Mokslininkai išsiuntė žinutę ateiviams – kada galėtume sulaukti žinutės atgal?

Ateiviai (jei tokių yra), gyvenantys netoli Luiteno žvaigždės, maždaug po 12 metų turėtų gauti signalą iš Žemės, rašo alfa.lt.
 
Mokslininkai išsiuntė žinutę į kosmosą, pasitelkę sistemą GJ 273, o minėtas signalas turėtų keliauti maždaug 12 šviesmečių.

 

Būtent tokiu atstumu yra nutolusi raudona nykštukinė saulė, o aplink ją skrieja dvi planetos. Mokslininkai įsitikinę, jog jos yra vadinamoje gyvenamojoje zonoje ir ten galbūt egzistuoja nežemiška gyvybės forma.

 

Tai reiškia, kad jei ten egzistuoja ateiviai, juos turėtų pasiekti pasiųstas signalas.

 

Tikėtina, jog 2042-aisiais signalas iš ateivių turėtų sugrįžti atgal į Žemę. Išsiųsta žinutė yra sudaryta iš 33 trumpų muzikos kūrinių. Ji buvo išsiųsta Sonar festivalio Ispanijoje metu.

 

Festivalio direktorius Richardas Roblesas tikisi, jog tokia idėja gali padėti atsakyti į klausimą, ar mes Visatoje esame ne vieni.

 

„Atsižvelgiant į didžiulį neigiamą žmonijos poveikį mūsų planetai, galbūt tai yra geriausias laikas susisiekti su nežemišku intelektu, kad būtų gauta pagalba ir naudingi patarimai“, – teigia jis.

 

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jau gavom

Arecibo reply guglej ir bus aišku

kronos

yra tie ,inkognito minimi fabrikai,bet is ten tikrai niekas nebega ,nes algos, lyginant su galaktikos federaciju daug maz 15 kart didesnes

kronos

nu as galiu patvirtint ,kad inkognito is tikro buvo pagrobtas ,tik jis daug labai perdeda ,nzn ar cia savivaliskai ,ar jam ten idiege tokius prisiminimus

vizija

As neseniai namuose toks ejau i virtuve pum netenku samones ir ten matau daug raketu ir ginkulu staiga pamatau galinga toli ivykusi branduolini sprogima ir viskas kova be laimetoju ir pralaimetoju tiesiog visi zuve nes mes taip sugrioveme, isdraskema gabala toja vietoja atsirado jodoji skyle ir itrauke i ja o as istyriau daug zmoniu ,,dingo”nors juos itrauke juodoji skyle o ten jos nei laikas, nei vieta nepaliecia.

vizija

ps viena givybes orma is merkurijaus

Pyktis.

Cia kai klijus uostiai?

Pyktis.

Kai tas invalidas ka nors apie mane paraso tai adminams px. Bet kai as ant to invalido ka nors parasau tai komentaras buna kaip mat istrintas…
Adminai jus turit koki numeri? Noreciau su jumis susiskambint.

Droniukas1

Dar tik isiunte ka pirma veike

Inkognito

Droniukas atspėjo taip ir buvo. Ateivių atsakymas buvo tiktai AČIŲ ir daugiau nieko… Įdomu ką tai galėtų reikšti?

juozas

Inkognito grįš tik 2042 metais kartu su ateiviais,nes išskrido kartu su žinute pas juos kad paruoštų svarbiam susitikimui su žemiečiais.

Inkognito

Kai tik perskaičiau tai mano implantai iš karto per 2 sekun des perdavė šią žinią mėnulyje esančiai artimiausiai ateivių bazei,kadangi nebuvo nurodyta ant žinutės kokiai rasei ji siunčiama tai jie suprato kad šitie muzikos kūrinėliai gali ir jiems praskaidrinti gana nuobodžios tarnybos čia saulės sistemoje valandėles ir mielai ją priėme, Jų atsakymas AČIŲ,štai ir viskas, Galite perduoti atsakyma mokslininkams jei tik turite jų interneto adresus.

...

Ant kiek turi būti protiškai atsilikęs, kad fantazija lietųsi per kraštus, Inkognito? Tau tikrai, kažkas jaunystėje turėjo nutikti. Ar tai arklys į galvą įspirti, ar žiemą išsiplovęs galvą bėgiojai lauke per pūgą. Tikrai nežinau, negaliu keliauti laiku kaip tu, bet faktas tas, kad kažkokio tipo smegenų trauma.

Inkognito

Ne dvasios invalidams tookiems kaip tu tai suprasti…

Droniukas

Visu pirma sia zinute gaus Inkognito. Ir tada nuspres ar perduoti ateiviams.

Taip pat skaitykite