Liudininkas nufilmavo didelį juodą NSO virš Pensilvanijos

Kai kurie ufologai tvirtina, kad tai ko gero vienas iš geresnių NSO vaizdo įrašų per pastaruosius metus. Pensilvanijoje gyvenantis vyriškis netikėtai danguje pamatė keistą juodą neatpažintą objektą ir pradėjo jį filmuoti.

 

“Šį vakarą tai pamačiau, kai išėjau iš savo darbovietes. Pakviečiau į lauką ir kitus savo pažįstamus, kurie irgi filmavo šį objektą. Labai išsigandau”, – rašė autorius.

 

Vaizdo įraše juodas objektas kabo vienoje vietoje ir regis sukasi aplink savo ašį neskleisdamas jokių pašalinių garsų.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
juozas

Elektrinė blakė.Maitinasi elektros energija.

cortesas

baikite pudrinti smegenis tokiais straipsniais,nes dar kas nors rimtai išsigąs ….cha cha cha

aitvaras

– manau vaikai netoliese aitvarą laidinėja, na ir forma kaip aitvaro..

dfhddrh

jofana, negi tas objektas kabejo visa diena ? atejo vakaras ir jis dar toj pacioj vietoj ? panasu kad pats operatorius keliom sekunde, issidure tai pamates. O tada suprato kad kazkas po laidais kabo ir nusprende nufilmuot ir visus isdurt. Kabo kazkas zemiau laidu ir kai filmuota vakare net matosi kaip siubuoja

Pyktis.

Pagalvokim. Jei galbut is tolimo kosmoso atvyktu “sveciai” kurie greiciausiai turetu kazkokiu ketinimu.
1.sunaikint?
2.pavergt?
3.grobti zmones eksperimentams?
4.suteikti ziniu?
Technologiskai mes pries juos butume,kaip kokie dziungliu indenai su “lankais ir akmeniniais kirvukais”
Tad jie galetu padaryti beleka ir mes greiciausiai nepajegtume pasipriesint.
Keistas dalykas,kad beveik visame pasaulyje yra uzmatomi ivairiu formu NSO. Ir mes zmones apie juos jau senai zinom. Tad klausimas. Jie labai drovus? Ar kazka rezga?
Kodel nera OFICIALAUS kontakto? Nes galbut tai tera musu paciu sukurtos super slaptos technologijos?
Ar ten velniai skraido ir klaidina zmoniu protus?

Sapiega

Taigi kiek straipsniu yra, kad kariuomene ir vyriausybe jau senai uzmezgusi kontakta, tiesiog mum to nesako. I cia nepanasu i kazka kabancio ant kaidu ?

Inkognito

Primityviai mąstai. Visata nėra vienalytė ir nėra svečių kurie būtų tik iš vienos žvaigždės sistemos ` Beje žemė kažkada buvo viena iš galingiausų mūsų galaktikos civilizacijų kariniu požiuriu,ji savo laiku buvo nugesinta,tačiau tur būt reguliariai stebima ir laikas nuo laiko prigesinamas jos vystymasis organizuojant karus ir kitus neramumus. Kad kažka sunaikinti reikia būti tikram kad po to tavęs nesunaikins paties galingesnės jėgos. Todėl nesunaikina mūsų iš karto ne todėl kad negali to padaryti fiziškai,bet todėl kad negali to padaryti politiškai.Gali padaryti tik menkus įkandimus,tokius kaip AIDS užvežimas ir tai viskas sutvarkyta kad prie nieko neprikibsi,gal dabar dar koks nors statytinis… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Tavo nesamones manes niekada neitikins. Nes tik silpno proto atstovas gali tiketi tavo kliedesiais.

dfhddrh

Juokingai atrodo tavo tie pasisakymais “mano saltiniais” “kiek zinau” ir visi kiti panasus. Cia komentuodamas parodai savo fantazija, bet nereikia jau taip isijausti, nes tik juokini ir priverti susimastyti ar nesergi psihinem ligom :D

Pyktis.

Butent.

Inkognito

Neišsigalvok nesamonių. Kur čia mano komentare yra parašyta mano šaltiniais?Greičiausiai esi koks nors spuoguotas psichopatas pats kad kabinėjiesi prie kitų ir rašai išsigalvotas nesamones. Būtų gerai kad administracija tokius kaip tu ir pyktis pastatytų į vietą,nes greitai liks ne tik be komentuotojų bet ir be skaitytojų.

dfhddrh

esu mates tavo kitus komentarus. Visada sneki tarsi butum is kitos planetos ir zinai daugiau uz mus visus, bet ne va negali visko pasakot mums mirtingiesiams :D. Nesneku apie butent sita komentara, bet aplamai apie tavo visus. Tai susidaro toks ispudis kaip ir minejau, jog arba esi labai lakios fantazijos ir taip isijautes mums pudrini smegenis, arba su psichika kazkas negerai. Nes nesuprantu tavo tikslo taip elgtis :).

Inkognito

Klausyk mielasis o koks tavo reikalas? Gal aš fantazuoju o gal ir ne malonėk būti savo vietoje ir rašyk dalykiškus komentarus ar tave kas pasamdė sekti maniškius komentarus ir bandyti stumti ant manęs diskusijoje ir straipsnių aptarime. Ar tu tai darai už pinigus ir esi suinteresuotas ,nes jeigu būtum normalus žmogus savo nuomonę pasilaikytum sau ir netrolintum ką galvoji apie mane kai čia reikia rašyti komentarus apie straipsnį. Rašyk mandagiai išsakydamas savo nuomonę ir kam reikės atsirinks kas yra kas ir nesistenk auklėti kitų nes pats esi neišauklėtas.

dfhddrh

Issiaiskinai… Taip mane pasamde slaptoji tarnyba, kad kaip paprastas pilietis sumedziociau tave. Sake, kad zinai per daug, ir keli visuomeniniui saugumui atskleisdamas paslaptis. Jie tave medzioja jau kelis metus, nori tave uzdaryti i slapta baze ir tirti tavo rysius su ateiviais.

dfhddrh

Issiaiskinai… Taip mane pasamde slaptoji tarnyba, kad kaip paprastas pilietis sumedziociau tave. Sake, kad zinai per daug, ir keli visuomeniniui saugumui pavoju,atskleisdamas paslaptis. Jie tave medzioja jau kelis metus, nori tave uzdaryti i slapta baze ir tirti tavo rysius su ateiviais.

Pyktis.

Cia koki soviai ;DDDD LIKE! ;D

Droniukas

Vadinas kažkas yra mus stebi kita gyvybes forma egzistuoja tai relu.

Zumzum

Realu, kad tavo lietuvių k. mokytoja dabar kariasi matydama tavo gramatiką.

Hiden name

Na gudras ir tu esi, kai telefonas taiso gramatiką :D

telefon

Tai reiskias dabar telefonininkas kariasi matydamas savo suprogramuota gramatikos taisymo taisyma

Įslaptintas.

Pyktis žiūrėk mažiau filmų, kaip ateiviai žmones grobia, žudo ir susimąstyk gal jie pasirodo, nes nori mus pripratint prie jų, nes jeigu nepripratins, tai, kai paprastas žmogus pamatys ateivį,netikės tuo ką matė ir tikriausiai nuprotės.
(Visiems kitiems) šie komentarai skirti diskutuoti apie straipsnį, o neskirti stumti viens ant kito visiškai nesusijusiom temom.

Taip pat skaitykite