Rastas net 18 metrų ilgio į drakoną panašios būtybės skeletas

drakono-skeletasYra daug istorijų, kuriose kalbama apie šias legendines būtybes. Nors Europoje dauguma drakonų yra vaizduojami kaip didžiuliai sparnuoti skraidantis slibinai, kitaip jie yra vaizduojami Centrinėje ir Rytų Azijoje.
 
Ten drakonams priskiriami mitologijų gyvatiškos formos milžiniški padarai, kurie neskraido, tačiau turi roplio bruožų.
 
Būtent tokio gyvio skeletas buvo rastas Zhangjiakou mieste, Kinijoje.

 

Kinijos provincijoje rastuose 18 metrų ilgio palaikuose buvo aptikta kaukolė su vienu ragu, taip pat prie padaro stuburo matėsi ir keturios galūnės.

 

“Tai neįtikėtina. Pasaulyje nėra nei vieno panašaus gyvūno, kuris atitiktų rastą skeletą. Tai mįslė ne tik Kinijos, tačiau ir viso pasaulio biologams”, – vietos žurnalistams teigė palaikus apžiūrėjęs specialistas.

 

Centrinėje ir Rytų Azijoje drakonas laikytas taurumo, jėgos ir išminties simboliu, tad Zhangjiakou miestelio gyventojai tiki, kad rasti palaikai atneš gerą žinią.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lithy

Matosi, kad tai netikri griauciai per daug simetriskai is delioti, menininkas stengesi daug del to, bet nepavyko apgauti nieko. O jai tai ir tiesa miestelio gyventojai galvojo, kad tai atnes gera zinia o tai atnese, koronavirusa.

Trollolol

Keturkoja vienarage anakonda lol. Miestelio artistas biski persistenge deliodamas griaucius muahahaha epic fake

123

nors ne kazkas atveze nes jau seniai zmones butu atrade istyre ir atidave muziejui.

123

tai turbut skraidancio dinozauro kaulai.

!!!

Tai netikri griauciai gal?

Droniukas

Nso atveže ir paliko ta sktleta

Pyktis.

Butybes apipintos legedomis ir mitais…daugelis pasaulio tautu apie jas snekejo. Filmuose taip pat juos matom… beje ten 2 ragai. Ir dar per vidury zemiau link pakausio lyg ir dar vienas mazesnis. Kas ten zino gal ir tiesa…

Ndc

kodėl šitas psichiškai nesveikas ligonis čia vis dar komentuoja? Kas nors blokuokit šitą nesveika adaptą. Nenuostabu kad pasivadino Pyktis…

Pyktis.

;DDD nu nu artisteli :D kas yra? Per kuria vieta buvai uzgautas? nepatinka kitu pamastymai gali valint is cia ir kuo toliau. Galeciau ir paaiskinti kodel taip “pasivadinau” bet tokiam kaip tu nematau reikalo to daryti. Ir tu adapte paliubomu budamas prie klaviaturos jautiesi “serjoznas bahuras ane”? Idomu,kaip ten butu jei pakliutum po ranka ;D gautum riebios zuvies per ta savo durna pakausi. Gali but ramus kol turesiu laisvo laiko tol ir komentuosiu.

Ndc

Matosi iš tavo rašliavos kad tu tiesiog degradaves marozas dar šoki į akis šūdmausi? Be jėgos tik viena plikštausin ir guli. Iškart tave patieses užlauščiau rankas ir ka tu padarysi o gi dieko žeumodamas ir springdamas žemes, internetinis erelis. Tavo pamastymai nestabilios psichikos kažkokio šizofreniko, nevykėlio. Pasilaikyk savo žemo lygio pamastymus. Nesveiko gatvinio degrado mastymas su savo paliubomu, serjoznas kas per žodžiai posovietine šiukšle? Labai kietas su tokiu mėšlu? Žinau tokius blepsenčius psichus kurie realiai šukauja ir maskatuoja rankomis o po to sėdi izoliuoti, isivėpe.

Pyktis.

Kas tau yra? Ko cia drumsti ta vandeni? Tave spuogais pradejo bert nuo brendimo ar slapi sapnai tave vargina? Prie mano rasliavos kimbi,bet pats nelabai zinai kur skyrybos zenklus deti. Nu pafantazavai apie savo ispudinga pergale tai jau ramus busi? Tavo nuomone apie mano komentarus yra per mikroskopa ziurima.
“Kietas su tokiu meslu” ;DDD tu cia rimtai? ;D pabuk (kas tau vargu ar imanoma) protingas ir nebetrupek kaip perdziuves sausainis.

Ndc

Mandras esi apkeutėlis su iškreiptu, buku mastymu, kiek dar iš savo galvos kurioje mėšlo srutomis apsemtos primastysi? Tiek silpnai tesugebi, tai keiksmais pabandyk savo žargonu ereli. Kandžiokėlis su treningais esi ir tiek.

Pyktis.

Balvoneli tu balvoneli ;DDD tau is lietuviu gramatikos pataisu reiktu eit ;D kloune tu cirkas jau senai isvaziaves,bet tu dar pasilikes cia vis juokini susirinkusius ;D isnyk spuogas.

Ndc

tu nusmurgėli pats daugiau darai klaidū nususęs p y d e r a s t e. Galva sudaužyčiau vietoi traumatologinis tau nepadės. Užmušt tokius marozus ir forsus vietoi. Kur gyveni išsigimėli?

Pyktis.

Jonava. Prie Svajos baro. Kada busi?

joske

šaunu,kai kažkas nežino kur u nosinę ar j vietoj I vietininko linksny rašyt. gražu žiūrėt :-)

Pyktis.

;DDD o as jo taip laukiu….turbut paspirtukas sugedo…

boo

Nesipykit vaikai

Plrw

Jūs abudu ataušėliai kažkokie

...

Pastebėjo tada, kai liko tik griaučiai. Dar keisčiau, kad žemė neišgulėta aplink juos, o kaulai labai tvarkingai padėti. Dar vieno asilo menininko fantazija.

Logika blem

Ponas logika atsirado :D O pagal tave nuo mesos iki skeleto tai cia per kiek? Per valanda? :D Paziurek kai banginiu kunus randa, kazkaip ten irgi smelis vietoje guli

Taip pat skaitykite