Mįslingai vienas po kito miršta svarbūs Las Vegaso šaudynių liudininkai

las-vegaso-saudynesAr galėjo vos vienas žmogus surengti tokio masto šaudynes? Kodėl iki šiol nepavyksta rasti jokio motyvo? Kam žudyti niekuo dėtus žmonės, jeigu pats turi viską? Kaip vienas žmogus sugebėjo prasinešti į viešbutį tiek daug ginklų? Tokie klausimai iškyla ne vienam.

 

Panašu, kad tokių klausimų tik didės, kadangi dabar dar ir mįslingai vienas po kito miršta svarbūs Las Vegaso šaudynių liudininkai, rašo portalas disclose.tv.

 

Itin svarbi Las Vegaso šaudynių liudininkė rasta negyva savo namuose

 

Kymberley Suchomel sugebėjo išvengti kulkų krušos lemtingą naktį ir pabėgti nuo įvykio epicentro. Neilgai trukus Kymberley davė interviu žurnalistams ir pareiškė kad šaulių buvo ne vienas. Pasak jos žodžių, ji yra 100% įsitikinusi ką matė, kadangi vienas šaulys su ginklu rankoje bėgo į jos pusę.

 

Paklausta ką mano apie oficialią versiją, kad šaudė tik Stephen’as Paddock’as, Kymberley atsakė, jog tai yra grynu gryniausias melas.

 

Kymberley Suchomel

Kymberley Suchomel

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Taip pat Kymberley teigė, kad bendravo su keliais kitais lemtingos nakties liudininkais, kurie taip pat tvirtino, jog minioje matė kelis šaulius.

 

Kymberley Suchomel buvo rasta negyva pirmadienį savo namuose. Merginos močiutė Julie Norton anūkės kūną rado 8:30 val. ryte be jokių smurto žymių. Močiutė taip pat patikino, kad Kymberley nebuvo sužeista per šaudynes. Oficiali mirties priežastis kol kas neskelbiama.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mįslingai vienas po kito miršta kiti svarbūs Las Vegaso šaudynių liudininkai

 

Kaip praneša portalas disclose.tv Kymberley Suchomel mirtis nėra vienintelis atsitiktinumas.

 

Chad Nishimura – dar vienas mįslingai dingęs svarbus liudininkas. Chad’as dirbo viešbutyje kuriame apsistojo Stephen’as Paddock’as ir buvo atsakingas už klientų automobilius. Chad’as davė interviu vietos žiniasklaidai ir patikslino, kad pats parkavo Stepheno automobilį. Po šių teiginių, vyriškis dingo.

 

Visi keistomis aplinkybėmis mirę ar dingę liudininkai.

Visi keistomis aplinkybėmis mirę ar dingę liudininkai.

 

Viešbučio apsaugininkas Jesus Campos, kuris taip pat daug matė lemtingą naktį, šiuo metu yra dingęs. Jis buvo pašautas viešbutyje į koją. Campos’as turėjo duoti interviu FOX kanalui, tačiau staiga jį atšaukė ir dingo kaip į vandenį.

 

John Beilman – dar vienas svarbus liudininkas šaudynių byloje rastas negyvas kartu su savo neįgalia dukra savo namuose. Oficialiai teigiama, kad Johnas nužudė savo dukrą ir pats nusišovė.

 

Ar tikrai šaudynes organizavo Stephen’as Paddock’as?

 

Kaip vienas vyras galėjo įsinešti daugiau nei pusšimtį ginklų į savo viešbučio kambarį? Kodėl niekas iki šiol neranda motyvų tokio jo poelgio? Kodėl visuomenei neparodomi viešbučio stebėjimo kamerų įrašai kuriuose matomas Stephen’as? Kodėl liudytojų parodymai nesutampa su oficialia versija? Bent jau kol kas, pareigūnams nepavyksta atsakyti į daugelį šių klausimų, o jų atsiranda vis daugiau.

 

“Kodėl mums neparodo vaizdo įrašų kaip jis neša savo ginklus į viešbučio kambarį? Juk tai rezonansinis įvykis. Žmonės privalo žinoti tiesą, kad ir kokia ji būtų”, – pasipiktinimo neslėpė internautas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
slapyvardis

– kodėl USA nuolat kyla masinės žudynės?
a) į USA pabėgo žudikai maniakai iš nacių SS dalinių?
b) yra suinteresuotų grupių dėl ginklų įstatymų USA parduoti/neparduoti?
c) maskuojamas susidorojimas su kažkokiais oponentais, pridengiant nesusijusiom aukom?

:(

Zinoma

Is pradziu maniau kad spec tarnybos,tai buvo tik teorija. Dabar matau,kad tai daug sudetingiau ir painiau nei galvojau. Saude ir dabar pati jav naikina liudininkus. Tik koks motyvas? Gal tose saudynese buvo itakingu,mums oficialiai nezinomu zmoniu. Butu idomu suzinoti tiea

Taip pat skaitykite