Vyras įsitikinęs, kad jį persekioja sužeisto berniuko dvasia: pateikė šiurpių įrodymų

adamo-vaiduoklisIliustratorius Adamas Ellisas tiki, kad jį persekioja sužaloto berniuko šmėkla. Apie savo nejaukius potyrius vyras pranešė viešai, savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje. Sulaukęs tūkstančių internautų susidomėjimo, jis aprašė kiekvieną patirtą nepaaiškinamą reiškinį.

 

Nuo miego paralyžiaus kenčiantis vyras pasakojo, kad pirmą kartą berniuko vaiduoklis pasirodė jo sapnuose. Sustingdytas paralyžiaus, vyras negalėjo pajudėti, kai staiga pamatė žaliame supamajame krėsle šalia lovos sėdintį vaiką. Šio galva buvo deformuota, tarsi dalies jos nė nebūtų. Adamas pabandė nupiešti, kaip atrodė berniuko vaiduoklis.

 

 

„Kurį laiką jis į mane tik žiūrėjo, tačiau netrukus pakilo nuo kėdės ir ėmė šlūbčioti link lovos. Aš negalėjau pajudėti, nes buvau ištiktas miego paralyžiaus. Jam priartėjus prie lovos, pabudau rėkdamas“, – rašė A. Ellisas.

 

Po kelių naktų jis dar kartą susapnavo berniuką. Šį kartą sapne prie jo priėjo mergaitė ir paklausė, ar jis matė Brangųjį Deividą. Jis paklausė: „Ką?“, o ji atsakė: „Brangųjį Deividą. Tu matei jį.“ Mergaitė jam paaiškino, kad Brangusis Deividas yra miręs ir pasirodo tik vidurnaktį. Ji dar pridūrė, kad vyras gali jo paklausti dviejų klausimų, tačiau jei paklaus ir trečio – mirs.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Keletą savaičių Adamo gyvenime nieko ypatingo neįvyko, tačiau vidurnaktį jo sapne vėl pasirodė berniukas.

 

„Brangusis Deividai, kaip tu mirei?“ – paklausė sapne vyras ir sulaukė atsakymo, kad vaikas mirė per nelaimę parduotuvėje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Kas nutiko toje parduotuvėje?“ – antro klausimo paklausė Adamas, o vaikas jam atrašė, jog ant jo galvos buvo nuversta lentyna.

 

Kai vyras paklausė, kas nuvertė lentyną berniukui ant galvos, šis tylėjo. Iš sapno Adamas pabudo išsigandęs. Keletą dienų vyras ieškojo informacijos apie mirtis parduotuvėse ir berniuką, vardu Deividas, tačiau nieko nerado.

 

Kai po kelių savaičių virš Adamo būsto esantis butas atsilaisvino, vyras nedelsė ten persikraustyti, tačiau ėmė dėtis keisti dalykai. Keturias naktis iš eilės Adamo katės lygiai vidurnaktį žiūrėdavo pro durų apačią, lyg kažkas būtų kitoje pusėje. Keistos baimės apimtas vyras pasižiūrėjo pro durų akutę ir tikino matęs kažką judant. Kai jis atidarė duris, už jų nieko nebuvo, tačiau jo katės buvo išsigandusios ir neramios.

 

 

Adamas tiki, kad Brangusis Deividas jį surado, ir nebežino, kaip elgtis toliau. Jei kas nors nutiks, jis pažadėjo tai paviešinti socialiniame tinkle.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

Siurpus irodymai: nupiestas liolikas ir 2 kates prie duru…
Epic fail?

Droniukas

Ta paty paklausiu kur tie yrodimai katė ;D

Taip pat skaitykite