Ateiviai ir mūsų civilizacija

ateiviai-zmonijaKai 1531-ais metais Ispanų Konkistodoristas Pisaro patraukė link vakarinio Pietų Amerikos žemyno kranto, tarp vietiniu indėnų, kurie buvo žemo ūgio, rudaakiai ir tamsiaplaukiai, pastebėjo nemažai aukštu šatenų su šviesa oda, rašo žurnalas “Mįslės ir faktai“.
 
Indėnai beveik nesipriešino grobikams – jie Pisaro laikė savo vyriausiuoju dievu Virakoča, kuris pagaliau įvykdė prieš daug metų duotą pažadą sugrįžti. Anot padavimo, Virakoča buvo šviesaus gymio – visai kaip Pisaro.

 

1987-ais metais Peru apsilankė amerikiečių žurnalistė ir rašytoja, ufologė ir anomalių gamtos reiškinių tyrėja Linda Moulton Hau. Šioje šalyje ji išgirdo apie nepaprastus vietinius gyventojus – aukštus (iki 2,5 m ūgio), vario raudonumo plaukais, ryškiai mėlynomis akimis ir labai šviesia oda.

 

Apie juos papasakojo studentas-archeologas Edvinas Floresas. Jo tėvas buvo felčeris ir gana dažnai vykdavo į tolimus šalies rajonus. Vieną 1981-ųjų metų vasaros dieną studento tėvas sugrįžo iš tolimo kalnų kaimelio Pilinto, kuris yra už 6 valandų kelionės nuo Kusko miesto. Namuose sūnui papasakojo, kad tose vietose matė „labai aukštus raudonplaukius airius“. Edvinas pasakė, kad nežino ar šie aukštaūgiai „airiai“ ir dabar ten gyvena, tačiau Linda pasiūlė nuvykti į šį kaimelį.

 

Siauras ir labai vingiuotas kelias kalno šlaitu kilo aukštyn. Du kartus juos sustabdė policija. Pasirodo, jie vyko link tos vietos, kurioje buvo įsikūrusi sukilėlių komunistų bazė. Sukilėliai miestuose rengdavo sprogimus, gadindavo geležinkelio bėgius.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Edvinas policininkams paaiškino, kad sukilėliai jų nedomina, o Linda – amerikiečių žurnalistė, kuri renka medžiagą apie žmonių susitikimus su ateiviais iš kitų planetų, ir jie į Pilintą vyksta tam, kad susipažintų su ten gyvenančiais „aukštaūgiais airiais“. Užtvaroje, įrengtoje beveik prie pačio kaimelio, vienas policininkas, išklausęs studento pasakojimą, iš pradžių ranka parodė į dangų, o po to į tolumoje stovintį kalną.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Jis papasakojo, kad tenai neseniai nusileido didžiulis šviečiantis objektas, o nusileidimo vietoje yra susidaręs didžiulis išdegintos žemės ovalas, kurį jam teko matyti savo akimis. Policininkas pasakė, kad iki tos vietos yra diena kelio. Pagunda buvo didelė, tačiau keliautojai nusprendė iš pradžių paieškoti „airių“, o jei pasiseks, tai ir susipažinti su jais.

 

Ryškūs paveldėjimo požymiai

 

Kaimelio viduryje sustojusį automobilį iš karto apspito vaikai. Kai Edvinas papasakojo, kokiu tikslu jie čia atvažiavo, vienas berniukas pasakė, kad žino apie „aukštus baltaveidžius“ ir parodys namą, kuriame gyvena vyras, galintis daug papasakoti apie šiuos žmones.

 

Prie nedidelio namelio slenksčio svečius pasitiko jaunas apie 180 cm ūgio mėlynakis vyras. Jo tankiuose tamsiai kaštoniniuose plaukuose buvo matyti raudonos spalvos sruogos. Linda paprašė Edviną paklausti, ar galima susitikti su jo tėvais. Išklausęs ilgą atsakymą ispanų kalba, Edvinas pasakė: „Jo tėvai gyvena netoli. Jie paprasčiausi žmonės. Tačiau šis žmogus žino apie „aukštaūgius airius“. Jie ilgai gyveno netoli kaimo, tačiau paskui paliko šias vietas. Deja, jis nežino, iš kur jie atsirado, ir kur iškeliavo“.

 

Dvigubas kontaktuotojas Brajanas Skotas

 

1943-ais metais Kolorado valstijoje (JAV) Skotų šeimoje gimė berniukas, kuriam tėvai suteikė Brajano vardą. Tai buvo gana sunkaus charakterio vaikas. Kai jam buvo 28-ri metai amžiaus, Brajanas gaudė barškuoles gyvates ir rinko jų nuodus.

 

Vieną 1971-ųjų m. vasaros dieną Brajanas su bičiuliu gaudė gyvates dykynėje Arizonos valstijoje į šiaurės-rytus nuo Fenikso miesto. Vyrukai netikėtai danguje virš savęs pamatė švytintį disko formos skraidantį aparatą. Jis buvo didelio sunkvežimio dydžio ir lėtai leidosi žemyn. Disko apačioje per visą perimetrą įsižiebdavo ir vėl užgesdavo raudonos ir žalios šviesos. Netrukus NSO pakibo virš gyvačių gaudytojų. Tuo metu Brajanas pajuto, kad jis atitrūko nuo žemės ir kyla aukštyn. Jis ėmė rėkti, tačiau tuo metu jam į akis nukrypo baltos šviesos srautas, kuriame buvo matomi kažkokie judantys siluetai.

 

Brajanas suprato, kad atsidūrė NSO viduje. Viduje esantys ateiviai turėjo skirtingą išvaizdą, tačiau jų tarpe buvo daugiausia aukštaūgių humanoidų su ryškiai raudonais plaukais, mėlynomis akimis ir labai šviesia oda.
Tai buvo pirmas, tačiau ne paskutinis kartas, kai Brajanas buvo pagrobtas ateivių. Antrą kartą pagrobėjai buvo visiškai kitokios išvaizdos būtybės, kurias jis pavadino pilkaisiais. Trečią kartą vaikinas vėl pateko pas raudonplaukius mėlynakius milžinus, o po to – vėl pas pilkuosius. Toks pagrobėjų keitimasis Brajanui sukėlė mintį, kad tarp dviejų ateivių grupių yra kažkokie nesutarimai, ką toliau reikia daryti su juo, o gal ir su visa žmonija.

 

Žemės gyventoju likimas sprendžiamas danguje?

 

Brajanas pasakojo, kad pilkieji ateiviai tarsi neturi jokių emocijų. Jie tvirtina, kad būtent jie atliko genetinius eksperimentus su jau egzistavusiais Žemėje primatais ir taip sukūrė žmones. Panašu, kad pilkieji kontroliuoja visų kitų nežemiškų sutvėrimų, tame tarpe ir raudonplaukių, patekimą į mūsų planetą bei seka jų kontaktus su žemiečiais.

 

2003-iais metais įvykusiame pokalbyje su Linda Hau Brajanas išsamiai papasakojo apie susitikimus su ateiviais: „Kai prieš save matai raudonplaukius ateivius, į akis pirmiausia krenta jų ūgis, kuris dažniausiai viršija 2 metrus. Ir, be abejo, raudoni banguoti plaukai. Jų akių spalva kinta nuo tamsiai mėlynos iki žydros, o plaukai – nuo baltos iki kaštoninės spalvos. Nuo šių ateivių sklinda labai malonus kvapas. Vieno tyrimo, kurį su manimi atliko šie ateiviai, metu su manimi bendravo ateivis, kuris save vadino Voltam. Kai jis palietė mano kaktą, aš pajutau, kad jo labai minkšta oda ir labai šiltas delnas“.

 

Toliau Brajanas papasakojo, kad ateiviai su juo bendravo telepatiniu būdu, į jo sąmonę perdavė duomenis apie Žemės praeitį, savo atvykimo tikslus, požiūrį į mūsų planetos dabartį ir ateitį. Telepatinio seanso metu aplink informaciją perduodantį ateivį susidarydavo silpna aureolė, kuri labiausiai pastebima ties galva.

 

Brajanas dar papasakojo, kad pirmojo pagrobimo metu jis po trumpalaikio „atsijungimo“ atsigavo ir aplink save pamatė mėlynakes būtybes su šviesiais banguojančiais plaukais. Jis pagalvojo, kad mirė ir atsidūrė tarp angelų ar kažkokių kitų dangaus gyventojų. Brajanas mandagiai pasisveikino ir kreipėsi į arčiausiai stovintį: „Ar tu Dievas?“ Šis priėjo arčiau Brajano, pridėjo smilių prie jo kaktos. Vyro galvoje pasigirdo: „Tu – Dievas“.

 

Tolimesnio bendravimo su ateiviais metu jis suprato, ką reiškia šis atsakymas. Jie Brąjaną priėmė kaip atstovą vienos iš daugybės gyvybės formų, kurias jie sukūrė Žemėje visuotinės gyvybinės jėgos, kurią jie laiko pagrindu ir viso, kas gyva, šaltiniu, pagalba. Mes šią jėgą vadiname Dievu. Tai reiškia, kad ateiviai manė, jog Brajanas yra dalelė paties Dievo. Patys save raudonplaukiai vadino „žvaigždžių vaikais“.

 

Jie taip pat tikėjo, kad egzistuoja vienintelis visagalis dieviškasis pradas, tačiau jis neturi kokios nors konkrečios išraiškos ar formos. Šį pradą ateiviai vadino Visatos šviesos pradžia. Raudonplaukiai ateiviai mano, kad žmonija turi dvasiškai pasikeisti, surasti „savo egzistavimo šviesą“, siekiant išvengti tolimesnio degradavimo ir savęs susinaikinimo. Tik tokiu būdu žemiečiams pavyks tapti viena iš kosminių civilizacijų bei užmegzti kontaktus su kitomis rasėmis.

 

Pilkieji sutinka su tokiu dabartinės žmonijos įvertinimu, tačiau jie netiki, kad žmonija gali savaime patobulėti. Jų nuomone, dabartiniai Žemės gyventojai yra neigiamas jų atlikto eksperimento, kuriuo buvo siekiama sukurti protingą žmogų, rezultatas. Pilkieji į pirmųjų žmonių DNR įsiuvo informaciją apie elgesio normas ir principus. Visa tai atsispindi bibliniuose pasakojimuose. Tačiau pilkieji nesitikėjo, kad visa tai nesuveiks ir žmonija nusileis iki tokio žemo dvasinio lygio, kuriame yra dabar.

 

Ateivių nuomone, nieko pataisyti jau nebegalima, yra tik vienintelė išeitis – sunaikinti visus Žemės gyventojus, kol jie patys savęs nesunaikino, sunaikinti bet kokius šiuolaikinės civilizacijos egzistavimo pėdsakus ir „viską pradėti iš pradžių“. Pilkieji mano, kad, būdami kalti dėl nesėkmingo žmonijos sukūrimo, jie turi teisę taip pasielgti. Dar daugiau, jiems jau teko tai daryti praeityje. Tai jau ne pirmas jų nesėkmingas bandymas apgyvendinti Žemę.

 

Inf. šaltinis: žurnalas “Mįslės ir faktai”

 

misles-faktai

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Thoras

Kai kurie zmones net nesuvokia kaip ateiviu gali but isvis. O kiti neleidzia niekam siekt to dvasinio tobulejimo. Smugdo ju tikejoma tyciojasi vadina visokiais daunais tikiu kad jau ne pirma civilizacija cia musu

Greece

Cia yra parasyta grynu gryniausia tiesa net jeigu kazkas issigalvojo bet butrnt taip ir yra

cortesas

yra ateiviai..nėra ateivių..koks skirtumas kai visa žmonija pagreitintu tempu lekia vartojiškumo ir begalinio materijos garbinimo keliu tiesiai į šėtono glėbį…kokia nežemiška dievybė ryšis kištis į žmonijos reikalus,kai šiai duota apsisprendimo teisė…kurią žmonija naudoja vis galingesnius ginklus kurdama ir nukreipdama juos prieš įsivaizduojamus priešus …nesvarbu kas ten,aukštybėse stebi Žemės gyventojus,tačiau jis kaip rūpestinga auklė neleis vaikui žaisti su degtukais…jeigu žmonės neatsipeikės ir toliau eikvos planetos išteklius karui vieniems su kitais ,manau tada pasekmės netruks pasirodyti

bus atlyginta

>> jeigu žmonės neatsipeikės ir toliau eikvos planetos išteklius karui.

– reikalas tame, kad bujoja idėja “užkariauti pasaulį”, būtent todėl visi kariauja su visais. Kas nežino tokio marazmo, kaip: “blogas karys, kuris nenori būti generolu”? arba: “pas mus kiekvienas gali būti milijardieriumi”? arba: “nužudyk mano priešus ir tau bus atlyginta”? ir t.t. ir t.t. vien tik žudymų kurstymas nuo šėtonistų iki ateistų, nuo islamo iki krikščionybės.

Pyktis.

Tarsi jau buciau skaites sita nesamone…straipsnis konkretus vejo malunas. Grynai,kaip Inkognito pasaka.
Kazkokie pilkieji mus sukure… ;D nejuokinkit. O kas sukure juos? Jie tai turbut issivyste is kazko ane?
O seip tai cia velnio puole angelai zaidzia patikliu,nemastanciu zmoniu protais.
Ir taip kova vyksta danguje. Bet ji vyksta ir cia zemeje. Ir velnias nori sunaikint zmogu,kad Jezui nebebutu pas ka cia ateit antram sykiui. Nejau jus nematot kas vyksta pasaulyje??? Karai,badas laboratorijose daromi baisiausi eksperimentai,kuriamos ligos,nuodijamas maistas,vanduo,oras ir t.t. tai kodel tie vadinami “pilkieji” nesunaikina cia ta blogi kurstanciu? Juk pasaulyje pilna geru,saziningu zinanciu kas yra meile,geris ir pan zmoniu.

jautis

>> .. žinančių kas yra meilė, gėris, tikėjimas ir pan.
– matai, kas yra “gėris” jaučiui, tas pats jau yra blogis meškai.

Pyktis.

Nelabai supratau tavo palyginimo…
Ir tu sulyginai zmogu su guvuliu…nat kai kurie isties ne daug nuo ju ir skiriasi…ir tai pastarieji yra kur kas protingesni uz “mastanti” zmogu.

Greece

Pats tiki biblija. bet visus is eiles puldineji ir vadini visokiais. Dievas nebaus uz toki poelgi? :D

Pyktis.

Greese. Tikiu i Dieva. Jezu. (Nors tikek netikejas tas vargu ar ka keicia jis vistiek yra…) Bet i ta mano tikejima reiktu per mikroskopa ziuret… O Biblija yra Jo zodis. Ir jei zmogus savo gyvenime remtusi Ja ir Jo duotais istatymais tada musu būtis butu kur kas geresne. Bet ta daryti yra labai sunku (bent jau daugeliui) nes materialus gyvenimas is visu pusiu taip ir gundo… As jau kazkur rasiau,kad nesu is tu kurie itin mandagiai bendrauja… Jei ka ir izeidziau tai ATSIPRASAU…bet kas is to…vistiek nesikeisiu ir dar daugybe sykiu izeisiu… :D Kas liecia bausme tai turbut nera nei… Skaityti daugiau »

Greece

Supranti atejau cia pasiskaityt komentaru. Tikejaus suzinot is ju kazka papildomo ko nezinau, o tu visus keiki ir jie bijo rasyt, bet matau dar nesi toks puoles protu kaip tikejausi. tiek kad ju isitikinimus is ju lupi savo tais pasityciojimais

Pyktis.

;DD gal konkreciau? Ko tu nezinai? Ka tau reiktu paaiskint? Jei tik zinosiu su mielu noru pasidalinsiu ziniomis.
Cia turi minty,kad esu kazka pavadines silpnaprociu ar bezdzione? Cia keiksmai?? Ir delto yra bijanciu rasyt? :D kazkodel labai abejoju…Jokiu isitikinimu is ju nelupu,o tik sakau,kaip yra. Ir as nesitycioju is kitu…tu turbut nzn kas yra patycios jei taip sakai.

Greece

Tai gal tavo aplinkoj normalu taip sneketi. Tu man nieko nepaaiskinsi musu isitikinimai visai kitokie apie viska. Tiek kad as daug turiu visokiu pamastymu kurie galiausiai po kiek metu atsiranda tokiuose puslapiuose kaip sitas ir man viska patvirtina, kad zinau teisingai. gal atsinesiau kokiu ziniu i si gyvenima gal vapsie isprotejau ir taip tik galvoju kad zinau. ieskau atsakymu sau

Pyktis.

O as ir nesiruosiu taikytis. Esu koks esu. Kai ieskai vienas ilgai uztrunki.
Kartais “kvailas” mato daugiau uz “protinga” nes pastarasis akivaizdū linkes ingnoruoti.
Cia kaip is vieno zmogaus istorijos.
Tumpai.
Zmogui buvo pasakyta,kad visas vanduo bus “uznuodytas” ir tas kuris jo atsigers isprotes. Niekas i tai nekreipe demesio ir atsargu nekaupe. O vienas zmogelis jo sukaupe daug. Ejo laikas zmones gere vandeni ir kaip mat isprotedavo. O zmogeli su atsargom laike durnium. Tas pavarges nuo isprotejusiu uzgauliojimu,kad jis yra kvailys,paeme ir atsigere “uznuodyto” vandens. Tada kvailiai tare,kad jis igavo proto.

Kristus

>> Tada kvailiai tarė, jis įgavo proto.

– čia apie ate-istus? Jie kilo dėl Tonguskos injekcijos, angelai siūlė tai sunaikinti kartu su visais Rusijos žmonėmis užkrėstais, bet Kristaus krikščionys nesutiko ir pasišventė išgelbėti..

jautis

>> Nelabai supratau tavo palyginimo…

– tai čia labai senas posakis, “gyvuliai” čia nei prie ko, čia bandoma pasakyti kokie skirtingi žmonės yra.. jiems nėra visiem bendro sprendimo..

Greece

Velnias nori sunaikint zmogu kad jezui nebutu pas ka ateit xDD cia zmones patys sau gala daro su turtu troskimais visi karai ir viskas uznuodyta tik tam kad zmones isnaikyt pasiims isteklius zemes ir uzkariaut pasauli

Pyktis.

O kas skatina visus tuos troskimus,geidulius? Tu geriau domekis sia tema daugiau. Ir rasydamas dek skyrybos zenklus nes vos eina suprast tavo komentara.

Greece

Netikiu as tom biblijom. Patikek pasidomejas esu ir kam ji parasyta ir pns. Visos religijos yra nesamones. Dievas nebaudzia nieko ir jei tikesi pragaru tai ir gausi jo. Ka noresi patirt ta ir patirsi. Beto visi kalemcikai ir panasus isvien paisto tas biblijas ir jomis dangstos. Ir nera reikalo cia gincytis gal tu teisus, gal as, gal abu klystam suzinosim po mirties

Pyktis.

Patikek didesnio Biblijos ar pacio Dievo,Jezaus niekintojo,kaip as dar reiketu paieskot. Pats velnias turbut stebejosi,kaip as juos keikdavau…as ir netikejau i visa tai,bet kas is to… Ta “pasaka” yra tikra,kaip kad tu ir as. Ji yra labai sudetinga. Ja suprast yra labai sunku. Man uztenka apsidaryt aplinkui ir matyt kas vyksta pasaulyje. Ir man viskas aisku. Taip religijos yra nesamone nes Dievas ju nesukure. Jas sukure zmogus savo naudai savo reikmems. Ir Dievas baudzia. Patikek jis baudzia. O kaliniai,kaip sakai jomis “dangstosi” galbut is atejusio supratimo,atgailos,o galbut tik noredami parodyti,kad jie “pasikeite” Ateis laikas galbut visi suzinosim,kaip ten yra istikro.… Skaityti daugiau »

Greece

Tikiu Dievu ir angelais. Netikiu velniu ir kad Dievas baudzia uz kazka. Yra visokiu teoriju. Visi atsirenka kuo jie nori tiket. Tikiu kad musu protai dar palyginus su visata yra kaip darzelinuku ir mums dar toli iki supratimo. nebent kazkas pastumetu mus. Kazkas kaip kita nezemiska, gerai issivyscius civilizacija

Pyktis.

Netikedamas i velnia tu glostai jo pajuodusia sirdy. Jis tik ir nori,kad zmogus neigtu jo buvima.

Inkognito

Linai esu pasivadinęs pykčiu,juk tu pats ir
esi tikrų tikriausias velnias.Ir nevaidink dievobaimingo,tavo vieta pačiame pragaro dugne.Aš tai žinau kas tavęs laukia o iš kur visai nesvarbu.

Pyktis.

;DDDD cia tai gera soviai ;DDD prajuokinai :))) ;) dedu like :D
as tikrai nesu tas kuo mane laikai. (Linas esu) As tikrai nevaidinu Dievo baimingu…cia tik tau taip atrodo.
Man rodos mes su tavim kartu busim tam pragaro dugne :D tu uz savo kliedesius ir puolusiuju aukstinima,o as uz padarytus blogus poelgius…
Tu niekingas demonu garbintojau,kaip tu gali zinot kas gali manes laukt :D

Greece

Tebunie kaip nori nera reikalo cia gincytis. Jei nebutu blogio niekas nevertintu gerio turi but pusiausvyra. Velniai ir angelai ar kas kitaip vardina

gėris

>> Jei nebūtų blogio, niekas nevertintų gėrio.

– objektyviai tai nėra nei blogio nei gėrio, šios sąvokos absoliučiai subjektyvios. Kas iš to seka? Ogi subjektui ‘A’ gėris yra susprogdinti Herošimą su viena bomba! o subjektui ‘B’ gėris yra prigimdyti milijoną vergų (daugiau už kaimyną), kad būtų ką sprogdinti subjektui ‘A’.

Pyktis.

Tu pats supratai ka cia nusisnekejei?

nepazystu

tykekimes tai ne tiesa, nes tada bus pasaulio pabaiga sukurta ateiviu :D ir net nera aisku kada tai ivyks :D taika zali zmogeliukai neskriauskit musu dar :D

žalgiris

– Atlantidą jie sunaikino todėl, kad atlantai skraidė pas juos į galaktiką alaus pagerti, o girti juos įžeidinėjo..

žalgiris

– panašu, kad “žalgirio” vyrukai buvo ten nuvykę pailsėti..

kas link sunaikinimo, tai visai ne ateiviai, tai vietiniai, kurie ėmė bijoti prarasti savo “dyviškumą”.

Taip pat skaitykite