Su mirtimi akis į akį susidūręs vyras tikina žinąs, kaip atrodo anapusinis gyvenimas

anapusis-pasaulisMirtis žmogui vis dar yra viena didžiausių gyvenimo paslapčių. Daugybė žmonių visame pasaulyje nesutaria, ar egzistuoja siela ir kur ji nukeliauja po mirties. Įvairių religijų atstovai pateikia šventose knygose aprašytas versijas. Krikščionys tiki, kad geri žmonės patenka į Dangų, o blogi – į Pragarą, rašo alfa.lt.
 
Vienas vyras tikino, kad kelioms akimirkoms jis buvo mediciniškai miręs. Jis teigia matęs pomirtinį gyvenimą ir žino, kas nutinka „geriems“ ir „blogiems“ žmonėms. Socialiniame tinkle „Reddit“ savo istoriją papasakojęs internautas sudomino milijonus skaitytojų.

 

Prieš pusantrų metų paskendęs vyras buvo bemirštantis, kai jį atgaivino gelbėtojai. Redditorius pasakojo, kad jautė, lyg kažkur keliautų, žinojo skirtumą tarp tikrojo gėrio ir blogio.

 

„Kai miršti, iš karto sužinai, kad mirei, nes nutinka vienas iš dviejų dalykų: arba keliausi keistu šviesiu tuneliu, arba būsi toje vietoje, kur gyvena vien baimė ir tamsa“, – rašė jis. Mirčiai į akis pažvelgęs vyras tikino, kad buvo vedamas tamsiuoju keliu.

 

„Toje vietoje visiškai nėra šviesos. Ten atsiradęs suvoki, kad esi pragare ir kad būsi ten amžinai. Negalvoji apie nieką, išskyrus tai, kad esi blogas žmogus. Tamsa tave sukausto, nes be jos daugiau nieko nebematai: jokių žvaigždžių, šviesos, nieko. Nebelieka net minčių. Į tokią vietą patekti nelinkėčiau net savo baisiausiam priešui“, – sakė jis. Rojų vyras apibūdino kaip erdvią, šviesos pilną vietą, kurioje tvyro laimė, tačiau visa tai jis galėjo stebėti tik akimirką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmonių istorijos apie mirusiųjų pasaulį stebina, tačiau medikai konstatuoja faktą, kad greičiausiai tai būna tiesiog haliucinacijos, kai smegenims trūksta deguonies. Nepaisant to, daugybė žmonių jaučiasi saugesni ir ne taip stipriai bijo mirties, kai tiki, jog Anapilis iš tiesų egzistuoja.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Savas Svetimas

Nera ka komentuoti, tiesiog nueikite ir pamatysite. Irodymus galite susirinkti tiktai jus patys.
Pas mirusiji buvo lengvas isejimas is kuno, tai buvo zemesnysis astralas. Visas pragaras tai jo fantazija. Nera ten pragaro.
Jo karstas poziuris i jam neiprasta aplinka susimaise su informacija kuria skleidzia biblija ir kiti netikslingi saltiniai. Tad ir interpretavo taip kad visi suprastu jo jausmus .

Empty

Skestant ir pasikariant, žmogus jaučia didžiausia euforija, nnieko keisto toks pasakojimas.

nesvarbu

Įdomiai aš tai dar nebuvau prie mirties tik noriu papasakoti tikra istorija kas man buvo nutike kai vos nemiriau tai pradesiu. 1.istorija viskas nutiko mokykloje aš susipykau su muzikos mokytoja su moterimi ir trumpai pasakysiu kaip buvo aš bandžiau atidaryti duris, bet niekaip negalejau atidaryti nes jinai atbėgo ir pradejo mane smaugti ir kai mane smaugia aš truputi mačiau balta šviesa, bet poto pagrasinau kad mane paleistu ir taip baigesi laimingai. 2.istorija, bet irgi panaši i 1 istorija, bet kitaip buvo kai gulejau ligoninei Kaune man dave valgyti kiti daktarai o aš pasakau kad ne nevalgysiu aš žinojau kad negaliu… Skaityti daugiau »

Trollolol

Kas per hiernia ir po kiek?

vyka

tai tiesa as taip pat tai patyriau,ir galiu patvirtinti pirma zmogus nuziangia i pragara tik paskui i roju,jai jo nusipelnei,mes visi mirtingieji esame skaistykloj todel po mirties turim atsakyt uz savo nuodemes,tai nera haliucinacijos tai yra zmoniu tamsumas,mokslininku isgalvotos versijos,uzbukinti zmogu

Nicco

Nera jokio pragaro ar rojaus kaip atskiros vietos ir mes nesam mirtingieji-mes esame sielos zmogaus pavidale,nes musu sielos evoliuciuonuoja, Is esmes ka tu matai ar sviesu tuneli ar tamsa priklauso nuo tavo gyvenimo ir padarytu darbu uz kuriuos tu atsakai palei karmos desni kitame ar net kituose gyvenimuose.As asmeniskai gyvenu jau 100 ar net daugiau gyvenimu,nes retkarciais ateina vizijos net ne is sios planetos.Gyvenau ir Marse ir pries marsa kitoje planetoje,taip pat atlantidoje(cunamio metu buvau 8 metu berniukas).O is tiesu po mirties pirma bendrauji su artimaisiais,po to apzvelgi savo nepadarytus darbus,nuodemes ir visa kita ir keliauji toliau i kita kuna… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Net juokas neima is tokiu klounu. Kokio kaifo uzdejas buni kai tau ateina vizijos? Ratu daug suvalgai ar kazko stipriau emi?

Taip pat skaitykite