Namo gyventojai šokiruoti: iš tualeto iššliaužė į gyvatę panaši paslaptinga būtybė

paslaptingas-wc-gyvisMalaizijos gyventojas nufilmavo paslaptingą gyvatės būtybę, kuri iššliaužė iš tualeto. Manoma, kad pabaisa anksčiau gyveno kanalizacijoje ir maitinosi atliekomis.

 

Namo savininkas, 25-metis fotografas Zul Hanifas Anipas ir jo žmona Putri buvo namuose, kai pasirodė padaras, praneša “Mirror”.

 

“Tai buvo baisu. Nieko panašaus niekada nematėme. Tas gyvis iššliaužė tiesiai iš tualeto. Manau jis augo vamzdžiuose, kurie prijungiami prie kanalizacijos skylės.”, – sakė vyras.

 

Ilgas, paslaptingas juodas gyvis, buvo apie dviejų metrų ilgio, turintis trumpą uodegą ir mažą galvą. Anipo nuomone, tai nebuvo gyvatė.

 

“Kai sėdėjau ant unitazo, pajutau, kad ten kažkas juda, pažiūrėjau į apačią ir pamačiau maža juodą galvą. Greitai iš ten išbėgau”, – žurnalistams sakė Putri.

 

Vyras ir jo žmona įkišo būtybę į maišą ir išleido į upę.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
balsas

Prastas bandymas :D

Valentas

Uje…

her

Prancuzijoi, kanalizacijoi gatvei kaskas panasaus buvo, tik nepamenu to video pavadinimo

Taip pat skaitykite