Iš komos pabudęs berniukas prabilo apie dangų: tai, ką jis regėjo, pribloškia

1997-ųjų vasarą Julie ir Andy Kempai bei jų sūnus Landonas keliavo iš bažnyčios ir netikėtai pateko į avariją. Į jų automobilį atsitrenkė greitosios pagalbos mašina, rašo alfa.lt.

 

Automobilis buvo visiškai suknežintas, o berniukas neteko tėčio. Jis mirė staiga. Ištraukus Julie iš mašinos, medikams pavyko stabilizuoti jos būklę, tačiau gelbėjimo tarnybos pamiršo, jog automobilyje dar liko įstrigęs mažas berniukas. Jis sėdėjo toje vietoje, į kurią ir atsitrenkė greitosios mašina. Medikai abejojo, ar jis išgyveno.

 

Šeimos automobilis buvo taip suniokotas, kad jį patikrinus, vaiko kūnelio niekas nė nepastebėjo. Tik pamatę iš po sulankstytos sėdynės kyšančius batus, gelbėtojai suprato, kad berniukas dar gali būti gyvas.

 

Medikai jį akimirksniu nuskraidino į artimiausią ligoninę Šiaurės Karolinoje. Vaiko širdis tą dieną buvo sustojusi tris kartus. Medikai perspėjo motiną, kad džiugių naujienų nesitikėtų. Jie teigė, kad jeigu berniukas išgyvens, jis visą likusį gyvenimą elgsis tarsi kūdikis.

 

Po dviejų savaičių Landonas pabudo iš komos. Paaiškėjo, kad jis nepatyrė jokių smegenų pažeidimų. Motina nusprendė pasakyti berniukui, kad tėtis neišgyveno. Ji paklausė: „Ar žinai, kur dabar yra tėtis?“

 

„Taip, žinau, kur jis. Mačiau jį danguje“, – sutrikusiai Julie atsakė vaikas.

 

Berniukas papasakojo, kad trečią kartą sustojus širdžiai, jis išvydo Jėzaus veidą. Šis pasakė, kad vaikas turi dar daug nepadarytų darbų, todėl jam reikia grįžti į Žemę bei tapti geru krikščionimi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dabar jau suaugęs Landonas ant veido vis dar turi ryškių randų, tačiau pripažįsta, kad jo istorija prilygsta stebuklui, ir tiki kiekviena vizija, matyta prieš dvidešimt metų.

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sara

Iš vis pasiskaitykite straipsnius – moters pašaukimas yra buti ragana, žyne, o Jezus Kristus yra vyriška religija. Daugiau skaitykite straipsniu ir savo intuicija vadovaikites.

sara

Galima truputi pasijuokti?
Danguje krikščionys ateistams ir pagonims tarnaus.
Noriu pasakyti kad nieks nezino is tiesu kas ten danguje bus.:-)))
O ta mintis yra sena kaip pasaulis tik tos minties krikscioniai nezino. Nes krikščionys yra tokie geruciai tai turės buti iki galo geri ir įrodyti savo gerumą.

Asilai jus

Ir skelbia tik dabar…;(

Lietuvis

Opilkųjų ar reptilijų nematė? Čia gi sakoma, kad jie valdo pasaulį.

Lota

Religingi zmones važiavo is bažnyčios todėl berniukui ir užsifiksavo vaizdiniai. Apie Jėzų dangu. Tikri tikintieji puikiai žino kad mirusieji i joki dangu ar pragarą po mirties nepatenka o palaidoti guli žemėje ir nei girdi nei mato nei jaučia tol kol nebus prikelti paskutinei teismo dienai ir tik tada bus teisiami ir skirstomi kuriu sielos eis i dangu o kuriu i amžinas kančias. Beja kiekvienas tikisi parekt i dangu ir tik 10 % žmonių is visu nuo žmonijos atsiradimo ten tepateks. O pagonys kokius gerus darbus bedarytų kiek gyvenime besimelstu ten vistiek nei vienas nepateks. Nes kūrėjui reikia kad pirmiausia tikintys… Skaityti daugiau »

Lex

Tai kurie čia tie tikrieji tikintieji?

sara

Lota, nera jokio pragaro, tai grynai krikščionių ismislas. Krikscioniai labai nori įsivaizduoti kad jie yra teisiausi, o kiti nekrikscionys pateks i pragarą. As esu jau pakankamai sena ir pakankamai protinga ir pasakysiu-nera jokio pragaro. Tai yra grynai krikščionybės ismislas. Jums tas pragaras kaip koks narkotikas…

sara

Minusams sakau pragaro nera. Pragaras gali buti tiktais paprasciausia sizofrenija.:-)))
Jei kam vaidenasi pragaras reikia tiesiog gydytis.

sara

Vienu zodziu sizofrenikai aikscioja kad yra pragaras, o sveiki zmones tuo ir patiki.:-)))

Lex

O indai krišną mato, o musulmonai alachą su 72 mergelėm, tai kiek tų dangų yra?

MorningStar

Koki suda dedi i savo galva, toki suda ir sapnuoji. Niekas is nieko neatsiranda. Mes gyvename pasaulyje kur nieko negalima nei atmesti nei teigti

Vaiką

Dievas pasitiko ir palydėjo atgal, palinkėjęs nebūti eiline daržove , o tikru žmogumi kad galėtu gyventi amžinai kaip irJėzus dabar. As kas dar gali būti geriau už nemirtingumą? Tad superinis palinkėjimas.

Andrius Šiauliai

Viešpats berniuką paliko žemėje ir davė jam misija- misija vien tai jo liudijimas !!

sara

Religija ne itin tikiu. Žinoma Jezus kai po toks yra bet kad kiekvienas jy miręs ar apalpes mato tuom netikiu. Ir netikiu kad jam liepė buti geru krikscionimi. Visos kitos religijos ir pagonių religija irgi yra geros. Kodel jam liepė buti būtent geru krikscionimi? Jie juk per amžius žudė pagonis..

!!!

Va būtent

Argi?

Zude prisidengdami Dievo vardu, o ne jo paliepimu.

Taip pat skaitykite