Malaizijoje pagautas į katino ir žmogaus hibridą panašus padaras

keistas-padaras-malaizijaSocialiniuose tinkluose pasklido neįprasto ir keisto gyvio nuotraukos, kurios sukėlė didelį sujudimą. Malaizijoje užfiksuotas padaras savo išvaizda panašus į katino ir žmogaus hibridą. Tiesa kai ji aptiko, jis jau buvo nugaišęs.

 

Iš kur atsirado šis padaras dabar aiškinasi net vietos policija, kuri išplatino viešą pareiškimą, kad tai tik nuotraukos iš interneto ir nereikėtų nerimauti.

 

Visgi daugelis su tokia policijos nuomone nesutinka, kadangi internete egzistuoja ne tik nuotraukos, tačiau ir vaizdo įrašai, apie kuriuos kažkodėl pareigūnai nutylėjo.

 

Neįprastas padaras rastas šiaurinėje Malaizijos dalyje, Pahange. Gyvį suradęs gyventojas teigia, kad vos tik įkėlę nuotraukas ir vaizdo įrašą su paslaptingu hibridu, pas jį atvažiavo neuniformuoti pareigūnai pareigūnai ir padarą išsivežė nieko nepaaiškinę.

 

Tokie veiksmai sukėlė dar daugiau klausimų ką rado Pahango miesto gyventojas. Tarp sąmokslo teorijų pradėjo sklisti versija, kad tai galėjo būti slaptų eksperimentų rezultatas.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
leide

Lėlė. Netikras tas padaras.

vyka

nuo senu laiku mokslininkai daro ekspermentus su zmoniem ir gyvuliais,todel nera cia nieko nuostabaus,o seis laikais mokslas netokius dalykus isradineja

Nezinai, o sneki.

Siais laikais tikrai ne tau zinot ka mokslas isradineja.

Pyktis.

Na sis puslapis pastoviai visokiu nesamoniu duoda paskaityt

KJP

Tikroviška silikoninė lėlė.

Droniukas

Ekspermento auka ir tiek

Cnn

Per žinias jau istransliavo, kad pokštas

To CNN

AnomalijaLt yra vienas didelis pokstas

Taip pat skaitykite