Kaip negalima elgtis su savo tėvais

tevai-paraEstų raganos, “Ekstrasensų mūšio” finalininkės, patarimai kaip reikia bendrauti su savo tėvais, kad neprisišaukti bėdų į savo gyvenimą.

 

1. “Nemokykite jų gyventi”. Net jeigu jūs šimtą kartų protingesni už juos, net jei jūs TIKRAI ŽINOTE KAIP REIKIA – neaiškinkite mamai ir tėčiui kaip reikia gyventi. Pas juos savas gyvenimas, pas jus savas.

 

2. “Nesistenkite būti aukštesni už juos”. To nedarykite nei realiame gyvenime, nei mintyse. Jūs niekuo nesate geresni už juos. Tai, kad jums teko paskaityti protingų knygų, pažiūrėti protingų video ar lankyti gerą mokyklą, nedaro jūsų nei protingesniais, nei geresniais, nei išmintingesniais.

 

Kaip jums beatrodytų. Įsikiškite savo savimeilę į atitinkamą vietą. Prisiminkite, kad giminės energija VISADA eina nuo vyresnių (tame tarpe ir mirusių), jaunesniems. Išsiaukštindami virš tėvų, jūs , atsižvelgiant į juos, lyg tampate vyresni ir tokiu būdu blokuojate giminės energiją. O to daryti aš nepatariu net pačiam didžiausiam priešui.

 

3. “Nesitikėkite, kad jie įgaus proto”. Yra pagunda “atsitiktinai” palikti protingą knygą ar kažką padovanoti mamai, kad ji lavintųsi. Nedarykite to. Jūs galite padėti TIK TADA, jeigu tėtis ar mama patys to prašo. Lįsti į sielą ir piršti kokią nors nuomonę neverta. Nieko daugiau, išskyrus pyktį savo adresu, jūs negausite. Leiskite savo tėvams eiti savo keliu ir sumokėti savo sąskaitas.

 

4. “Nekeršykite jiems”. Pas tuos, kurie pradeda eiti savęs tobulinimo keliu, laikui bėgant, atsiranda įrankiai ir noras atkeršyti už senas, dažnai dar vaikiškas, nuoskaudas. Nereikia. Už tai, kad jie kažką įskaudino, jie sumokės patys. Bet jeigu jūs atkeršysite, tai mokėti jau teks jums. Ir jums tai tikrai nepatiks.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Na ką, išeina, kad su tėvais nieko negalima daryti?” Taip. Su jais – nereikia. Viskas, ką jūs galite daryti – tai daryti SU SAVIMI. Su savo mintimis, jausmais, nuostatomis. Štai tuo ir užsiimkite. O jiems leiskite gyventi taip, kaip nori jie.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
“Ekstrasensų mūšis”

ties šita fraze galima buvo ir baigti šį straipsnį

Efka

Tegu autiste estu šamanė papasakoja, šita, savo ant pagirių išvemtą šuda; vaikam kurie augo vaiku namuos, kuriuos priliuobe tėvai daužė iki sąmonės netekimo, nes bonka ant stalo nuvertė.. idomu ar tokia jau ir teisybe rašo ta “estu ragana”. Kėkvienas tėvas, aišku adekvatus tėvas augina ir svajoja kad vaikas bus geresnis už jį ir pasieks daugiau gyvens geriau. O čia šita kolchozo atmata išvartė kad vaikai turi būt tevu žaialiukai? Tai dar mažiem sulaužykit stuburą ir auginkit daržoves idijotai.

xxx....

nereik taip karščiuotis…vaikyste prabega greitai, o nuoskaudas nešiotis yra beprasmiška.. gyvenk ir skleisk meile- griš ji su kaupu… o tie ”estu šamanes žodžiai yra teisingi.. ne tik tevu nereik ”mokyt gyvent”, bet ir šalia esančiu žmoniu–padet reik tada, kai prašo pagalbos..

Irma

Rasot tiesa. Maza niekino,saipesi,nekente nezinau kas yra mamos Meile. Kas yra pasaka,mamos apkabinimai as nezinau. Atmenu ding is cia Tevo duhe.
O kai uzaugau ji mane koliojo ,nekente kurva,valkata,prostitute,alkoholikia,narkomane ir t.t.
Bandau suprasti kodel? Skaitau bet atsakymas Tevai teisus. Jie zaurus ir negailestingi as nekenciu, suluosino mano gyvenima.
Kodel??????

katinas

Nerašinėkit šizofrenijų, klaidint žmones su nesąmonėm visokiom

daiva

net jei ir pojokas tetis ar mama labai lengva juos nuteisti, bet deja tik nedaugelis suzino del ko iniko i alkoholi. Sakau tai del to nes pati turejau teti su sia problema, visu – artimuju net ir savo zmonos (mano mamos) buvo pasmerktas ir zeminamas nuolat, deja bet man jis bus pats geriausias tetis ir as zinau del ko jis turejo sia problema. Labai gaila bet artimieji nenorejo ir po siai dienai nenori isgirsti tiesa.

kristina

Tiktais norejau pasakyti aciu…

kristina

Mane iskart isregistravo is tenais, matyt lauke kad nauja tema kursiu. O as nenoriu kurti. Kam man kurti? Nors ir galeciau.( cia tai/tam kuri su manimi bendravo. ) jus ten esate mazas uzdaras ratelis toks ir bukite, kad nnorite normaliai nauju nariu priimti. Sekmes! O man visos problemos akrenta, manes tiesiog nepriima. Iskart ir reikejo sakyti kurk nauja tema po velniu, kitaip mes taves nepriimsime! Sekmes!

Kristinai

nuleisk garą,nieko nereikia kurti ar pan,jei nemokate elgtis forume,kaltinkite save.Daugiau nei 3000 tūkst sugėbėjo prisiregistruoti,niekam nekilo problemų apart jūsų.Niekas neišmetė iš forumo jūsų.Sėkmės.

kristina

Na as mokinuosi. Stebiu visus punktus gal ka ir pastebesiu. Aciu. Tad bendrauti reiskiasi galima? Tuoj isbandysiu! Labai aciu!

kristina

Tavo visiska teisybe! Jau susitvarkiau! Labai, labai aciu, ka buciau dariusi be tavo pagalbos!

kristina

Nu matai kokia as ziopla esu, ziopla ir mandra… Ka as daryciau be kitu pagalbos. Gyvenu ir mokinuosi.

kristina

Labai keistas forumas. Prisibelst prisibeldziau, bet reikia savo tema kurt. O kam ta tema kurt kai tu temu yra ir taip begales? Labai keistas forumas. Reikia desimt zinuciu parasyti kad galetum prie kitu forumo dalyviu prieiti.( cia tai/tam kuri su manimi bendravo.).

kristina

Kazkoks labai keistas prisiregistravimas. Apie masinas, gatves kazko angliskai klausia. Nesuprantu tos nesamones. Ir kam ji reikalinga? As juk anglu kalbos nemoku.

kristina

Cia tame diskusiju forume. Nesuprantu kaip uzsiregistruoti su tuom ” I’m not robot”.

kristina

Man ten prisiregistruoti neiseis, per daug gudrus forumas, vis atsitrenkiu kaip i siena. O kam tas I’m not a robot reikalingas?

kristina

Nu va, viena zinute jau pavyko parasyti. Ziuresim kaip ledai judes toliau.

kristina

Tomek Kotlovsky, ot ir ne. Girdejau daug istoriju kad butent vaikai savo tevus istrauke is alkoholizmo liuno. Suauge vaikai istrauke savo tevus is alkoholizmo liuno. Tad verta bandyti. Yra garantiju kad pavyks. Sekmes visiems!

Kristinai

prisiregistruokit šiame forume,pabendrausim
sukurkit panašią temą.

kristina

Nesu tokia gudri kokia cia vaidinu, nemoku registruotis, niekad to anksciau nedariau.:-)))

kristina

Ir is vis nezinau kur registruotis. Man tas kompiuteris tai kosmosas…

Kristinai
kristina

Tai registruotis reikia diskusiju forume kur yra aukstai, taip supratau dabar…

Kristinai

taip ten

Taip pat skaitykite