokštamas laiptelis ir dovana, ir Kelias į Tave, Tėve! Amen.

 

Vadovavimo malda

 

Tvėrėjau, visko, kas yra aplinkui!Šiandien aš stoju į Džiaugsmo ir Meilės pasaulį. Tegul Tavo ranka visada veda keliu, vedančiu į sėkmę ir gerovę. Vadovauk man, kad aš galėčiau vystyti savo gabumus, lygius savo galimybėms. Duok man sugebėjimą taikiai pakelti sunkumus, ir neslėpk nuo mano akių apdovanojimo, kurį atneša pergalė.

 

Užduok man užduočių ir išmokyk ,kaip išgauti iš jų sėkmės sėklas. Sutvirtink mano Dvasią, kad aš vyriškai įveikčiau pavojus. Dovanok sugebėjimą kiekvieną dieną nugyventi taip, lyg ji būtų paskutinė. Išmokyk žodžių, kurie yra veiksmingi, bet išgelbėk nuo šmeižto ir piktžodžiavimo. Nuplauk mane gerų įpročių upėje, kad blogi įpročiai pavirstų į Meilę ir Šviesą.

 

Duok supratimą, kad viskas praeina, ir tegu Tavo Palaiminimas lydi mane šiandien ir visada. Tėve!Tu sukūrei mane pagal savo atvaizdą. Parodyk mano kelią, kad aš tapčiau tokiu, kokiu norėjai Tu, pasodinęs mano sėklą ir Palaiminęs augti Pasaulio vynuogyne. Pastatyk mane į Tiesos Kelią, Dieve! Tegul išsipildo Tavo Valia. Amen.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
juozas

Kiek supratau,straipsnis patinka absoliučiai visiems ir oponentai nepageidaujami?

juozas

Nebūkime naivuoliais.Jokios maldos,jokie burtažodžiai nepadės nes turi nustatytą gyvenimo programą.Jeigu būtų galima tai padaryti,tai,patikėkite,žmonija jau seniai naudotusi tuo.O čia tik prietarai,kurių pilna visais atvejais,bet kurie niekada niekam nėra padėję.Žinoma,teigiamas dalykas šiuo atveju,kad tai vis tik padeda gerinti savo dvasinį pasaulį.Ir tai yra gerai.O kiek yra labai gerų ir nelaimingų žmonių esame matę visi.Negi manote,kad jie neprašo malonės iš Dievo?Taigi,geriau reikia pagalvoti,ką galėtum padaryti pats sau ir aplinkiniams,o ne užsiimti magija,nors ji ir balta.

Taip pat skaitykite