Turistas grąžino pavogtą senovinį akmenį į vienuolyną, nes jį pradėjo persekioti vaiduoklis

CwmhirAbbeyAustralijos turistas, kuris pavogė nedidelį akmenį iš senovės Valų Cwmhir vienuolyno, atsiuntė jį atgal paštu, kadangi istorinis artefaktas jam pradėjo nešti nelaimes. Taip pat jis atskleidė, kad nuo to laiko, kai turi akmenį, retkarčiais pradėjo matyti vaiduoklį.

 

Turistas norėjo išlikti anonimu, tad savo vardo ir pavardės nepateikė. Laiške, kuri nusiuntė į vienuolyną, iš kurio akmenį ir pavogė, australas rašo, kad jis mėgsta istoriją, tad nusprendė atsiminimui nugvelbti artefaktą iš 12-ojo amžiaus tvirtovės.

 

“Man labai gėda dėl šio mano poelgio, bet aš padariau tai tik dėl meilės Velso istorijai. Grąžinu Jums priklausantį akmenį. Neturėjau vogti.”, – rašė australas. Užsienietis nenurodė, kokius būtent rūpesčius jo gyvenime sukėlė vagystė.

 

Grąžintas "apsėstas" akmenėlis.

Grąžintas “apsėstas” akmenėlis.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Cwmhir vienuolyną įkūrė 1176 m. Velsiečių princas Cadwallon Madog. Po trejų metų Cadwallon nužudė seras Rogeris Mortimeras.

 

Vėliau, 13 a., vienuolyną dukart degino anglų kariai.

 

1282 m. vienuolyno teritorijoje buvo nupjauta galva kunigaikščiui. Vietiniai gyventojai tiki, kad nuo to laiko, kai ten buvo palaidotas begalvis kunigaikščio kūnas, jo vaiduoklis klajoja po abatijos teritoriją.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Australijos turisto laiškas dabar yra įstiklintas prie įėjimo į vienuolyną. Abatijos darbuotojai tokiu būdu nori perspėti kitus turistus, kad vagystės iš šios teritorijos jiems gali liūdnai baigtis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Droniukas

Neblogai sugalvota matyt vagysčiu nepsikentė sukurė istorija

Taip pat skaitykite