Kodėl nereikėtų dažnai ar ilgai apžiūrinėti savęs veidrodyje

ziureti-i-veidrodiMokslininkai ištyrė ir padarė išvadas, kad veidrodžiai gali “pasiimti” energiją ir jaunystę iš tų Žmonių, kurie juose dažnai apžiūrinėja save. Ekspertai taip pat pasisakė, kad veidrodžiai Žmogų gali veikti ir neigiamai, ir teigiamai, rašo Vilijos Magiškos Kortos.

 

Mokslininkai perspėja, kad, jeigu ilgai apžiūrinėsite save veidrodyje, galite pajusti nuovargį ir/arba gali pablogėti atmintis, ypač, jeigu įdėmiai žiūrima į savo akis veidrodyje.

 

Esmė tame, kad veidrodis gali akumuliuoti (kaupti, rinkti) Žmogaus energiją, jeigu į jį žiūrima ilgiau negu 3 minutes. Tokiu atveju veidrodis tampa tarsi energetiniu vampyru.

 

Kad tie Žmonės, kurie dažnai/ilgai žiūri į veidrodį, greičiau sensta, paaiškinama tuo, kad tuo metu energetinis Žmogaus laukas silpnėja, ir Žmogus darosi mažiau atsparus jį supančios, ypač negatyvios, aplinkos poveikiui.

 

Tačiau veidrodis gali padovanoti ir pozityvą. Jeigu jūs pažiūrėsite į veidrodį būdami geros nuotaikos ir šypsodamiesi, tai veidrodis gali atspindėti pozityvią energiją, nes tokiu būdu būtent jūsų pačių energija grįžta jums, pakeldama nuotaika ir mažindama stresą.

 

Taigi, jeigu jau žiūrime į veidrodį, nepamirškime jam nusišypsoti.

 

Inf. šaltinis: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite