Vyras tvirtina, kad sugebėjo atidaryti portalą savo miegamajame: pateikė įrodymus

portalas-vyro-miegamasisJAV gyvenantis vyras tvirtina, kad jam po daugybės bandymų pagaliau pavyko atidaryti portalą, kuris leidžia lengvai persikelti erdvėje.

 

Kol kas savo tapatybės nenorintis atskleisti amerikietis tvirtina, kad studijavo fiziką ir aukštąją matematiką, o taip pat atskleidė, kad visą savo gyvenimą bandė išsiaiškinti ar įmanoma keliauti per laiko tunelius. Ir kaip jis tvirtina, jam pagaliau pavyko atsakyti į šį klausimą.

 

Tai jis padaro naudojant tam tikrus garso dažnius, kurie pasak jo atidaro du portalus, kurie sujungia du pasaulio taškus. Vyras atskleidžia, kad kol kas jo išradimas nėra tikslus, esa atidaryti portalus į tam tikras vietas jis gali tik bandant spėlioti kuris dažnis yra atsakingas už tam tikrą regioną.

 

Atidarytas portalas matomas nuo 2 minutės:

 



 

Taip pat amerikietis tvirtina, kad jis nenori užsidirbti iš savo išradimo. Kai tik jam pavyks pasiekti geresnius rezultatus, jis patalpins viešai prieinamus patento briežinius tam, kad jo technologija galėtų dar labiau sujungti pasaulį.

 

“Aš nenoriu, kad šia technologija naudotųsi tik kariuomenė. Aš noriu, kad ja naudotų visi pasaulio žmonės”, – teigė jis viename savo vaizdo įraše.

 

Išradimo autorius patalpino internete ir vaizdo įrašą, kuriame jam pavyko atidaryti portalą į kitą JAV valstiją Sedoną.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu tai, kad Einšteino bendroji reliatyvumo teorija nepaneigia tokių tunelių egzistavimo, tačiau mokslininkai teigia, kad šiuolaikinių technologijų neužtenka kirmgraužų padidinimui ar stabilizavimui.

 

Tačiau su tokiomis išvadomis nesutinka išradimo autorius, kuris teigia, kad jo išradimas yra labai paprastas.

 

“Genialumas slypi paprastume. Kol mokslininkai teoriniame lygmenyje mąsto ar portalus įmanoma atidaryti, aš tai padariau be didelių pinigų”, – tvirtina vaizdo įrašo autorius.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
16RoundPerDay

Karuomene ir kuria siuos filmukus, filosofiskai tariant mintis laisva o paskleidus tokius vaizdo irasus zmones pradeda apie tai mastiti ir sugeneruoja daug energijos tarkim chi tada pagal karmos desninguma zmogui miegamajame prisisapnuoja formule ar jam tai parodo angelas ir galiausiai vistiek tai kontruoluoja armija nes mes visi taip noretume kad butu aisku atmetus menka procenta psichopatu kitaip tariant taip nori dievas ir jis laimi visados del %.

nesamone

Tai kur tas yrodimas?

nedainuokim

>> Tai jis padaro naudojant tam tikrus garso dažnius.. :)

Nu pizdiec

Be komentaru

Droniukas

Droniukas pernelyg labai jau paprastai viskas atrodo bet ydomu

pūtė vėjas į rytus

Su Adobe After Effect buvo sukurtas šis vaizdo įrašas.

Naujokas

Pažiūrėkite daugiau filmukus jo kanale ir suprasite, kad čia apgavyste..

kronos

Adobe After Effects

vyka

nu isgerk to spirito ir pats pabandyk taip padaryti,tada paziuresim kaip tau pasiseks,komentuoji net nezinai pats ka

Pzdc

Idomu kodel tik cia tokius dalykus skelbia o visokie delfi ir t.t. ne

NePzdc

delfi skelbia tik apie rusija, 15min skelbia apie kariuomene, o lrytas apie violetinius. Stai todel tokias naujienas galima perskaityti tik cia. Aisku tai nebutinai tiesa, bet anomalija tiesiog publikuoja naujienas, kurias raso uzsienio ziniasklaidoje.

Taip pat skaitykite