Stulbinanti tyrimų išvada: draugai mus daro sveikesnius

mintys-zmonesČikagos universiteto mokslininkai patys nesitikėjo tokių tyrimų išvadų.
 
Pasirodo, kad socialiai aktyvūs ir daugiau bendraujantys žmonės, ne tik rečiau serga tokiomis peršalimo ligomis kaip sloga ar gripu, tačiau ir ilgiau gyvena.
 
Tyrimo metu nustatyta, kad vienatvė veda į neramų miegą, kuo vienišesnis žmogus yra, tuo sunkiau jam yra užmigti. O tai neigiamai veikia mūsų organizmo atsparumą.

 

Pasak mokslininkų, žmonės kurie palaiko stipresnius socialinius ryšius su kitais, turi net 50 proc. didesnę tikimybę gyventi ilgiau už tuos, kurie vengia bendrauti su aplinkiniais.

 

Šis Čikagos universiteto mokslininkų tyrimas pagaliau atsakė į klausimą, kodėl introvertai dažniau turi su miego susijusių problemų ir kodėl dažniau serga peršalimo ligomis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sara

Bendravimas:
Tevas tai mane verčia valgyti anksti ryte atsikelus( is karto), valgau iki vėmimo, maistas žande įstringa. Cia yra irgi bendravimas. Bet taip valgyti yra labai sveika, taip yra lieknejama( susinormalizuoja svoris, nei per daug kudas buni, nei per daug storas). Tai toks tas bendravimas yra.

sara

Bendravimas tikrai yra labai sveika, kai bendrauju diskusijų forume vandenys issivaiksto is organizmo ( o šiandien atsikėliau labai sutinusi, nes negavau vakar pabendrauti).:-)))

nevykėlis

O kur mokslininkų pavardės?

sara

Labai noriu sugrįžti i diskusijų forumą, nors po savaites, dviejų. Neprarandu vilties…

sara

Va, va! Cia tai tiesa!

Taip pat skaitykite