Ar tarp nuodėmės ir fizinio skausmo yra ryšys?

nuodeme-skausmasDale Fletcher – žinomas sveikatos ir sveikatingumo koordinatorius, sveikatos ministerijos pirmininkas “Harrison UMC” teigia, kad atrado ryšį tarp nuodėmės ir fizinio skausmo. Šis Amerikos sporto medicinos koledžą ir Kūno kultūros ir suaugusiųjų sveikato, Indianos universitetą baigęs JAV ekspertas, savo atradimu sudomino ir ne vieną mokslininką. Žemiau pateikiamos Dale Fletcher mintys.

 

Kartais, kai aš nusidedu, tai atsispindi mano fiziniame kūne. Ar taip vyksta ir su jumis? Ar jūs tuose dalykuose randate tam tikrą ryšį?

 

Anksčiau mano apatinė nugaros dalis imdavo labai skaudėti po to, kai aš nusidėdavau arba kai sąmoningai darydavau nuodėmes. Perskaitykime Psalmę 38, 7: „Mano strėnos dega, nieko sveiko nebėra mano kūne“.

 

Šiandien maldos metu aš kaip tik skaičiau šią eilutę. Ji primena man praeitį, kai šis strėnų skausmas, kurį mini Dovydas, buvo pažįstamas ir man pačiam. Ši eilutė yra geras pavyzdys, kuris parodo ryšį tarp sielos, proto ir kūno. Dievas savo didžia išmintimi nuostabiai sukūrė mus (Ps 139, 13).

 

Mūsų fizinis skausmas arba diskomfortas gali būti tas būdas, kuriuo Dievas atkreipia mūsų dėmesį ir duoda mums suprasti, jog Jis žino, kad mes nusidėjome. Aš manau, kad kaip tik tai išgyveno Dovydas, kuris dalinosi savo jausmais 38 psalmėje.

 

Ryšys tarp skausmo ir nuodėmės

 

Mūsų nervų sistema ir mūsų nervų keliai yra susieti su nuodėme, ir , bėgant laikui, skausmas vis stipriau ir stipriau gali atsiliepti mūsų kūnui. Aš spėju, jog kiekvienas iš mūsų gali turėti tam tikras kūno dalis, kurios reaguoja į nuodėmę. Pavyzdžiui, mano kūne tai yra apatinė nugaros dalis. Jūsų atveju tai gali būti galvos skausmas arba pilvo skausmas. Arba žandikaulio. Arba kokios kitos kūno vietos skausmas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirmą kartą apie šį ryšį aš sužinojau visai neseniai. Aš bendravau su viena moterimi, ir mūsų su ja elgesio niuansai negarbino Dievo, o mūsų kūnai nebuvo Jo šventykla. Daug savaičių mano nugara patyrė rimtą spaudimą. Aš tuo metu dirbau ligoninėje, todėl man buvo prieinama daugelis gydymo priemonių. Aš lankiausi pas fizioterapeutą, kuris mėgino man padėti, tačiau be rezultatų. Aš taip pat apsilankiau giliojo masažo seansuose, bet ir tai man nepadėjo. Aš manau, jog mano skausmo priežastis buvo mano konfliktas su pačiu savimi. Aš žinojau, jog gyvenu nuodėmėje, tačiau nesilioviau. Kai aš nutraukiau santykius su ta moterimi, po kelių dienų skausmas praėjo savaime.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aš tuo dalinuosi su jumis, kad galėčiau jums padėti sužinoti apie nuodėmės ir fizinio skausmo ryšį. 38, 7 psalmė labai stipriai prabyla man. Ir nebūtinai jūsų nugara turi kankintis dėl jūsų sąmoningos nuodėmės. Tai gali būti kita jūsų kūno dalis. Arba tai apskritai gali būti ne fizinis skausmas.

 

Aš neturiu omenyje, kad kai jūs jaučiate fizinį skausmą, visuomet tai nutinka dėl nuodėmės. Aš taip nemanau. Nuodėmė ir skausmas ne visuomet eina ranka rankon. Tačiau gali būti ir taip, kad vieno ar kito žmogaus patiriamas skausmas yra susijęs su nuodėme. Panašiai nutiko Dovydui, ir jis apie tai rašo psalmėse. Taip atsitiko ir man. Visada, kai mes sergame arba jaučiame skausmą, tai mums gali būti galimybė šauktis Dievo ir prašyti Jo, kad Jis mums parodytų, ar yra mūsų gyvenime kokia nors nuodėmė, ar ne.

 

Toliau šioje psalmėje Dovydas rašo: „Išpažinau savo kaltę, gailėsiuosi dėl savo nuodėmės (…) Skubėk padėti man, Viešpatie, mano gelbėtojau!“ (Ps 38, 18. 22).

 

Geriausia, ką mes galime padaryti, kad išsilaisvintume iš savo kaltės ir galbūt iš su nuodėme susieto fizinio skausmo, yra atgailauti dėl nuodėmių Dievo akivaizdoje.

 

Pagal užsienio spaudą parengė jezus.lt tinklalapis

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

jei nuodeme sukelia skausma, reiskia, kad turi sazine.. jei pridirbi ir pamirsti, kunas nereguoja…zmogus pats save nubaudzia.. stai ir atsakymas, kodel geri zmones kencia, o visokie zulikai gyvena linksmai i viska spjaudami.. geras zmogus del kiekvieno menkniekio save grauzia, smerkia ir kunas atsisaukia ivairiais skausmais ir ligom..

Tadas

O as tikiu,kad tarp nuodemes ir fizinio skausmo rysys YRA. ! Po nuodemes,stresuoji,pergyveni ir jauti skausma..tikrai ypac strenuose. Juk Dievas ir dave sazine,,bet daug kas prarado ta sazine,bet ju kunas visas serga,siela serga. Kas nebeturi sazines,pas juos viskas sujaukta,visa harmonija zmogaus,jie net nebezino kas yra gerai ir kas blogai. Juk ne is pirsto lauzta:: Tave sazine sugraus,tave sazine sues pati..ir tt. Yra tiesa.

Pyktis.

O gal tiesiog stresas ir sukelia ta skausma? Kai zinai,kad padariai kazka blogo ar pakenkiai kitam asmeniui ir pradedi suvokti padarinius (padariai nuodeme) ir tu del to pradedi grauztis nes prabyla sazine ir atsiranda tie ivairus skausmai?

Lex

Būtent. Kam kišt tą dievą visur. Kaip sako, visos ligos galvoje. Daug teisybės tame yra.

Lex

Ar tarp nuodėmės ir fizinio skausmo yra ryšys? Ne.

Bruja

Kokią dar nesąmonę išsigalvosit?!

Taip pat skaitykite