11-mečio genijaus pareiškimas: gimiau Marso planetoje

Į viešumą pateko ilgai Rusijos medikų ir mokslininkų slėpta informacija apie 11-metį genijų, tikinantį, kad gimė Marse, rašo alfa.lt.
 
Prieš dešimt metų Borisas Kipriyanovichius iš Volgogrado bandė įrodyti, kad tikrieji jo namai yra Raudonoji planeta, o Žemėje jis tik atgimė. Galbūt tai skambėtų kaip juokingi mažo vaiko svaičiojimai, tačiau Borisas nuo pat pirmų mėnesių buvo pripažintas genijumi.

 

Vaikinui jau 21-eri, o jo pasakojimai apie Marsą tik dabar sudomino internautus.

 

Jo tikinimu, Marso planetą sunaikino branduolinis karas, tačiau dalis civilizacijos vis dėlto išliko ir yra miestuose po žeme. Tariamas karas Marse vyko tada, kai Žemėje klestėjo Lemūrijos civilizacija.

 



 

Istorikų teigimu, apie šios civilizacijos Žemėje egzistavimą turima labai mažai informacijos ir dar mažiau įrodymų. Tikima, kad Lemūrija yra Indijos vandenyne paskendęs žemynas.

 

Negana to, vaikas bandė įtikinti mokslininkus, kad Didžioji Gizos piramidė slepia daugybę paslapčių apie ateivių egzistavimą.

 

Nuo pat ketverių metų Borisas kasmet vyksta į vieną Rusijos kalnyną „įsikrauti energijos“. Jis iki šiol domisi antgamtiniais reiškiniais, kelionėmis laiku, minčių kontrole ir planuoja kada nors valdyti visą žmoniją. Borisas galvoja, kad yra indigo vaikas, apdovanotas ypatingais gebėjimais.

 

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dar vienas islindo

Jo as irgi planuoju zmonija valdyt. :D Diagnoze jau matoma.

Sofija

Zasine nesvaik

Sofija

Žąsine nesvaik

vyka

tas vaikas per ilgai sedejo prie interneto,joks jis genijus,ismislai tik motinos,sis vaikas serga jam reikia pagalbos,diagnoze iskart matoma,ziurejau per jatube si irasa

Minda

Toks protingas, ale genijus, bet angliskai budamas jau 21-eriu taip ir neismoko, reikia vertejo, tai cia daug ka padako apie jo genialuma

Hiden name

Jai jau mokslininkai nebesliapia šio vaikio, tai aiški diegnoze :D

Trollolol

Aha patikejau

Pyktis.

Cia su tais minusais tai paliubomu Inkognito praleke ;DDD jis jauciasi nuskriaustas nes yra “puolamas” uz savo kliedesius ;D

cortesas

oi,jei rimtai jis ką nors žinotų,tai seniai būtų uždarytas “tyrimams”…eilinis fax news

Pyktis.

Butent!

barmalejus

seniausiai istyrineta. tik mum baobamams neviesinama, auros tyrinejimai jau kokia pries 90 metų buvo………… ir kiti reiskiniai

Pyktis.

Ziuriu mano komentaro taip ir nera…
Turbut nepatinku moderatoriams ;D

Taip pat skaitykite