Virš debesų pasirodė Jėzus ant kryžiaus: ką pranašauja paslaptingi ženklai danguje?

danguje-kryziusTiek Biblijoje, tiek Senajame, tiek Naujajame Testamentuose, aptinkama daugybę pranašysčių apie pasaulio pabaigą. Dažnai yra minima, kad Dievas artėjant paskutinei dienai, siūs ženklus iš dangaus.

 

Šios pranašystės buvo prisimintos, kai danguje virš JAV miestelio pasirodė aiškiai matomas Jėzaus atvaizdas ant kryžiaus.

 

Vaizdo įrašo autorius teigė, kad tokio reginio jis gyvenime nebuvo matęs.

 

“Nesu tikintis, bet tikrai žinau, kad tai nebuvo debesys. Ryškus kryžius danguje švietė gal 10 minučių, o vėliau staiga dingo. Net nežinau ką apie tai galvoti”, – sakė amerikietis.

 



 

Internautai pradėjo spėlioti ką gali reikšti toks ženklas iš dangaus. Vieni kalbėjo apie tai, kad tai gali būti slapto vyriausybės “Blue Beam” plano holograma, kiti prisiminė kas rašoma Biblijoje.

 

Biblijoje nurodoma, kokie „paskutinėmis dienomis“ bus daugelis žmonių: „Užeis sunkūs laikai, nes žmonės bus savimylos, pinigų mylėtojai, […] neklusnūs tėvams, […] nesusivaldantys, nesutramdomi, nemylintys to, kas gera, […] mylintys malonumus, o ne Dievą“ (2 Timotiejui 3:1–5). *

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tikiuosi pagaus

Ir Zmones jus net neisivaizduojat Cia ta SATANE per visus socialinius tinklapius uzsiregistravus,ir nepalieka ramybej zmoniu, visus keikia kaip tik Gali,ji Zmones baugina, Cia zmogui daleiskim jai su sirdim negerai Tai 100% I kapus inai nuvarytu ,ka su savo zinutem raso VIESAI dar palyginus graziai! bet kaip ji atsiuncia asmenine zinute kitiems Tai Krisk negyvas soka ivaro zmonems! BUKIT NEABEJINGI, YRA ZMONIU NUO JOS NUKIANTEJUSIU, PRASAU PRANESKIT ADMINISTRACIJAI SIO PUSLAPIO,KUO DAUGIAU ZMONIU APIE JA NUSISKUNDIMU PRANES TUO GERIAU!

Satanai

SATANA AR TU ZINOJAI KAD AS POLICIJAI PRANESIAU APIE TAVE,GREIT BAIGSI CIA SAVO PRAKEIKIMAIS METYTIS, AS IR KITI ZMONES MES PASIRUPINSIM KAD TAVE PASODINTU ILGAM, BAIGSIS CIA TAVO JUODI DARBAI.GAVO POLICIJA TAVO ADRESA PER KUR NAUDOJIES INTERNETU, IR KUR ESI. IKI GREITO.

Satana

Mano viespats! Liuciferis turetu gan greit pasirodyt! Stai ir ismus jusu paskutinioji prakeikti nevykeliai! Musites i krutine kokie jus teisingi buvot bet niekas jums nepades nes jusu vidus pajuodes! Ten nera sviesos,o tik begaline tamsa!

Hiden name

Oho koks momento poveikis

Satanai

SATANA AR TU ZINOJAI KAD AS POLICIJAI PRANESIAU APIE TAVE,GREIT BAIGSI CIA SAVO PRAKEIKIMAIS METYTIS, AS IR KITI ZMONES MES PASIRUPINSIM KAD TAVE PASODINTU ILGAM, BAIGSIS CIA TAVO JUODI DARBAI.GAVO POLICIJA TAVO ADRESA PER KUR NAUDOJIES INTERNETU, IR KUR ESI. IKI GREITO.

Aurtar

Nu ir ?

ANONIMAS

BŪKITE PRAKEIKTI UŽ NESUPRATIMĄ KĄ KOMENTUOJAT

xdd

Šis video patalpintas į YouTube yra 2009-03-05, jau praėjo nemažai metų nuo jo.

Eee

Neatmestina galimybe, kad tikrai gali but holograma.

Droniukas

Panašu kažkas bet saulės atspindys taip susiformavo matyt

Taip pat skaitykite