Mistika šeimoje: miręs dėdė kartu su savimi nusitempė ir mano tėtį

Portalo anomalija.lt skaitytojas Darius susipažinęs su Ingos istorija, nusprendė pasidalinti ir karčiu prisiminimu iš savo gyvenimo. Žemiau pateikiame lankytojo laišką.

 

Sveiki anomalijos puslapio kolektyve. Perskaitęs Ingos istoriją, kaip mirusieji nusitempia gyvuosius į kapus, norėčiau papasakoti ir savo istoriją. Ji įvyko metų bėgyje.

 

Taigi, buvo rugsėjo mėnuo, kada dar saulė aukštai švyti, tačiau vienas skaudus skambutis tą dieną padarė niūrią. Mums paskambino ir pasakė, kad mirė mano dėdė. Tai buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus. Viskas vyko, kaip ir turi vykti. Palaidojom dėdę ir tuo kol kas viskas pasibaigė.

 

Po 9 mėnesių, netikėtai mirė mano tėtis. Tai buvo dar vienas didelis smūgis, nes per metus laiko palaidojau du brangius savo žmones, gimines. Vyksta tėčio laidojimo procesija. Ir po visko prie mano mamos priėjo tėčio teta ir tarė: – Žinai, aš buvau sutikusi savo draugę ir ji papasakojo man vieną savo sapnų. Ji sapnavo mano tėtį.

 

Jis pasakė tokius žodžius sapne: Aš noriu būti kartu Su Algirdu. O kas tas Algirdas, paklausė tetos draugė. Mat ji jo nepažinojo (Algirdas pakeistas buvo mano dėdės vardas).

 

Ir šis pasakojimas labai nustebino. Gal būt iš tiesų mirusieji nusitempia gyvuosius kartu su savimi? Kaip yra iš tikrųjų?

 

Darius

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

Oho issamiai ir labai detaliai. Mire sapnavo. Vsio. Gal ir nusitempe. Gal ir ne. Lol

bobis

Is serijos: sake boba vienaake

Taip pat skaitykite