Susipažinkite su Todu Nikersu: moraliuoju pedofilu

todd-nickerson2015 metų rugsėjį 43 metų tenesietis Todas Nikersas internete parašė esė apie nelengvą savo, kaip moraliojo, visuomenės normoms paklūstančio pedofilo dalią. Po daugiau nei metų su juo susisiekė Barcroft TV ir sukūrė dešimties minučių dokumentinę laidą.

 

„Aš esu Todas Nikersonas. Esu neaktyvus pedofilas. Aš niekada seksualiai nepriekabiavau prie vaiko, ir niekada nepriekabiausiu. Aš nežiūriu vaikų pornografijos ir niekada nežiūrėsiu. Aš paklūstu įstatymams. Aš gerbiu įstatymus. Aš gerbiu visuomenės požiūrį šia tema. Suprantu jį ir pritariu“, – pradeda pasakojimą Todas.

 

„Esu dalis bendruomenės, kurios visuomenė nekenčia bene labiausiai. Mes esame šiuolaikiniai atpirkimo ožiai. Jei prisimintume istoriją, taip buvo visada – kažkokia mažuma visada buvo persekiojama ir niekinama. Siekiu geresnio požiūrio į mus, neaktyvius pedofilus. Ne visi pedofilai yra vaikų tvirkintojai ir ne visi vaikų tvirkintojai yra pedofilai. Juk pedofilas tėra žmogus, kurį seksualiai traukia vaikai. Jis gali paklusti šiam norui, o gali ir ne. Pedofilai atrodo kaip ir visi kiti žmonės, jie būna kilę iš įvairios aplinkos, yra įvairios socialinės padėties, įvairių profesijų. Nemažai jų – mokytojai, arba šiaip dirbantys su vaikais, bet dauguma tėra paprasti darbuotojai“, – kalba Todas.

 

„Kaip tu valdai savo įgeidžius?“, – klausia žurnalistas.

 

„Žmonės galvoja, kad jei tave traukia vaikai, tau tu jauti kažkokį nežmonišką, nesuvaldomą potraukį eiti ir nuskriausti juos, bet taip nėra. Juk dauguma žmonių pamatę asmenį, kuris juos traukia, automatiškai nepuola galvoti apie seksą. Taip yra ir mums. Tiesiog taip jau nutiko, jog asmenys, kurie mus traukia, yra vaikai“, – bando paaiškinti Todas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Todas pripažįsta, jog praeityje priklausė forumams, kurių lankytojų dauguma palaikė mintį legalizuoti seksualinį kontaktą su mažamečiais. „Beviltiškai norėjau susidraugauti su bet kuo, kas turi tokį patį potraukį kaip ir aš, net jei turėtų kažkokius nesveikus įsitikinimus. Ir visgi, būtent dėl tokių įsitikinimų nelabai galėjome sutarti“, – rašė Todas savo rašinyje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2014 metais vyras atrado „Moraliųjų Pedofilų“ (Virtuous Pedophiles) svetainę ir nuo tada yra aktyvus jos narys.

 

„Tas forumas skirtas padėti pedofilams, kurie nenori nusižengti. Turime kelis tūkstančius narių. Mūsų nariai jaučia kaltę ir gėdą, ir mes norime padėti jiems, nes jie juk nepasirinko šito kelio. Mūsų filosofija: nėra reikalo gėdytis, kol iš tikrųjų nepadarei nieko blogo“, – pasakoja Todas.

 

“Esu dvidešimtmetis, jau septynerius metus bandantis susigyventi su trauka mažoms mergaitėms. Moterys tiesiog nedomina manęs. Viską atiduočiau, kad būčiau normalus. Žinau, kad niekada negalėsiu patenkinti savo norų, bet pats vienas negaliu susitvarkyti su tuo, man reikia gydytojo. Tačiau jei prabilčiau jam apie tai, jis priduotų mane policijai. Turbūt. Nežinau, net nežinau, kaip gauti informacijos apie tai. Visi mano santykiai gali bet kada nutrūkti, nes nebegaliu meluoti, kad „sekasi gerai“ ir su niekuo nekalbėti apie savo problemą. Labai dažnai galvoju apie savižudybę”, – „Moraliųjų Pedofilų“ svetainėje cituojamas anonimas.

 



 

2016 metais Todas tapo lyg ir „Moraliųjų Pedofilų“ viešųjų ryšių atstovu.

 

„Kaip publika reagavo į tokį tavo atvirumą?“. – klausia žurnalistas nei veido, nei tapatybės neslepiančio vyro.

 

„Viešai – žiaurokai“, – pripažįsta Todas. „Bet privačiai gavau nemažai – kelis šimtus – palaikančių laiškų.“

 

„Ar nebijai dėl savo saugumo?“, – teiraujasi žurnalistas.

 

„Anksčiau bijojau, ir ėmiausi atsargumo priemonių – nešiojuosi su savimi kišeninį peilį, jei kas užpultų. Bet taip dar nėra nutikę. Tačiau jei koks beprotis pultų…“, – svarsto Todas ir sako, jog jo dirbtinė ranka taip pat atbaido žmones. Vyras gimė be dešinės rankos žemiau alkūnės, ji tiesiog nustojo vystytis.

 

Toliau Todas pasakoja, kaip būdamas 13, susižavėjo septynmete kaimyne. Prašė Dievo, kad atimtų šitą troškimą, ir, panašu, Dievas atėmė. Tačiau vėliau, augdamas, Todas pastebėjo, jog jo susižavėjimo objektu taip ir liko jaunutės mergaitės. Būdamas 20-ties, Todas bandė susitikinėti su smulkute 26-erių metų mergina, bet nieko neišėjo, jo širdis tiesiog neatsiliepė.

 

„Ar esi patyręs prievartą?“, – klausia žurnalistas.

 

„Žinoma“, – liūdnai šypteli vyras. „Močiutė paprašė pažįstamui aprodyti sodą, o jis pasisodino mane šalia ir lietė. Nemanau, kad tai vienintelė mano orientacijos priežastis, bet turbūt turėjo įtakos.“

 

Todas rodo dukterėčios ir draugų dukros piešinukus, kur įrėmintas jo vardas. „Jie žino, kad nesu pavojus jų vaikams“, – pasitikėjimą aiškina Todas. „Jų vaikai su manimi saugesni nei su nepedofilais“, – priduria šyptelėdamas.

 

„Turiu lakią fantaziją“, – kalba Todas. Ji padedanti jam išreikšti seksualumą sveikais, su realiais vaikais nesusijusiais būdais. „Fantazuoju apie ypatingų galių turinčius vaikus“, – atvirauja Todas. „Tai ne prievarta, nes jie daug daugiau protiškai pažengę. Jie galėtų pritrėkšt mane, jei bandyčiau nuskriausti juos“.

 

Todo šeima žino, kuo jis užsiima: šviečia visuomenę, daro tai, kas turi būti padaryta. Garsiai kalba apie tokių žmonių patirtis.

 

„Kiekvieną dieną jaučiuosi vis laimingesnis. Jaučiu, kad turiu tikslą. Nei didžiuojuosi, nei gėdijuosi, jog esu pedofilas. Priimu tai. Tai yra tai, kas aš esu“, – užbaigia.

 

Barcroft TV patalpinus šią medžiagą YouTube, radosi ne tik nemažai palaikančių Todą, bet ir netruko atsiliepimų iš kitų pedofilų, pritariančių jo išsakytoms mintimis. Vėliau komentarai išjungti.

 

2017 metais savo tinklaraštyje Todas pasidalino naujiena: jis įsimylėjo. Pamilo jauną, legalaus amžiaus merginą iš Rytų Europos, kuri susisiekė su juo pamačiusi Barcroft TV dokumentiką ir pajutusi, jog jaučia jam gilius jausmus. Iš pradžių Todui sunkiai sekėsi patikėti, jog mergina nuoširdi, bet po pokalbių feisbuke ir skype jis suprato, jog viskas tikra. Vyras nedaugžodžiauja apie mylimosios tapatybę, atskleidė tik tiek, jog ji iš šalies, kurioje moterų teisėms dar yra kur augti, ir vadina ją Zora.

 

Savo įrašą Todas užbaigė itin optimistiškai: jei 44 metų vienarankis grafikas, visą gyvenimą kentęs patyčias dėl visko, pradedant vardu, baigiant išvaizda, gali rasti meilę, vadinasi, jūs taip pat galite, tereikia sulaukti tinkamo žmogaus.

 

Tuo metu Vokietijoje įgyvendintas projektas, jog pedofilai gali kreiptis į specialiai apmokytus terapeutus ir sulaukti konfidencialios pagalbos ir palaikymo, kad niekada nenuskriaustų vaiko.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

Jis net atrodo kaip pedofilas…

Droniukas

Nu dar rado kur rašyt anomalijoje geda kaip susija nesupranti

Taip pat skaitykite