Anapilin iškeliavęs tėtis, vis grįžta į savo butą

“Sveiki, visi dalinasi savo istorijomis, tad paskaičiusi nusprendžiau pasidalinti ir aš.”, – taip savo laišką pradeda anomalija.lt portalo skaitytoja Eleonora.

 

Maždaug prieš kelerius metus turėjau draugą pas kurį vieną dieną nusprendžiau pernakvoti. Buvo vasaros vakaras, apie 18 val. Žiūrėjome filmą dviese pas jį (jis gyveno bute su mama), kai staiga pasigirsta kaip buto durų spyna atsirakina, durys atsidaro ir užsidaro.

 

Klausiu aš jo: tavo mama šiandien taip anksti iš darbo grįžo (įprastai grįždavo apie 23 val.)?

 

Jis man sako: ne, čia tėtis. Tuo momentu mano kūnas nutirpo.

 

Jo tėvas maždaug prieš 5 metus nukrito nuo namo stogo ir užsimušė. Jis man sako: gal gali duris užrakinti? Tėtis visada pamiršta. Aš kažkaip tada pagalvojau jis gal čia tik juokauja, gal tikrai mama grįžo. Galvoju nueisiu, nors ir baisu labai buvo, o ką jei jis sako tiesą.

 

Ėjau koridoriumi, užmečiau akį į virtuvę – tuščia, į mamos kambarį – nieko, priėjau prie buto durų – pasirodo tikrai atrakintos, o ranką galiu duot nukirst, kad atėjusi pati asmeniškai duris užrakinau. Pamenu tą akimirką labai nejauku buvo.

 

Grįžau pas jį, pradėjau klausinėti kaip tai įmanoma ir panašius dalykus, o jis tarsi užzombintas žiūrėjo televizorių ir atsakė, kad jau prie to įprato ir jam tai normalu.

 

Dar pamenu kažkada kalbėjom su jo mama apie tą nelaimingą atsitikimą. Pasakojo kaip sūnus pasikeitė po tėvo žūties, nes beprotiškai jį mylėjo. Lyg šiol iš namų neišmetė nė vieno tėvo daikto, tad toks jausmas, kad jis tikrai su jais vis dar gyventų kartu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dar kai kalbėjau su draugo mama, klausiau ar nebijo, kad namuose pasirodo miręs jos vyras, o ji man tik atsakė: o kam man bijot? Čia jo namai, jis mano vyras, aš jį myliu ir atiduočiau viską, kad jis vėl galėtų būti su mumis.
Pamenu mane labai sujaudino tas pokalbis, kartu su draugo mama verkėm. Net dabar baisiai liūdna pasidarė visą tai atsiminus.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Šiuo metu jau nesu kartu su juo, tačiau tos šeimos istorija giliai įsirėžė man į atmintį. Nežinau ar tokius dalykus apskritai įmanoma užmiršti.

 

Eleonora

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

Lol labiau tiketina, kad mama jauna meiluzi apgyvendino savo spintoj. Duris darinejasi, tai kamera pastatykit kolidoriuj, maza kas

Arijoša

O kaip sūnaus ir mamos sveikata? Kokie pasikeitimai draugo po tėvo mirties?

Taip pat skaitykite