Norų raištelis – paprastas ritualas pildantis mūsų norus

noru-raisteliaiKuo puikiausiai veikiantis paprastas ritualas, kuris pildo mūsų norus, teigia būrėja ir ezoterikė Jolita Daunoraite-Savilioniene

 

Mums reikalingi raišteliai, būtent tie, kuriais rišami batai. Juos pasirinkti galima bet kokių spalvų, tačiau kiekvienam skirtingam norui pasirenkame skirtingą spalvą. Patartina nesirinkti juodos spalvos. Taip pat visai nesvarbu, ar parinksite visai naujus, ar jau dėvėtus batų raištelius.

 

Paimame į rankas raištelį, sugalvojame norą. Svarbu, kad jame nebūtų daug bereikalingų žodžių buvusio ir būsimojo laiko ir neigimo, bei žodžio “noriu”. Kuo glaustesnis noras esamajame laike, tuo greičiau išsipildys, pvz.: aš turiu naujus raudonus batus, aš sutikau draugą tokį ir tokį, aš važiuoju į … ir pan.

 

Surandame namuose vietą, kur galėtumėme raištelį pririšti. Tai turėtų būti Jūsų mėgiama vietelė ir ta erdvė, kur Jūs dažnai mėgstate būti.

 

Raištelį galima pririšti prie spintos durelių, kėdės, stalo, lovos, spintelės kojos ir t.t. Rišame aukščiau, kad kitiems nekristų į akis.

 

Rišti raištelį su žodžiais: “Raištelį rišu, prie savęs norą pririšu.”

 

Vieno mazgelio pakanka, bet jeigu norisi surišti daugiau, apribojimų nėra: riškite 3-5-7.

 

Sėkmes norų išsipildyme!

 

Parengė: Jolita Daunoraite-Savilioniene‎

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis.

Nesuprantu kaip yra tikinciu i tokius dalykus? Juk jei tai butu tiesa visi tai darytu :D bet cia viso labo tik smegenu skalavimas…bet bent jau ne man :D

Paslaptis

Kas tiki tiem pildosi.. ;)

Taip pat skaitykite