Viename kūne įkalintos dvynės turi dvi galvas: atskleidė, kaip sugeba gyventi kartu

dvynes-siamoMinesotoje, JAV, gyvenančios dvynės karts nuo karto nustebina pasaulį, paviešindamos keistas savo gyvenimo detales. Brittany ir Abby nėra tipinės dvynės.
 
Jos turi vieną kūną, dvi rankas, stamboką liemenį ir dvi galvas. Vien tai nėra įprasta, tačiau jos gyvena visavertį gyvenimą ir netgi išgarsėjo, sukūrusios apie save realybės šou.

 

Daugybė žmonių svarsto, kaip jos atlieka įprastus buities darbus, kaip mokosi, dirba ar vairuoja mašiną. Tiesa, merginos turi du vairuotojo pažymėjimus, kiekvienai vairavimo egzaminą reikėjo laikyti atskirai.

 

„Kai vairuojame, Abby kontroliuoja greičio ir stabdžių pedalus, o aš stebiu visa kita. Manau, kad esame geros vairuotojos!“ – internetinėje laidoje „Untold Stories“ atskleidė merginos.

 

abby-dvynes-vairuoja

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Jos kartu išmoko šliaužioti, vėliau – vaikščioti, plaukti, o dabar – vairuoti. Tegul vienas kūnas jūsų neapgauna. Abby ir Brittany turi po skirtingą širdį, plaučius bei skrandį. Visgi, kai vienai suskausta skrandį, skausmą jaučia ir kita dvynė. Abby kontroliuoja kairę kūno pusę, o Brittany dešinę.

 

Kadaise medikai nusprendė, kad atskirti dvynes būtų pernelyg sudėtinga operacija. Dabar, kai joms jau 27-eri, dvynės tapo mokytojomis ir net dalyvavo keliose garsiose Amerikos laidose.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 



 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai

Iskrypelis…

Droniukas

Kaip myletis reiks :D

Taip pat skaitykite