Kaip kūdikio siela renkasi sau mamą

vaiku-sielosKlausimas, kaip vaiko siela išsirenka sau tėvus, pagimdo visą eilę klausimų: Mūsų būsimo kūdikio siela – kas ji?Ar veikia ji kažkaip savo būsimus tėvus? Ar gali tėvai išsirinkti ir pritraukti savo būsimo kūdikio sielą? Kodėl fiziškai sveikos poros būna bevaisės?

 

Kaip teigia Karmos įstatymas, dabartis yra praeities pasekmė ir ateities pamatas. Taigi, nuo to, kaip mes pasinaudosime savo buvusios veiklos vaisiais, tiesiogiai priklauso mūsų ateitis. Visa tai taikoma ir sieloms, kurios ruošiasi gimti žemėje. Pasirinkimo teisės siela beveik neturi, tėvai jai tenka pagal Karmą, rašo ezoterikė Roma Vičienė.

 

Siela įsikūnija tam, kad galėtų tobulėti ir įgyti patirties mūsų grubiose materialinėse sąlygose. Gimstant atmintis atimama ir viskas prasideda nuo naujo, švaraus lapo. Žmogus į šį pasaulį ateina nekaltas, bet su „bagažu“, gautu praėjusiuose gyvenimuose.

 

Visa tai būtina tam, kad savo naujame gyvenime jis turėtų laisvą pasirinkimą. Taigi, žmogus eina per gyvenimą savo kelyje susidurdamas su įvairiausiais sunkumais, įgyja labai svarbios patirties ir tuo pačiu tobulėja. Tačiau būtina žinoti viena – egzistencijos žemėje principas – tai meilė. Mylėkite šį pasaulį ir tada jis atsakys jums tuo pačiu. Labai gerai, kada šią tiesą žmogui suvokti padeda jo tėvai.

 

Siela, kuri praeityje padarė nedaug gerų darbų, gali būti nesubrendusi (žalia). Jos likimas – neplanuotas nėštumas, su kuriuo dar neaišku, kaip pasielgs. Čia jau kaip pasiseks.

 

Tuo atveju, jei siela dvasiškai išsivysčiusi ir sukaupusi dvasingumo, ji pati gali auklėti savo būsimus mamą ir tėtį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Siela turi tris energijas:
Sat – tai amžinybė (nemirtingumas);
Cid – tai žinios (siela negali gyventi be žinojimo);
Ananda – laimė (beribė). Sąmoningai ar nesąmoningai, bet mes visada siekiame laimės.

 

Kol siela dar bekūnė, ji aiškiai žino, kad nori ateiti į tą šeimą, kur jai bus suteiktos visos sąlygos pasaulio pažinimui ir kurioje ji galės būti laiminga. Jeigu tėvai kol kas dar negali jai suteikti tokių sąlygų, tai ji organizuoja jiems įvairius egzaminus stiprybės išbandymui. Pavyzdžiui, siųsdama susitikimus, kur jie gali parodyti užuojautą, rūpinimąsi, užsiimti labdaringa veikla, suteikdama visą reikalingą informaciją mokymuisi (apie vaiko auklėjimą, apie santykius šeimoje ir t.t.).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Siela būtinai ateis į šeimą, kurioje: sutuoktiniai džiaugsmingai priima visa, kas ateina, prašo ją ateiti pas juos jau dabar, žada mylėti ir priimti kūdikį tokį, koks jis bus, atsisako ydų (Pavyzdžiui, nustoja nuodyti savo kūną nikotinu ir alkoholiu), atleidžia nuoskaudas, užsiima labdaringa veikla, neša savo meilę kiekvienam, labai rūpinasi savo tėvais ir visais juos supančiais žmonėmis. Tai įvyks netgi tuo atveju, jei gydytojai paskelbė savo galutinį nuosprendį – nevaisingumas.

 

Ar gali tėvai gauti labiau išsivysčiusią, dvasingesnę sielą negu ta, kuri sklando virš jų? Taip, gali. Bet tik tuo atveju, jei ši sutuoktinių pora ėmė eiti dvasinio išsivystymo keliu. Tam tikrai nepakanka studijuoti šventus raštus, būtina keisti savo gyvenimo būdą.

 

Kai sutuoktiniai jaučia, kad atėjo laikas ruoštis pastojimui, jie renkasi palankų metų laiką, būtina suvokti visas buvusias nuodėmes ( ir atgailauti), aukotis (pavyzdžiui: kalbėti maldą „Aš linkiu visiems Laimės“ 5 ar 10 minučių kasdien. Ar kitą, pasirinktinai). Ir tada pas juos gali ateiti šviesi asmenybė, genijus ar net pusdievis.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Princese1

Nemanau kad taip yra. Kur papuoli ten ir eini.

Minda

Ale raso, jog reikia gyventi labai dorovingai, kad gimtu vaikai, o tai kaip paaiskinti, kai antisocialines pjoku seimos gimdo po desimt vaiku, ir visi sveiki kaip ridikai, o normali seima, niekad negere, geri zmones, niekaip vaiko nesusilaukia? Cia kazkokia anomalia, tdl sis staripnis yra niekinis

Lex

Tai jei vaikas gims normalioj šeimoj tai nieko neišmoks iš gyvenimo. Jis turi kentėt ir būt traumuotas nuo mažens, vat tada patirtis tikra.

Lietuvis

Smagu kai straipsniai rašomi iš lempos:d .

Dovydas.

As pvz savo pijoku seimos tikrai nebuciau pasirinkes. NE UZ KA!!! Taip,kad nerasykit nesamoniu.

Greece

O ka tu zinai ko tavo siela norejo

Pyktis.

Lukas Razumovas. Ten is feisbukiniu kur virsui.
Nu J.I.B.A.L as N.A.H.U.I tokius D.A.L.B.A.J.O.B.U.S,kaip tu. Is kur tokiu intelekto suzalotu individu atsiranda su tokiais pamastymais….? Nepajegiu suvokti tokiu minciu…

Lex

Jeigu būrėja apie tokias nesąmones rašo, tai dar gerai pagalvočiau ar burtis pas ją eit.

Mer

Tai dabar pagal šį aprašymą išeina, kad kuo siela daugiau yra padariusi gerų darbų, tuo labiau būsimame gyvenime kankinsis, ar ne?..

Jurga

Tai proteviu sielos. Taip renkasi tevus, bet ju pasirinkimas ribotas…

Pyktis.

Nebesvaik.

Pyktis.

Kur dingo komentarai????? ;DDD kodel juos istrinat? :D

Pyktis.

Idomu kas minusa uzdejo…cia taip suprantu,kad jis teigia,kad as cia issigalvoju? Bet juk ne as vienas cia buvau komentara parases. ar cia tipo mano elektronyinis irengins sugedo? ;D

Lex

Trina, trina. Net keista. Matyt sunku kažkam :D

Lex

Paskutinis straipsnio sakinys išvis užmušė… Žiūrėkit dar pusdievį pagimdysit, gal dar net ir vyro nereiks, gal antras Jėzus gims.

Taip pat skaitykite